Д-Р ТОМОВ ВАРНА

• 180 766
  • 200
  •   2
Отговори
# 120
  • Варна
Единия път като ходих бях бременна в 9тия месец, пикаеше ми се, две не виждах, а като го питах може ли да ползвам тоалет ми отговори НЕ.
Joy hahahaизвинявай знаеш че си ми симпатична , но на тоя Томов вече съм му фенка големи бисери има, външно готин ли е?

ами нисък, леко закръглен с дълга коса  Outta Joint Grinning Wink

Глупости.

# 121
  • Варна
Някой ходил ли е в кабинета му в Окръжна болница без направление, колко струва там прегледа?

# 122
Единия път като ходих бях бременна в 9тия месец, пикаеше ми се, две не виждах, а като го питах може ли да ползвам тоалет ми отговори НЕ.
Joy hahahaизвинявай знаеш че си ми симпатична , но на тоя Томов вече съм му фенка големи бисери има, външно готин ли е?

Глупости.

Потърси си чувството за хумор  Wink Grinning

# 123
  • Варна

Глупости.

Потърси си чувството за хумор  Wink Grinning

Усетих се аз, ама късно. Wink

# 124
 Joy Изчетох всички коментари и ме напушва на смях, тоя Томов(младия) е такъв образ Joy бях скиптично настроена към него тъй като прегледа ми трая половин минута , през която така исках да се изсмея  Joy . Супер е припрян, все едно бърза за някъде или го гонят, доста е надменен и надут,   прегледа ме с една лупа, написа една рецепта и за довиждане 30 лева  Grinning , но в крайна сметка това няма значение как се държи важното е да помогне  Wink

# 125
и аз се хиля тук с него , ама щом казвате че е нисък , закръглен  с дълга коса , ако е вярно и не се шегувате, и не пуска до тоалетна , няма да ходя да му давам 30лв и да ми се прави на важен

# 126
Не е вярно това че е нисък и закръглен  Joy висок е млад около 40-те поне доколкото видях зад маската която беше сложил  Grinning доколкото съм чувала Томов -старши е по добър лекар от младия. На мен лично младия ми помогна след 5 дена съм на контролен, засега съм добре но ще видим.....

# 127
ааа така става ако е готин ще му изтърпя и настроенията Joy

# 128
Ооо... миналата година ходих при него, и се заканих повече да не стъпя там. Ето че сега отново си търся дерматолог и в никакъв случай при Томов.
Отидох при него с направление по ЗК, проблема беше кожата на лицето ми, склонна към акне и други неравности. Без да ми обърне внимание той направо ми предписа някакви капсули + кремове и лосион за лице на една марка всичките и ми каза да си ги взема от определена аптека. Бяха прекалено скъпи за мен и не ги закупих.

Впоследствие отидох в неговия личен кабинет, под общината. (това е 2-3 дена след първия преглед) След като ми направи процедурата която беше за отстраняване на капиляри(все още имам мъничък белег), ме погледна и каза цитирам: "-Оооо, ама вие имате ужасна кожа на лицето!!" след което добави, че трябвало да идвам при него на едиси каква терапия (която се заплаща)

Значи така, когато съм с направление по ЗК не ми обърна внимание и нищо не каза, а когато на него пари ще давам, веданага се оказа, че съм с ужасна кожа. И бтв Кожата на лицето ми не е ужасна. Томов е ужасен човек. От тоя ми се повръща. И не мога да повярвам, че е минала повече от година и все още така ми е кофти заради него.  Ако един "лекар" ще ми разваля така настроението и то само от едно ходене, няма да ходя при него, колкото и да е "добър"

# 129
hephua, а пилинг и лазер процедури за лечение на акне и премахване на неравности правихте ли при него?

п.с. явно трябва да постави табела пред вратата си "забранено за силно чувствителни"   Stop Simple Smile  Simple Smile

# 130
аз с колкото хора съм говорила , тоя все пилинги препоръчва и то серия за еди колко си пари направо попадаш в омаьосан кръг, откакто тръгнах са си подобрявам кожата повече ми я развалиха с тяхните мазила и процедури

# 131
  • Варна
Много внимавайте с него. Едното от лошите ми ходения при него беше със сина ми, като беше бебе, имаше себореен дерматит по едно време. Обаче Томов отряза че е Брадавици, взе да гори детето по главата с азот, и да повтаря " Защо не плачи детето, това боли? "  Ми как ще плаче детето, като е със себорея а не с брадавици. После като отидохме при баща му и разправяме случката, ама без да казваме че случката е при сина му, стария Томов вика, " Ама кой е този лекар дето ще обърка себорея с брадавици, боже, боже "   Само аз си знаех че това е сина му, че платих 30 лв за преглед, 20 за лазер, и още не помня колко в лаборатория да изследваме какво е това чудо дето азота не го гори.

# 132
ми що не му каза , малко да го понаучи, аз съм забелязала че лекари които нямат достатъчно знания се държат така дръпнато като тоя, и колкото по- малко знаят на толкова по -важни се правят. Щом след като излезеш от някой кабинет и имаш съмнения за назначенията , то това значи че този не си е свършил добре работата  или си мисли че като се казва еди кой си и това е достатъчно.

# 133
"Пуканка" ме стресна  Shocked   ..ама вие  големи изводи направихте, понеже се държи дистанцирано и припряно не знаел нищо  Wink Grinning

я да чуем /прочетем/ още истории, трябва да реша дали да отида при него, дълго се колебая,.. да отида при който и да било по принцип  Grinning

# 134
Здр.аз вече 3 пъти ходих при Д-Р Томов и 3 пъти ми изписва различни неща но резултат никакъв.Та ако някои знае някои наистина добър дерматолог да ми каже,тъй като и този Томов много ми го хвалиха и препоръчваха а останах доста разочарован,а ми е наложително а вече незнам при кои да отида  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт