Д-Р ТОМОВ ВАРНА

• 180 778
  • 200
  •   1
Отговори
# 105
Petkova,аз и двата пъти го посетих в частния кабинет,просто не ми се занимаваше с личната и направления,незнам единият път беше за мен,вярно погледна ме с една лупа и каза какво е,но лечението което предписа много ми помогна и екземата изчезна.Не мисля че е нужно да ме гледа половин час и да не знае и той какво гледа.Диагнозата му беше точна.Вторият път водих сина си и останах доволна отново,беше за обрив по лицето,което аз си знаех че е нещо като АД но според мен се обостря от студа защото зимата стават така( а отделно си имаме алергии хранителни).Той потвърди че е така,но каза че не е задължително да е от храна,просто той е такъв тип-бял,рус и т.н...Но когато му казах че имаме хран алергия тогава човека ме посъветва какво да направя.А мазилата които изписа ни оправиха за 20дни и обривите изчезнаха.Отново прегледа беше кратък,но ясен.Незнам....аз лично и двата пъти останах доволна
А ти ако искаш можеш да заведеш детето и на алерголог евентуално..

# 106
  • Варна
mimitu82,  ако вземеш и да ми препоръчаш алерголог, ще си златна!  Hug А на вас какви кремчета ви изписа. Нашите се оказаха, че са кортикостероидни..  Shocked Все си мисля, че може да се пробва с нещо по-безобидно.  newsm78
Иначе и ние сме бели и руси. Mr. Green

# 107
niakoi znae li telefona na mladia d-r Tomov?Ako niakoi znae neka da mi pi6e spe6no e.I kak raboti v koi 4asove i kade ne sam hodila pri nego dokolkoto razbrah e bil mnogo dobir dermatolog  Sad

# 108
Здравейте! Не съм от Варна и имам проблем с палците на краката, не са гъбички, а са деформирани. Извадих ги и отново израстват с деформации. До сега съм ходила на дерматолог и след прочетеното също мисля да ида при Д-р Томов, но не виждам никой с моя проблем или подобен да е писал тук.

# 109
Аз съм ходила при д-р Томов само в частния кабинет и мога да дам координати само там,знам че работи по НЗОК но незнам точно къде и кога.В частния си кабинет е всеки ден от 17-20ч
ето телефони:0878 617155 и 0888 376532, прегледа там е 30лв като трябва да се обадите предварително за час.За мен е мн добър специалист.Успех! Peace

# 110
Има ли някой, който го е посещавал заради косопад?

# 111
  • Варна/Белгия
Здравей те,въпроса ми е много спешен.Интересува ме дали трябва да си запиша час за частния кабинет на д-рТомов.Става на въпрос за дъщеря ми,която е с много силен обрив по корема и ръцете.

# 112
Аз съм писала малко по-нагоре че по принцип е с предварително записване но като звъннеш кажи че ти е спешно и сигурно ще стане още за днес да ви види Peace

# 113
Има ли някой, който го е посещавал заради косопад?

Здравей! Simple Smile
аз Simple Smile предписа ми витамини и нещо като спрей Simple Smile лечението е 3 месеца,но още на втората седмица от 1-я месец имаше голям напредък! Т.е. за около месец косата ми се възстанови. Моя косопад не беше от най-силните може би среден..знам защото преди 7 години имах много силен,но пак си останах с коса хих Simple Smile))

А мен ме интересува дали някой тук е провеждал лечение за изчистване на белези и петна от акне с пилинг и лазер процедури при него?..и да разкаже подробно   Simple Smile

# 114
а и според вас може ли цяло лечение да се направи по здравна каса...в смисъл не само прегледа, а всички процедури,които включва лечението? Simple Smile

# 115
Да споделя и аз лични впечатления от д-р Томов. КАто специалист няма да го коментирам- ясно е, доволна съм. Относно поведението му- с право се дразнят хората. Понечих да си отворя устата да кажа нещо, викам си-  нали диалог, водим, все пак. Той ме прекъсна с думите "Момент! Аз ще говоря". НА мен лично ми стана смешно, не съм се поздразнила, ама не е приятно за по- чувствителните Joy
Други забележки нямам Grinning

hahaha О не този не е за мен
 изчетох цялата тема , но не разбрах кой е с лошото отношение младият или старият, не ми се рискува с някой самозабравил се , щото най - много да се скараме

# 116
  • Варна
Три пъти съм ходила при младия Томов. И трите пъти обърка диагнозите и лекува без резултат. След това баща му, възрастния Томов , евала , оправяше нещата. Така че за мене младия Томов не само че не е специалист, ами и се държи като простак. Единия път като ходих бях бременна в 9тия месец, пикаеше ми се, две не виждах, а като го питах може ли да ползвам тоалет ми отговори НЕ.

# 117
Единия път като ходих бях бременна в 9тия месец, пикаеше ми се, две не виждах, а като го питах може ли да ползвам тоалет ми отговори НЕ.
Joy hahahaизвинявай знаеш че си ми симпатична , но на тоя Томов вече съм му фенка големи бисери има, външно готин ли е?

# 118
Единия път като ходих бях бременна в 9тия месец, пикаеше ми се, две не виждах, а като го питах може ли да ползвам тоалет ми отговори НЕ.
Joy hahahaизвинявай знаеш че си ми симпатична , но на тоя Томов вече съм му фенка големи бисери има, външно готин ли е?

ами нисък, леко закръглен с дълга коса  Outta Joint Grinning Wink

п.с. не виждам нещо просташко в това да не ви позволи да използвате тоалетната  Wink

Последна редакция: ср, 07 мар 2012, 22:27 от Kremana

# 119
Интересува ме дали някой тук е провеждал лечение за изчистване на белези и петна от акне с пилинг и лазер процедури при него?..нека разкаже повече..или каквото се сеща  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт