ЯНУАРЧЕТО лудува и посреща пролетта с весели игри

• 14 963
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
Първо ще се хвалим и после ще се оплакваме. Днес и Йоана се сдоби с обици. Преживях лек ужас с тези обици защото нашата реши да реве още от влизането в студиото и доста се подвоумих дали да не отложа. Но се реших, събрах смелост и малко насила я стиснах докато и гръмнаха с пищовчето ушичките. Много се разтреперих, не знам вашите момиченца на които сложихте обички така ли реваха, аз се поуплаших и реших че съм лоша така да си измъчвам детенцето. Но после излязохме на въздух и тя забрави всичко, сега е добре дано да зарастнат бързо без възпаление.
Сега да се оплача, бях ви споделила че ще я пращаме на ясла. Отиваме при педиатърката и тя категорично заяви НЕ, малка е ще намерите друг начин щом ще се връщаш на работа.
Аз ако имах др начин нямаше да я притеснявам горката докторка  #2gunfire Така съм решила това е най удобния за мен вариант и тя не е човекът който ще ми каже как да си гледам детето и да ми се меси в живота. Побеснях. Тези дни татко ни ще ходи да се разправя с нея и да дава каквото трябва за изследвания и проби щотоооо не знам. Как може така да ме върне тя нормална ли е. Пфу   #Cussing out

# 211
vqra_svilka ??? аз съм в изумление, как така ще ти каже "НЕ"  #Crazy тая жена луда ли е. Естествено,че ти щом си преценила, че няма друг вариант, значи няма!
МИА да се оправя бързо малкото геройче, ама и с бинтовани кратунки като герой от войната, пак са ти големи сладури  Hug
Тедсън ама и вие сте една малка лудничка  Crazy Браво на вас!
И Благодаря за идеите за креватчето   bouquet

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 21:51 от millenita_g

# 212
  • София
МИА- ако не бях се загледала,щях да помисля че е едно и също дете. Да са ти живи и здрави и повече да нямат произшествия. А Гого явно артист ще става- с тези театрални падания- сигурно се упражнява детето. Hug

Теди- мила как намираш сили с  тези две дечица- искрено ти се възхищавам и стискам палци Hug

Габи, Зимна- дано Бея и Крис се оправят бързо.

Дама- а да не би да не е рубеола ,а розеола-има някаква такава пета шарка. newsm78

Тули- вие как сте newsm78

Луси- мерси за информацията- на моята позната са я посъветвали да я махне и са и казали ,че е опасно с толкова голяма миома.Тя обаче реши да запази детето и сега е доста притеснена.Тя е от Бургас и иска да се посъветва и с някой лекар в София. Ако си доволна от тези доктори ,за които ми писа, ако можеш ми прати координати на лични ,да не спамим темата. Освен това трябва да прави и амнеоцентеза и това допълнително усложнява нещата при нея. Praynig

# 213
Тед, дъщерите ти са като две капки вода, наистина  Hug
С разказа си ме върна година назад, много мили спомени, нищо че тогава положението ми изглеждаше страшно Simple Smile
Към днешна дата също навлизаме в труден период, защото навън едното е на една страна и залита да пада от пързалката, а другото на съвсем друга и покорява бордюри Tired
Сигурна съм че някога и това ще ми се струва мил спомен Mr. Green

vqra_svilka, аз като една устатница бих си решила проблема на място.
С какво право ще ти се меси педиатъра в начина ти на живот?

дамче, мислех за вас днес, според мен най-сигурният начин да разбереш дали наистина Косето е прекарал рубеола или не, е да направите кръвни изследвания.
Така ще стане ясно дали има антитела или не.

# 214
  • София
Ха добър вече на бързо, че моя ме гони за да играе.....пак.  #2gunfire
Жужу, като му изби обрива и четох в нета и аз си мислех за Розеолата. После доки каза Рубеола. Сега пък и тоя вирус.... Фили, и аз си мислех за това но някак да боцкат детето от веничката само за това...не ми се иска сякаш.  Rolling Eyes Не знам, може както казва докторката да си бием пълната ваксина и така ще си остана спокойна. Rolling Eyes Мисля още как да постъпя.
Благодаря ви момичета.  Hug
Сега лека и спокойна.  smile3524

# 215
Ето ме  и мен, мъжете спят изморени - големия от клечене пред компа и цъкане на игрички, малкия от тичане навън, и аз клюмам, ама ще драсна 2 реда и тогава. Grinning
Dama, то педиатри,ама нали и на нас ни казаха, че имаме варицела, после казаха, че нямаме, и аз се чудех как може доктор да не може да разпознае една проста шарка, ама на. Важнотот е скоро да сте добре, обрив може да се появи от много неща. Hug
За игрите - хит са все още дистанционните, маха им капака отзад и чопли батериите, телелфона ми вече не го изтересува, откакто го потроши тотално, но пък сега се качва на спалнята и вдига стационарния, мята си слушалката на рамо и много ясно почва да вика; Бабо, дедо, уа ( ела ) !  - това е толкова смешна картинка. JoyДаже днес си хвърли чантичката със супата на земята и ние и двамата с баща му му се пулим и му се караме, а той ни гледа, гледа и пак вика: Дедо уа! Има си гръб човека. JoyДруги игри са да разпръсква един конструктор, после го събира и пак го разхвърля, харесва му да пуска неща по земята, които се въртят дълго, напр, лигени, капачки, монети, дискове и т.н., това много го кефи и маха с ръце, като че ще хвръкне. Също така разгръща книжки и сочи буквите и си мърмори, все едно чете, взима си плюшените играчки и се търкалят всички дружно. За друго не се сещам.
Tedsan, звучи като лудница, но е много сладко, ти си щастливка! Hug
От мен лека нощ!

# 216
Добро ви утро, аз си лягам Laughing
минавам съвсем набързо да се разпиша, да не ме забравяте.
багажите са почти стегнати за "преселението", утре излитима и на 1 април вижот и здраве казаме на родна земя. Утре се каним да пием кафе с Гадината на летището и после още едно на Софийското, но ще летим с различни компание.
Не съм в час с темите, нямах време да чета, но видях че Микки е поела отговорността за мен, за което искрено и БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 217
добро утро на всички  Hug
да се похваля, че от утре започвам нова работа, обаче не знам какво време ще ми остава да пиша .

# 218
Добро утро !

Миа , големи са сладури .Да оздравява раната на Жоро бързо Hug

Тед, у вас е купон , но ще се организираш бързо , няма начин  Hug

Вяра свилка , страшно педи си имаш  Shocked Честити обички на Йоана , да зарастнат бързо !
Евито , и нашия татко е запален по игрите на компа че и аз даже. Довечера смятам да си разпределяме задачите че става ужас Mr. Green

За игрите : Сама се занимава , играе с една кола дето се сяда на нея , музикални играчки ,пиано ,къса хартийки и ги пълни в едни чашки и "готви манджи " .Снощи се забавлява с една кутия от обувки ,докато накрая я скъса:

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 15:43 от snej_74

# 219
Жужу - ще ти пиша на лични  Peace
Теди - ах, ама е лудница при вас  Crazy Подготвяш ме какво ме чака  Mr. Green
Дамче, Тули - и аз си мисля, че може и да не е била рубеола, а някакъв странен вирус. Важно е вече дечицата да са добре  Hug
И всички болнички да оздравяват  Hug
Гаде, Невенски  Hug Лек път и скоро на родна земя  Hug
Усмивка - успех в работата Hug
Ах, малко остава и до ГОЛЯМАТА СРЕЩА  Mr. Green

Ние сме добре, разхождаме се, времето е по сносно.
Стефан много си играе с музикални играчки, кубчета, конструктор, книжки. Но бързо му омръзват. Най-интересни са телефоните, дистанционно, вестниците и списанията.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 10:42 от Lusesita

# 220
Тед, лудницата ви е сладка Hug
Луси, дано по-никакъв начин не усетиш миомата по време на бременността Praynig,
Вале, Невенска, лек път утре Hug
Миа, много ми стана мило, като видях малкия ти сладур с превръзка на главата, голям герой Hug

# 221
Привет и от нас! Възползвам се, че Рая спи и бързам да се запиша.
Днес времето е супер и пак ни чакат дълги разходки, а имам мускулна треска от вчера ooooh!...... дано по-бързо вляза в ритъм. Явно зимното заседяване у дома си казва думата. Rolling Eyes

Вяра Свилка, що не предложиш на педиатърката тя да гледа Йоана, а ти да ходиш на работа. Ееееее, някои хора нямат мярка #Cussing out, как така ще ти казва "НЕ". #Crazy Много насериозно се е взела нещо..... тя ще определя живота ви. #2gunfire
А иначе, честити обички на малката госпожица! Hug
Миа, и ти си отглеждаш "близначета".... и на външност, и в белите. Peace Целувки по раненото чело. Hug
Теди, сигурна съм, че скоро ще влезете в ритъм. Ти си толкова позитивен човек! Peace
Евито, големи хитруши са малките сладури. Знаят при кого ще мине номера и кой ще ги ожали. Wink
Усмивка, успех на новата работа! Стискаме палци! Peace
Снеж, много са ти сладки новите обувки hahaha..... ама май кутията им е малка. hahaha

За игачките - дистанционни, телефони, музикални играчки, тенджери, коструктори, количка за кукли, едно колелце за бутане (навън играе само с него... тика го напред и върти дупето след него) ......... и всяка нова играчка разбира се. Забравят се на секундата всики стари играчки и хит става новата. Wink

# 222
Привет на всички,
Да се запиша в темата докато не е свършила, а и докато не сте ме забравили.
Да се похваля купихме си столче за кола на Конкорд, ето това: http://www.kindersitze-shop.de/concord-trimax-style-admiral-pi-2 … 08b51c53aa1db61e5. Доволна съм, а и малкия си стои за сега в него, значи и той е доволен. И поръчката от Редута ми дойде, най-после след двумесечено чакане, в общи линии повечето неща са много хубави и си отговарят на размера, само един лот с две блузки, след пране им избеляха картинките, ама за малко пари толкова, като знам какво цапане ни чака лятото, ще им намерим и на тях мястото.
Теди, няма да ти е лесно поне първите 1-2 години. Да са ти живи и здрави това е най-важното.
Усмивка, честита нова работа, доходна и спорна да е.
Лек път на канадките.
Относно играчките: да не се повтарям ама и нашите са същите като всички изброени: теджери, конструктури, дистанционни, телефони, много обича да се катери, да рови в шкафовете.
Ами друго не се сещам, отивам да работя

# 223
Днес само бели правим с Теди , че и аз с нея .Счупих бурканите от кухнята (добре че имах сготвена супа) и в сака беше мазано - стъкла и манджа .Теди пък ,докато се вайкам над счупените буркани , отишла ,взела ми мръсните маратонки и ги подредила отгоре на спалнята  Shocked. После както яде не си глътнала яденето ,а го изплю навън и всичко омаза където и падне  Mr. Green Сега спи , а от два дена не ще да спи сутрин и с нетърпение чакам следобяд да си почина малко Crossing Arms
На мамите с по 2-3 деца направо им се възхищавам за смелостта  Peace

Лек път на Валя и Невенска !

# 224
  • София
Ехе, времето се затопли и темичката ни опустя.  Grinning Само да имаше и повече слънчице.

Милла, честито ви столче! Много е хубаво! А за цапането много си права, само дето ние отсега се мърляме порядъчно по площадките и пясъчниците. Как дивее само това дете, като отвързано е. Голяма игра пада.

Вкъщи си играе с всичко друго но не и с играчките. Най-обича да прави каквото и аз - така че чистим, готвим, мием чинии заедно, постоянно е наредена до мен. Е, отнема ми два пъти повече време, но така все пак успявам да свърша нещо и докато е будна.

Приятен път на Гада и Невенска!  Grinning

И отново да питам за препоръки за колело -триколка?

Общи условия

Активация на акаунт