ЯНУАРЧЕТО лудува и посреща пролетта с весели игри

• 14 963
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!

Дамчооо, пиши как сте HugТули, и вие дайте отчет.

Мимозке, много е тъжно да си далеч от детенцето SadДано раздялата ви мине по-бързо.

Маце, радвам се за отхвърлената лоша диагноза Hug

Аз съм вкъщи с двамата, че Преси снощи вдигна Т, днес пак Confused

# 46
Дамче,виждам че си на линия.Пиши как е Косето днес.

Фил,дано не е нещо сериозно.

Честит имен ден на Габи на Пампита и Габи на Ирчик.Да са живи и здрави.

Gab_i,честит имен ден и на теб.

В моя календар пише,че днес празнуват,а не както казаха вчера.

# 47
  • София
Добро утро, сладурки!
Стелли, благодаря за кафенцето! Не пропускаш да ни сервираш всяка сутрин! Heart Eyes
Фил, мила, много ти се струпа на главата тая зима. Hug  Дано не е нещо сериозно и малкия бандит бързо да се оправя.  Praynig
И аз чакам Дама и Тули да се включат с добри новини. Дано да няма усложнения.
Маца, браво за детенцето! Сподели после дали докторите са открили причината! 
Мимозке, не искам и да си представям колко ти е трудно да свикнеш без Радито! Прегръщам те и се надявам времето да мине бързо и неусетно и пак да сте си заедно с малкото съкровище. Човек не винаги има право на избор и понякога се налага да се вземат трудни решения. Важното е малката да се чувства добре, да е здравичка и щастлива.  Heart Eyes

# 48
  • София
Виждам, че се тревожите за нас. Благодаря ви.  Ира...  Фили.... Стелли .... момичета... Hug
Тули дано при вас се размине леко, ама Косето е абсолютно същата история.  Whistling
Вчера е лежал и се е гушкал цял ден. Спа два пъти и то по доста, сънен си беше през целия ден. Тази сутрин пъпките по гърба и вратът почнаха да изсветляват но вчера се изприщи и по гърдите и корема, слезе и по краката. ooooh! Ще сваля снимка от фотоапарата и ще ви кача да го видите. Приличаше на жулен, жулен ......с коприва..... Mr. Green Сега го гушкам и пак се прозява, нищо че е станал в 9.  Rolling Eyes Ама викам да се отчета. Ще ходим да си се гушкаме пак по спалнята. Laughing
Хайде после ще пиша повече.  Hug

# 49
Добро утро!

Честит имен ден на Габи !  bouquet
Честита нова блузка на Енрико!

Мимозка , аз само за 1 нощ съм я оставяла и много ми липсваше ,намах търпение да си я вземем,въпреки че бях адски изморена и имах нужда от повече почивка .Представям си как се чувстваш Hug

Дама , Тюли , дано днес сте по-добре Praynig

Вейхавей , стискам палци за работата .Къде я намери, звучи ми примамливо.

Жужу, Теди също бърше след мен с една мокра кърпичка .

Маца , много се радвам за хубавите новини за племенника .

Наде ,честита количка , със здраве да я ползвате .

Хана , в пясъчник още не съм я пускала . Хич не ми се иска и като си помисля лошо ми става , но няма да има оттърване .Всички деца са там .

Миленита , пробвай като махнеш решетката .Може да сложиш едно надуваемо легло ,ако имате да пада на мекичко .На нашто легло има 3 пръчки ,които се махат и става като врата.

Хубав ден!

# 50
Привет и от нас!
Малко ми е нанагорно, че таткото замина в София за изложението и съм сама ...... но се справям засега. Peace
Наде, честито ви ново возило!  bouquet За слънцето не се притеснявай. Слагаш на Криско една шапка с козирка и готово. Hug
Маца, страхотни новини! Hug
Мимозка, бъди силна! Тежко е да си далеч от детенце, но все пак го правиш за добро, не за лошо. Желая ви успех с приема в ясла и скоро отново да бъдете заедно. Praynig Hug
Вейче, успех и от мен в новото начинание! Hug
Ооооо Жужу, завидях ти. Mr. Green Имаш си помощница в домакинската работа. Hug
А Рая с интерес ме наблюдава докато си чистя обувките....... издебва ме като оставя гъбичката..... взема я и почва да чисти с нея чорапите си..... маже, маже..... hahaha

Честито на именниците! Весело настроение и много подаръци!  bouquet

# 51
Хелоу!

Дама,Тули, стискам палци по-леко да минава болестта. Praynig

Вей, имаш стиснати палци и от мен. Hug

Мимозка, скоро и на мен ще ми се налага да се разделям с Калина за по няколко дена в седмицата, така че знам как се чувстваш. Confused

Хана, в пясъчник още не съм я пускала, но мисля че не трябва да се вталяваме...ми така де, тъй растат децата. Mr. Green Hug Калина например вече е хапвала пръст от саксията вкъщи. Crazy

Хайде хубав ден от мен!

П.С.Проби ли слънце при вас, тук няма такива изгледи засега. Sad

# 52
  • до една звездичка
Какво четох, колко запомних... Сега ще вземам отношение... Laughing

За яденето самичка - при храната от ДК не е приложимо  Naughty - много е течна. Иначе, събота и неделя, се обслужва що-годе сама. Бърка в чинията, или купичката с лъжица, с пръсти...

За пиенето - държи си шишето с вода и мляко сама отдавна. А когато е със сок и капка не пада настрани даже. По-рано не се сещаше когато течността намалее, да повдига шишето нагоре (вече го може), затова я слагах легнала по гръб и така и давах шишето. Даже вуйна и се шегуваше, че ще го объркаме детенцето и като и се допие вода, ще ляга по гръб независимо къде...  hahaha

А най-смешното напоследък е сърбането - като види чаша, шише, бутилка, започва такова отчетливо и смешно да сърба.... Нейната си чашка държи за двете дръжки сама - понякога не уцелва ръба и си прави вендузи на устата, ама и това ще го отработим. Peace

Иначе, съм забелязала, че нямам токова успех като я уча целенасочено да прави нещо; най-често се получава когато тя наблюдава и сама реши какво да научи. Вчера, например, беше седнала на земята да разгръща книжка и си ......плюнчеше пръстите докато го прави  ooooh!

В пясъчници още не я пускам - то и няма как, нали не ходи. Но по пързалката и люлките сме редовни.

Мимозе, представям си колко ти е тежко! Sad Hug Не знам дали и на мен няма да ми се наложи да взема това толкова трудно решение.

Вей, стискам ти палци за работата, дано се получи! Макар, че лично аз, не бих работила от къщи - просто не е за мен това. Но всеки се знае, хората сме толкова различни....

Маце, много се радвам за добрите новини при вас  Hug

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 14:22 от ٠•● Dega ●•٠

# 53
  • София
Здравейте!

Шушони, като ти видях картинката в подписа и се сетих за моите деца. Днес цял ден са в тази ситуация  Laughing

При нас няма все още сух пясъчник  newsm78 вие къде ги намирате? Макар, че при нас вече няма какъвто и да е, та ще преавим в двора - тъкмо да е с похлупак, че да не намираме разни животински акита вътре.

дама, нека си поспи Косенцето, да не се чеша тъкмо. Има ли още Т? Или само обрив и е отпаднал. Милото пате - нацелувай го!

Милена - махай решетката направо, че иначе си е сериозна височина. И аз днес хванах Жоро да премята крака, със задна ножица, през преградата. Той от доста време си изпълзява над тясната страница (която е по-висока и от решетката) и се покачва на допрения до леглото скрин. Но си взима каквото му трябва от скрина и си слиза обратно в леглото  Crazy

Тедисънката взех вече сериозно да я мисля - хич пък да не драсне 2 реда, ей така да ни се похвали. Ама ме е страх да и звънна, знам ли кой кога спи.

Наде, да си ползвате със здраве количката, пък ще купиш допълнително чадърче.

На Мимозката съм и го казала лично, но и тук да си кажа. Щом на бабата може да се разчита и детенце е обгрижвано - значи му е добре. На майката и е кофти, но на детенцето му е добре. Мен ме е гледала баба ми в провинцията от 1 до 3 години и имам малко, но чудесни спомени. на 3г. си ме прибраха в София и ме пуснаха на детска и ми беше много по-тъпо. Нито съм се отчуждила от нашите, нито съм ги заобичала по-малко, но майка ми много е страдала.

# 54
MIA, гледам качила си нивата в лудницата Simple SmileДа не си пуснала някое смс-че Mr. Green

Дамчо, гушкайте се, пък като можеш влизай да даваш отчет, че ви мислим.

Тополчице, тая Рая голяма чистница, само като си я представя... Mr. Green

Мирко, нямам усещането да ми се е струпало много, явно съвсем на автопилот го раздавам вече Simple Smile

# 55
Поне едно здравейте да кажа, че интернета е едно от малкото неща, непакетирано в къщата. Скоро и него няма да го има.
Всичко съм си прочела иначе.

# 56
А на мен днес ми е едно чоглаво, носталгично и философско....
Дори взех, че си върнах стария ник ....
Пак съм си зимна.... Outta Joint

# 57
Зимна, моите съболезнования.....да почива в мир човека. Flowers Rose

Шушони, като ти видях картинката в подписа и се сетих за моите деца. Днес цял ден са в тази ситуация  Laughing

Миа, защо мислиш съм с този подпис?  Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 15:48 от Шушони

# 58
  • София
Зимна приеми най-искрените ми съболезнования и една голяма прегръдка от мен! Flowers Rose Hug Да изгубиш близък човек е много тежко и наистина в такива моменти е ужасно мъчно. Но от друга страна любимите ни хора остават завинаги в мислите и спомените ни!
Изпращаме ти цялата си обич!

# 59
ЗимнаFlowers RoseFlowers Rose Hug

Общи условия

Активация на акаунт