118 DE: Голямото разчепкване

• 11 074
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Дианжели, а фирмата коя е? дай да я прослушаме....
да не стане така, че да си купите билетите и там на място да ви кажат "ква награда, кви 5 лева...плащайте си сега и нощувките".
Аз като чуя по телефона, че пак ще ме награждават и ми се изправят косите Crazy Но пък може и да са честни, знаеш ли, за всеки случай подходи скептично и ги проучи много внимателно, за да няма неприятни емоции после... Peace

Ами,фирмата се казва Bonus Reisen GmbH

# 106
  • UK
Мда, затова албума със снимки се казва "Позьорка". Ужасни снимки, между другото. Не че има нещо общо.

Не знам за какво говоря, не е конкретно, просто не е свързано дотолкова с липсата ми на голяма компания и стотина приятели. Аз винаги съм си била такава, имала съм много малко приятели, така си се чувствам добре.

Гея, ако имах приятел в Германия и той ми каже "идвай", сигурно и аз щях на третия месец да съм там. По различно е като отиваш насред голямото нищо сам. Simple Smile

# 107
Ами,фирмата се казва Bonus Reisen GmbH

http://de.answers.yahoo.com/question/index?qid=20061012045205AAQKtOP - предполагам, че си го видяла, но виж дали няма да можеш да се свържеш с човечецът, който също е спечелил и да видиш какво е станало Peace

# 108
http://forum.kijiji.de/about41300.html  Дианджели, фингер вег  Stop

# 109
  • Варна
точно там чета в момента и до колкото разбрах,отзивите не са добри Confused
Благодарскона Бибсче ме подсети

# 110
точно там чета в момента и до колкото разбрах,отзивите не са добри Confused
Благодарскона Бибсче ме подсети

Aз докато се находя насам-натам и вие сте ги проучили Simple Smile
Като гледам не са от най-големите мошенници, НО "печалбата" излизала долу-горе колкото ластминет, с тази разлика, че не знаеш къде точно отиваш, в кой хотел и т.н. и може да се окажеш неприятно изненадан на гъза на географията. За ентусиасти с излишни пари и време сигурно е ОК.
Абе изобщо такива са ми много гнусни- печелиш голямата награда, ама дай ся пари, за да си я получиш... Confused

# 111
Изчетох Crazy

Водих малките на ваксина и пак 1ч отвисяхме Twisted Evil

# 112
  • UK
Току що отбелязах с известно задоволство, че манията Токио Хотел е изчезнала. Сега като се замисля, отдавна нищо не съм чувала за въпросните госпожици, и слава Богу.

# 113
Заменени са от Едуард Кулен.

# 114
Мърморанке, аз известно време не следих темата и съм изпуснала твоето появяване. Коя зодия си?  Wink

# 115
  • в сърцето на един мъж...
Мърморанке, аз известно време не следих темата и съм изпуснала твоето появяване. Коя зодия си?  Wink

Водолей, ако съм запомнила точно Mr. Green

# 116

Их, бях готова да се обзаложа, че е Телец. Нищо, може би Луната е в Телец или асцендента е Телец.

# 117

Их, бях готова да се обзаложа, че е Телец. Нищо, може би Луната е в Телец или асцендента е Телец.
Не бе, телец е господина, с който спи по беЗ гаЩи Wink Mr. Green

# 118
# 119
Аре да са изфукам. Букнах си полет за лятото от Франкфурт. Излезе ми 1/3 от цената на чартъра от Саарбрюкен Joy Ще си прекарам 4 седмици на истинско лято Party
МГМ, за тоз период можеш да стануваш в Мюнхен, пък като се прибера, да отскочиш до нас.
Мато, да те чакам ли или само пускаш кьорфишеци? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт