118 DE: Голямото разчепкване

• 11 076
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
ся ша са обиждаме ли, вечке............
само не знам кога. трябва да се види............
кои месеци са подходящи за теб, казвай

# 121
  • UK
Водолей, асцедент скорпион, луна водолей, или обратното, имаше два водолея и един стрелец. Или беше скорпион? Оо Мда, бившия е телец, пази Боже. Точно за него говорим сега с най добрия ми приятел, уж мие чинии, 20тина минути не е в стаята, влязох в Скайп. Дойде, чакал водата в мивката да спадне, и се започна. Пилене на главата ми че съм на компютъра, подигравки че съм седнала, пък какво щяло да стане ако нямало нет, пък аз щяла съм да умра, честно, искам да му причиня нещо лошо в такива моменти, защо го прави, може ли някой д ами обясни, трябва да го затворят някъде на място с хора същите като него и той, а не аз да си хапе ръцете от яд и безсилие, за да не крещи и да не може да направи нищо по въпроса. Аз съм уравновесен човек, не съм ненормалница, защо ме прави на такава...

Веч, не те разбрах. Simple Smile

# 122
  • Варна
Това е просто невероятно-Водолей и без приятели :ooooh
Та ние сме сигурно най-сприятеляващата се зодия от целия зодиак
Водолей=на много приятели(е с годините осъзнаваш,че те са повече
познати и не чак толкова приятели,но все пак ги има)
Приятелче,така ли е?

# 123
МиШке, У2 в Берлин?  Flutter Ве4е могат да се реzервират билети  Peace

# 124
  • Germany
Приятелче,така ли е?

Аз пък имам други впечатления за водолеите  Rolling Eyes точно обратното на горе казаното  Rolling Eyes Confused

# 125
Приятелче,така ли е?
Ами казват, че Водолеите имат много познати, но малко истински приятели. И редовното изречение след като скъсат с някое гадже било:"Не можем ли да си останем приятели?"... това може би обяснява съжителството с бившия  Mr. Green
МГМ, не знам защо си помислих за Телец. Сигурно защото още се назландисваш, а получи толкова много покани:"Ела, та ела!" Wink
Както и да е, де, беше ми интересно да науча.

# 126
  • Германия
И аз мога да потвърдя горе казаното- имам много познати, но истинските приятели се броят на пръсти. Просто не на всеки мога да поплача на рамото или с всеки да си пия бирата и т.н.

# 127
  • в сърцето на един мъж...
Мдаа, типично за водолей - "Не може ли да си останем приятели" Mr. Green
И на мен ми е чудно това - ние винаги сме обградени от огромен кръг хора Thinking Чак ми е странно, че си водолей, ама може да има нещо общо с асцедента newsm78

# 128
  • UK
Назландисваш се, защото не вярвам някоя от поканите да беше достатъчно сериозна. В смисъл, не мога просто да си събера багажа и да се натреса някъде, въпреки че предложенията са адски изкушаващи, особено едно - две... Simple Smile Наистина, в смисъл, аз съм отворена за реални предложения от всякакъв тип, дори университета ми не е толкова важен, предвид факта, че в момента редовно ходя само на немски, а изпити се взимат, плюс, мога да прекъсна за... три години, мисля, и да продължа със същата си такса след това, за мен е по важно да се чувствам добре. Факт е, че именно 22 години е възрастта в която да правя такъв тип неща, не може да се сетя на 40 че ми се ходи някъде, тоест, може, разбира се, но е по трудно. Така че, сериозни предложения ще ми дойдат добре и наистина съм готова да си събера нещата и да отпраша нанякъде, но засега приемам всички предложения като шега, макар че ми се иска да не са. Simple Smile

# 129
Бибс, мерси за порцията смях днес.  Joy hahaha

# 130
  • Германия
Мърморке, ти по-недоверчива и от мен, значи ooooh!  Поканата с курса по немски със сигурност не е майтап

# 131
  • UK
Не съм недоверчива, ами просто не искам да приема нещо сериозно и да поставя човека отсреща в неудобното положение да ми каже "ЪЪ, аз, таковата, шегичка..." Simple Smile

# 132
MМ, кое не разбра? Имах предвид, че ако сега стегнеш дисагите, за да идваш насам, няма да ме има за 1 месец през лятото, но след това ще съм тук. Това имах предвид.
А за сериозното - много пъти сме доказвали колко сме сериозни поне тук и то за много неща.
А с теб ще си паснем, щом имаш скорпион в звездната си карта. Mr. Green

# 133
  • UK
Simple Smile Не знам, аз съм навита на всякакви промени, тотално имам нужда. Simple Smile Нищо никъде не ме задържа в момента, освен университета, но той не е голяма пречка, нали ви казвам, мога да прекъсна, мога и да се пробвам да завърша и без да ходя особено Simple Smile

# 134
Вечернице, чадото ти е пу_пу голям чаровник, как е zахапал лалето  Joy
Мате и мен ме ядосаха днеска, реших когато моя се иzдъни да му слагам черна точка, като в предучилищната, ако преz седмицата точките са повече от пчеличката ще има накаzание.
Всъщност единственият мъж, който не се е пробвал да ми докаzва колко е мъж, е мъжът ми  Mr. Green Държеше се джентълменски преz цлата първа вечер.
Ванчето корема ти е впечетляващ, още малко и ще стигне моя в първата бременност.
Бибитката, готина си.

Общи условия

Активация на акаунт