118 DE: Голямото разчепкване

• 11 084
  • 309
  •   1
Отговори
# 135
мърморанке, бъркаш душко нещо. освен майтапите има и доста сериозни предложения. например при мен положението е такова. замина ли, жилището е свободно, демек, може да се живее в него. имам още две познати, които търсят съквартирантки. там обаче ще трябва да плащаш половината от наема и режийните, но и двете са свестни жени.
за себе си мога да кажа, че нямам място за продължително гостуване, ако сме тук, тъй като сме в малко жилище, но пък за сметка на това мога да помагам с други неща. ако ни няма, просто оставям ключ и идваш да живееш.
принципно ако се съюзим, можем да ти помогнем да си стъпиш тук на краката. зависи кой град си избереш и какво точно искаш да правиш.
според мен най-разумно е първо да дойдеш на гости и да видиш на място къде те влече сърцето.
въпросът е да имаш визия за това, което искаш и да направиш първата крачка.

# 136
И аз мога да потвърдя горе казаното- имам много познати, но истинските приятели се броят на пръсти. Просто не на всеки мога да поплача на рамото или с всеки да си пия бирата и т.н.
И аз съм си така, но пък може би и това е правилното...
Уф, МГМ, ако бях на твоя място, стягам си куфарчето и беж навън. Например като о-пер първите години, докато науча език и после има опции-следване и бачкане. Имам поне десетина примери около мен, които така се оправят, без грам помощ от родителите.

# 137
МГМ, с този асцендент скорпионски мисля, се обясниха много неща Laughing. Аз също останах учудена, когато каза, че си водолей - бях заложила на везна с асцендент в скорпион(заради увлечението по дарк музиката) и луна в близнаци или рак, заради мирното съжителство с бившия.

Водолеите са купонджии и прекрасни слушатели, но като ги друсне депресията и като се задълбаете в някакви измислени кризи, вЕрвайте ми, на човек му иде да ви напука шамарите. Така, че уважаеми гледайте да не изпадате много често в такива състояния Laughing. Това се отнася за абсолютно всички водолеи, които познавам - пряко и индиректно...

Добро утро - имах нещо за разказване и забравих newsm78. Нещо съм недоспала в последно време.

# 138
  • UK
Добро да е. Влизам да ви видя за малко и заминавам на немски, този път планирам да стигна до университета. Събудих се в 6.30, напълно наспала се, само че си казах "А, да бе, ще ставам в 6.30", та като станах преди малко за пръв път от много време изобщо не ми беше трудно. Голям кеф.

Вярвайте ми, никак няма да се замисля, примерно предложението на Мата е супер, в смисъл, за да видя как е там, така де, реално как е.

# 139
Добро утро на всички!
МГМ, първата крачка винаги е трудна, но щом си решена да я направиш, а още повече че има толкова много хора, които да те подкрепят, не се колебай! Simple Smile

# 140
  • в сърцето на един мъж...
Мърморанке, ти ела Grinning виж как е, дали ще ти хареса и ще ти помогнем Wink Пък току виж и оная голяма любов те чака нейде зад ъгъла Mr. Green
Аз бих ти предложила да дойдеш у нас, ама и ние сме в малко жилище. Ако не ти пречат 2 деца и разхождащи се насам натам родители - може да погостуваш Laughing

# 141
  • UK
Въпроса е аз на никого да не преча и на никого да не създавам работа и допълнителни грижи, всички си имате достатъчно. Simple Smile

# 142
Ве;и от Франкфурт за къде го букна този полет с истинското лято, ;е не спирам да се ;удя за това лято . Имаме 2 седмици ваканция август ...
У нас не става да каня оперки , защото е тясно .. за сметка на това сега си поръ;вам просторна кола  Joy двоумя се между 2 с подобни характеристики, амо дето тази, която по ми харесва ще ми излезне 2100 по скъпа  newsm78  Sad  newsm78 Да пестелясвам ли или да ги гледам кефа  newsm78

# 143
Жабче, до София го букнах тоз полет. С Луфтханза.

# 144
мгм, ще направим списък къде кога си на гости и готово. май месец е добър месец. манджата тук не е проблем. особено си падам да угоявам някого...........
еххххххххххххх, що не съм на 22. щех на луната да ида да вея гъз. то не че сега няма да тръгна де Wink
така че, аз тъй като съм по организациите, ще направя план на действие........

сърф, кво ще кажеш душа за раците. май асцендентът ми е везна. майка ми и баща ми се карат обаче кога съм родена............
ма нали и двамата са изкуфели, та ще разследвам пак и ще кажа

# 145
  • Germany
Жабо, пий си кафето, аз като един виден разсипник винаги слагам удоволствието и доброто настроение на първо място  Peace Похвали се като поръчате  Wink

Да ви кажа - водолея ми е най-голямата мъгла от всички зодии, познавам един двама и те са едни....странни птици, ама може да не съм оцелила  Peace

# 146
  • UK
Ами ние сме си странни птици. Нямаме обяснение, нямаме и разбиране, отвратителна зодия. Едно нещо е константа - на водолей подаряваш играчки и той се радва, от всякакъв тип, неща, които може да използва, от конструктор до кола, играчка да е. Това съм го забелязала при абсолютно всички познати водолеи - трябва да е някаква техника, и водолея е щастлив. Simple Smile

# 147

сърф, кво ще кажеш душа за раците. май асцендентът ми е везна. майка ми и баща ми се карат обаче кога съм родена............
ма нали и двамата са изкуфели, та ще разследвам пак и ще кажа

Мато, карат се значи, кога си родена? С риск да се почетвъртя или попетя, ама в Служба "Гражданско състояние" /т.нар. ЕСГРАОН/ в кметството, където си родена, имат записан и часа. Неудобството е, че трябва да попиташ лично, или най-много да се съгласят ако майка ти отиде лично да попита. Хубавото е, че там часът е точен до 5 минути и можеш спокойно после да направиш с него приличен хороскоп.
ШоШи, Деница и аз я гледах. Не я познавам, но още като и чух името и се обзаложих с мъжа ми, че е българка. Ама много се смееше, не знам, може би от притеснение. На някои от въпросите определено беше по-в час от партньора си  Wink.
Мърморанке, видя ли, че има и сериозни предложения, не всичко е майтап. Хващай някое за рогата и не му умувай толкова.

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 11:20 от Приятелка

# 148
  • в сърцето на един мъж...
Мдааа, стига техниката да не е готварска Mr. Green
Аз си обожавам последната техника дето съм получила, по-сполучлив подарък не знам да са ми правили Mr. Green Ама мен ако питат и на бижута се радвам, като свраките съм Mr. Green То сигурно за това съм странна птица Joy

# 149
  • UK
А, и аз на бижута се радвам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт