118 DE: Голямото разчепкване

• 11 092
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
освен за заделените пари, за всичко позна............

Ама знаеш от къде да намериш Mr. Green, ако някой ти приреве на вратата - никога рак няма да остави приятел в беда. За това шапка ви свалям! Peace
До дупка, до дупка, но я си признайте колко често ви се е случвало сте на минус - занулена сметка, не е "червена" сметка Wink. Раците винаги изразходват много пари, особено когато имат за кого(гадже, деца, мъж), но за заборчал рак до сега не съм чула.
А и още нещо - раците купуват с най-голямо удоволствие храна. Сигурна съм, че мога да прегледам 100 хладилника и да позная този, който е бих "запълнен" от рак - 100% гурмета са.

близнаците приемаш, че са "консерви" и всичко е наред...естествено докато не решат изненадващо да си съберат чергалата и да дуфнат на някъде Mr. Green.

# 166
Сърфи, питат за теб в Клюто в темата на Блонди Laughing

# 167
Да не търсят пак някой моделиер ooooh!

# 168
Сърф, "Ну погоди" ги имам всичките, дай адрес Hug

# 169
  • Германия
Ами ние сме си странни птици. Нямаме обяснение, нямаме и разбиране, отвратителна зодия. Едно нещо е константа - на водолей подаряваш играчки и той се радва, от всякакъв тип, неща, които може да използва, от конструктор до кола, играчка да е. Това съм го забелязала при абсолютно всички познати водолеи - трябва да е някаква техника, и водолея е щастлив. Simple Smile
hahaha hahaha hahaha Вярно е! Преди седмица се сдобих с нова прахосмукачка, мъжът ми недаумява, как мога да се радвам на разни чистещи неща например..Ами улесняват ми живота, пестят време, което после инвестирам в него Mr. Green или в децата. Така де...всеки с полза накрая

# 170
  • Варна
Ами ние сме си странни птици. Нямаме обяснение, нямаме и разбиране, отвратителна зодия. Едно нещо е константа - на водолей подаряваш играчки и той се радва, от всякакъв тип, неща, които може да използва, от конструктор до кола, играчка да е. Това съм го забелязала при абсолютно всички познати водолеи - трябва да е някаква техника, и водолея е щастлив. Simple Smile
Техника Shocked Joyи аз съм от тия дето предпочитат бижута.Моят мъж си е решил проблема-за всеки мой празник,Сваровски му е пръв приятел WinkА иначе на техника се радвам,но аз да си я избера,защото предпочитам да е хубава и по мой вкус(цвят,марка....),но за подарък Naughty няма да остана доволна
Сърфи,какви депресии,бе душа на мен такова нещо не ми се е случвало и незнам дали може да ми се случи,гледам доста ведро на нещата и дори да има нещо ми минава супер бързо.Чак някой път ме яд,че съм такава.А и криза-за мен винаги има някакъв изход и решение.Това,че е дошъл краят на света,не го приемам Peace

А за раците сте прави,сестра ми е рак.В детската градина имаше една рокличка и едно анзузче,с които години наред посмъртно не искаше да се раздели.Любимото й беше да тръгнем на разходка или на гости и тя да си седне на рачешкия инат,че си си иска анцуга.
Стана ми смешно като си я спомних.
Само дето,тя е толкова скарана с храната,че чак ме притиснява и все й се карам.

# 171
diangeli, супер, че си толкова весел водолей - наистина не се срещат често - продължавай все така, явно имаш някоя и друга планета,зад гърба си, която те прави по-стабилна психически Hug

# 172
кажи ся за отрицателните страни...........

# 173
  • Варна
кажи ся за отрицателните страни...........
За рака ли ,Мате Laughing
Да почваме ли Wink

Сега сериозно-аз мисля,че освен прекалено,прекалено големия ви инат и това,че все вървите на въпреки на целия свят,май друго няма.
Много сте добрички,страхотни приятели и.....

# 174
# 175
Сега гледах на въшката, асцендент: водолей. Иначе вярно ли е че, най-кофти зодията за мъж е везни  newsm78. Според мен няма лоша зодия  Peace

# 176
Мъжът ми е рак  Grinning 4удесна zодия, а той между другото много държи да zаделим пари zа пенсионерския живот и винаги се притеснява, 4е не zаделяме достатъ4но. Ина4е е със Широки пръсти, може да хар4и беz да му мигне окото и никога не zнае нито колко хар4и, нито колко имаме на сметката  Crazy . Много оби4а добро ядене и пиене, купува много скъп алкохол и скъп Шоколад  Crazy

# 177
Ей значи човек да не се поразболее за няколко дни и направо ви изпуща краяяя  Shocked Кога изписахте старата тема бе хора, че и 12 страници от новата ...  #Crazy

Dezita, мьжьт ми е превьртял на тема еспресо машини.  Rolling Eyes Сега ще си купува една за 2000 евро, а преди две години купи друга пак за 1000 евро и после я продаде. Сега от няколко месеца е взел ето тази на Siemens да я пробва, уж била testsieger 19 бара и не е скьпа:

http://www.elektrorado.de/xtcommerce/product_info.php?ref=13&products_id=1189

Наистина Siemensa прави много хубаво кафе, но за нея се купуват специални капсули. Не е за кафе на зьрна. Иначе е толкова мини, че не заема почти никакво място.  Wink Абе моя нещо прекалено се вманиячва в това кафе, ама какво да го правиш...всеки с неговата си. Joy

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 13:20 от Iva_T

# 178
  • Варна
Сега гледах на въшката, асцендент: водолей. Иначе вярно ли е че, най-кофти зодията за мъж е везни  newsm78. Според мен няма лоша зодия  Peace
Не бих казала,това за мъжа Везни,дори напротив ,мисляче са доста готини,но за мъжа Дева-оооо,ужас ooooh!е т'ва да не ти влиза в къщата

# 179
Раците не са спестовници, аз опуквам всичко до дупка. Любимия ми спорт е да харча. Дори и асцедента ми овен не може да ме направи по-разумна.
за храната съм съгласна. Както каза въднъж Бобо - у нас мама е най-важната, щото тя прави за папкане.
И за любимите вещи сте прави - много страдаме за загубено любимо нещо, без да сме вещомани или плюшкиновци.

За кафемашините - на Делонги са им ОК, без да са безумно скъпи. Избор на модели има колкото искаш.

Общи условия

Активация на акаунт