118 DE: Голямото разчепкване

• 11 095
  • 309
  •   1
Отговори
# 180
Нашата еспресо машина е на Ровента, изглежда както на Кръпс. Няма да я препоръчвам, че след една година и смениха целия механизъм за стопляне на водата и сега я видях, че има лоши берихте.  Confused Иначе за 333евро беше много добра цена.

# 181
доколкото познавам раците :
много  ;увствителни, грижата за себе си е много важно нещо , пазят си животеца мноооого старателно, ако ги засе;еш изпадат в паника и се обиждат и запо;ват да пискат, оби;ат да похапват, но наистина хар;ат вси;ко и все нямат пари и все някой трябва да се погрижи за тях, могат да направят голям про;увствен театър за да им се обърне внимание и да полу;ат необходимите им средства, оби;ат веселите компании, пътешествията, новите впе;атления, не оби;ат да са сами и без да има на кого да се опрат  ... много може да се напише

# 182
И за любимите вещи сте прави - много страдаме за загубено любимо нещо, без да сме вещомани или плюшкиновци.

Верно, и мъжът ми така, не ми дава да иzхвърлям негова раzдърпана тениска от преди 15 години  ooooh!

# 183
  • Germany
да ви кажа от всичките - жабата май най-добре познава раците  Peace явно дълго е имала отношения с раци или тя самата е рак  Sunglasses

И аз май на Делонги се спрях, и партнера и той май е "за" -  той е Риби и при него всичко е добре преценено и изчислено, няма изхвърлячески изтории като при мен, преди да направи нещо го мисли 100 дена и часа, но като го направи знаеш, че е направено. Виж, аз съм вятър ме вее на бял кон....

# 184
не съм рак, лъв съм , но познавам 2 броя раци осмокраци скрити под камънаци  Laughing
 ... мноооого грижовни и мноооого страхливи в смисъл премсилящи, внимателни, плашливи , но за приклю;ението и п-тешествието и за да не пропуснат нещо ще се ка;ат те на самолета, колкото и да е по сигурно на собствените си 8 кра;ета ... истери;ни, артистки, постигат своето с тет-р и истерия , ако им се наложи ... знаят най добре какво трябва да се направи и нещата се постигат по един или друг на;ин, внимание трябва да им бъде отделено , да им се благодари за вси;ко  Wink , но пък са извънредно старателни, подробни, нищо не се оставя незавършено и в неизрядност.... голяма тема просто

# 185
  • Germany
не съм рак, лъв съм , но познавам 2 броя раци осмокраци скрити под камънаци  Laughing
 ... мноооого грижовни и мноооого страхливи в смисъл премсилящи, внимателни, плашливи , но за приклю;ението и п-тешествието и за да не пропуснат нещо ще се ка;ат те на самолета, колкото и да е по сигурно на собствените си 8 кра;ета ... истери;ни, артистки, постигат своето с тет-р и истерия , ако им се наложи ... знаят най добре какво трябва да се направи и нещата се постигат по един или друг на;ин, внимание трябва да им бъде отделено , да им се благодари за вси;ко  Wink , но пък са извънредно старателни, подробни, нищо не се оставя незавършено и в неизрядност.... голяма тема просто

много добре, жабо, добре си се ориентирала, очудена съм, защото раците обикновено за другите са инат и харчене на пари, и много са малко тези, които ги разбират, че са от "большой театър"  Peace

# 186
Хай,
абе к'во ви стана, че изтрещяхте така на тема зодии newsm78 до вчера нищо ви нямаше Wink

Десита, ние от 3-4 години имаме Saeco Incanto (вариация на тази) и аз- видна кафеджийка Wink- съм много доволна, върши си добре задълженията...гледам, че е и 15 бара Wink

# 187
...

много добре, жабо, добре си се ориентирала, очудена съм, защото раците обикновено за другите са инат и харчене на пари, и много са малко тези, които ги разбират, че са от "большой театър"  Peace

защото в болшой театър са само отли;ници и пове;ето им се връзват. рака трябва да знае , ;Е го оби;ат. при лъва трябва да го похвалят , но рака прави вси;ко за да бъде оби;ан, закрилян, забелязан, разходен, допуснат до компанията ...
Как да е из;езвам по зада;ки

в;ера беше на тема мъже ... аз днес целия ден си мисля колко ли прекрасно би било да си има ;овек масажист в къщата  Laughing

# 188
жабке, разбирам те душа, защото и аз съм от твоята партия  Wink  Мъжът ми не е професионалист, но почти всеки ден го карам да ме милва и ми прави масажи и да ти кажа, става все по-добър.  Laughing , направо не ми се иска да спира.

# 189
Уф, другарки чудя се какво да правя.
В градината на Симона(друга група) има две сестрички  - Ксения и Ефа. Значи представете си най-мърляво оставените деца, които сте виждали и ще добиете относително представа за какво става дума - немити косички, дълги нокти, Ксения(ще навърши 4 скоро) почти няма зъби отпред, случвало ми се е да и помагам да си облече якето - лъха миризма на непрано от години. Чак му иде на човек да ги нарами и да ги изкъпе. Сутрин ги гледам, че все размахват пликчета от Бекерията. Майката и бащата са пълни "шмудели". Днес ги срещам двете като се прибирахме от градината - навън вали, те шляпат по чорапогащи, балеринки и едни полички от трико, висят им на дупетата, Ксения проточила едни сополи до брадата, питам ги къде са тръгнали - прибират се  - къде е майка им - а сега внимавайте> мама е до супермаркета, че забравила да купи нещо. Градината е на ок. 800 м. от нас и почти км. от тях, минават се улици, подлези, едното дете е под 4, другото на 6 и малко...чудя се дали да се обадя в Юамта или първо да говоря с директорката на градината какви ги "твори" тая маман... ooooh!

# 190
А на даскалиците не им ли прави впечатление, че тези деца не са като другите newsm78
Разпитай първо възпитателки и директорка какво мислят, може даже да ги насъскаш да се обадят те в югентамта, тяхната дума предполагам повече тежи там....

# 191
dezita, аз съм много доволна от Делонги.
surfline, аз първо бих поговорила с директорката.

# 192
  • Варна
Малко деликатна тема,особено за хигиената на децата.Не знам дали учителката ще се наеме да говори по тоя въпрос с родителите,може да се засегнат Wink
Но по другия въпрос-да, мисля че трябва да кажеш.Почни с детската градина

# 193
малейййй сърфи каква е тази жена, защото като съдя от твоето описание майка едва ли мога да я нарека, да пусне така децата сами. Аз бих се обърнала към директорката и ако не се вземат мерки, в югендамта.

# 194
  • Germany
Ей такива най ги мразя, насрани и напикани ходят и се бутат в другите деца  Sick Sick веднъж едно дете, което закачалката му седеше до тази на Сашко се беше насрало и като отивам то вони от 5км, а майка му е учителка в другата група!!!!! и си пита дедовия да го оправя   ooooh! трябвало сам да се оправи - и като се прибрахме - съблякох сашко от до право в банята, всичко за пране, после и аз - само като си помисля, че може нещо да е прехвръкнало и ми става зле  Sick Sick
Не може ли директорката да обърне внимание на родителите, все пак те трябва да следят за такива неща  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт