118 DE: Голямото разчепкване

• 11 073
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
Дано да имат места Peace. Супер звучи иначе - да ви е честито Laughing .

Ах, морето Wink . Така ми се е доходило, че днес цял ден разглеждам снимки от стари ваканции Laughing.

# 91
Дианжели, а ти у4аствала ли си някъде в конкурс, 4е да спе4елиШ? Ако не си, има неЩо гнило. Бягай дале4  Stop Никой няма интерес да ви подарява неЩо.

# 92
  • Варна
Дианжели, а ти у4аствала ли си някъде в конкурс, 4е да спе4елиШ? Ако не си, има неЩо гнило. Бягай дале4  Stop Никой няма интерес да ви подарява неЩо.
Абе,мисля че участвах в нещо,но беше преди няколко месеца и не помня точно,но
ставаше въпрос за въпросната почивка.
Но съвсем случайно,жената,която ми се обади беше българка,това се разбра в процеса на разговора и като
казах на майка ми,тя веднага се притесни да не е нещо гнило.

О,йе парното ни дойде newsm44

# 93
  • UK
Хора, скапано ми е. Сутринта беше супер, сега обаче ми е адски скапано. Имам нужда от разнообразие, искам да се махна от всичко, да ми се случи нещо голямо и хубаво и ново и тн... Това няма нищо общо с желанието ми да ходя в Германия, просто искам нещо такова, ново, голямо, хубаво, абе, скапано ми е.

# 94
  • Варна
Хора, скапано ми е. Сутринта беше супер, сега обаче ми е адски скапано. Имам нужда от разнообразие, искам да се махна от всичко, да ми се случи нещо голямо и хубаво и ново и тн... Това няма нищо общо с желанието ми да ходя в Германия, просто искам нещо такова, ново, голямо, хубаво, абе, скапано ми е.
МГМ,докато си седиш в къщи пред компа,ти гарантирам,че нищо няма кой знае колко интересно да ти се случи.
Излез,по някакъв начин се запознай с нови хора,ако трябва си потърси работа,проста ТИ направи нещо за да ТИ стане по-добре.
Никой няма да дойде и да ти почука на вратата и да ти разнообрази сивото ежедневие.Ходиш в унито,така ли нямаш един човек,с който си имаш приказка?Само седиш и кършиш пръсти,искаш да си влюбена,но пак ти казвам-като си седиш у вас,в кой да стане това?И казваш,че не си била от няколко години,ами то това са годините през,които трябва да си постоянно влюбена.Промени нещо!Действай,защото годинките си летят,а ти си в прекрасна възраст-за любов,веселба и т.н.....
Да не го приемеш като заяждане,просто се опитвам да ти дам идеи Peace

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 16:06 от diangeli

# 95
  • Germany
MГМ, мен ако питаш ти изобщо не трябва да се прибираш у вас - сега е момента да ходиш, да ходиш и да не му се види края  Laughing Laughing да вземем да се разменим малко, че отдавна не съм оформяла безпаметни дни и нощи  Crazy напоследък всичко се върти около едни пусти сополи и кашлици  Sunglasses

# 96
  • UK
Никого не познавам в университета, никого не познавам изобщо в София, единствения ми близък е най добрия ми приятел който работи 24/7 и няма време за мен. Но аз не говоря за това.

# 97
  • в сърцето на един мъж...
Мърморанке, те сега му е времето да стегнеш куфарите за Германия, току виж и голямото нещо те намерило Wink

# 98
  • Варна
MГМ, мен ако питаш ти изобщо не трябва да се прибираш у вас - сега е момента да ходиш, да ходиш и да не му се види края  Laughing Laughing да вземем да се разменим малко, че отдавна не съм оформяла безпаметни дни и нощи  Crazy напоследък всичко се върти около едни пусти сополи и кашлици  Sunglasses
Ах,Деси мечти,мечти...Ама важното е ,че ние като сме били на 22 сме си го изживяли и сега имаме спомени да ни топлят и поне те да разнообразяват в нормалното сополиво,памперсно,пикливо ежедневие(не се оплаквам!)

# 99
  • Варна
Никого не познавам в университета, никого не познавам изобщо в София, единствения ми близък е най добрия ми приятел който работи 24/7 и няма време за мен. Но аз не говоря за това.
Ей,това не мога да си го представя-да живееш и учиш вСофия,да си от Варна,а не от някое забутано село(без да обидя някой)
и да нямаш един познат поне,да не говорим за приятели ooooh!МГМ,някъде има повреда,ремонтирай бързо Naughty

# 100
  • UK
Мърморанке, те сега му е времето да стегнеш куфарите за Германия, току виж и голямото нещо те намерило Wink
И това няма как да стане, все пак, няма как да решиш и да тръгнеш след един месец. Simple Smile

Мда, повредата си е при мен, аз съм неконтактна такава, не се сприятелявам лесно. Дори на ниво "познати за по кафе". Simple Smile

# 101
Ах,Деси мечти,мечти...Ама важното е ,че ние като сме били на 22 сме си го изживяли и сега имаме спомени да ни топлят и поне те да разнообразяват в нормалното сополиво,памперсно,пикливо ежедневие(не се оплаквам!)
 bouquet
Спомени, спомени, хубаво е, че ги имаме. При мен вече няма памперси и пикливо ежедневие, но все пак си е почти еднообразно...

# 102
Дианжели, а фирмата коя е? дай да я прослушаме....
да не стане така, че да си купите билетите и там на място да ви кажат "ква награда, кви 5 лева...плащайте си сега и нощувките".
Аз като чуя по телефона, че пак ще ме награждават и ми се изправят косите Crazy Но пък може и да са честни, знаеш ли, за всеки случай подходи скептично и ги проучи много внимателно, за да няма неприятни емоции после... Peace

# 103
  • в сърцето на един мъж...
А, гадже, аз за ставането и тръгването го решавам от раз Mr. Green Явно ти си нерешителна Wink На времето моя като ме пита искам ли да ходя при него във Варна, на третия месец вече се бях пренесла, на шестия се оженихме Mr. Green

# 104
  • Варна
А,за какво говориш,ако не е прекалено любопитно?
Честно,като беше пуснала снимки преди,ми изглеждаше на много отворен човек,много общителен,а не на някой,който
няма никой около себе си

Общи условия

Активация на акаунт