irinii ако ни приемат ще тръгнем септември месец.

страхотен ден
с пожелание за успешна бременност 

още не съм се спряла на марка обаче.
а и е само една група, а аз мислех че поне 2 учителки и 2 групи ще има
а то с тази истерия за места... нямам думи 

но дълго за споменаване.
Ставам, тоалетна, излъсквам се, сменям й памперса, обличам се. Отивам в 8.15 да будя мъжете. Оправям Спаси. после се догримирвам, пускам си едно огромно кафе в термо чашата и се мятаме на колата към градината. Досега или майка ми, или мъжът ми бяха в къщи сутрините, за да гледат Джи, докато се върна. А от следващата седмица - ще видим как ще се адаптирам и към нейното развозване с нас до ДГ
Иначе Спаси и днес бе цял ден на ДГ без никакви емоционални проблеми, но с течащ нос и силна кашлица, която ту напълно изчезва, ту като пристъп се появява. Предложих им на педагозите да го оставя у дома, но бяха настоятелни да го оставя, "да мисля позитивно" /това те самите ми го казаха/ и ще ни се случват позитивни неща 
на 27.07 сме в Пещера на сватба...И преди това сигурно пак ще ходим, но не знам кога...ще се чуем, като имам подробности.
Между другото и Хриси се опитва да ми обясни какво са правили, но с превода имам трудности. Хубавото, че благодарение на яслата вече говори(той си ги знаеше и от преди) много думички.
Няма да скрия, че се страхувам, но не съм се отказала да се боря.

,не съм 4ела темата и по късно 6те се вклю4ас коментари

А за постигнатия успех - много добре те разбирам. И аз съм много щастлива, когато посятите семенца дадът плод, под внимателни и търпеливи грижи. Йоана вече е абсолютно на ясно кое поведение е желателно и кое не и макар, че все още е по-скоро като заучено положение, съм сигурна, че скоро ще и стане вътрешна потребност.
Аз съм си мислила по този въпрос и честно да си кажа, ако зависи от мен бих я насочила към професия свързана с изкуство. Творческа професия. Просто мисля, че хората с такива професии са по одухотворени, по окрилени и животът им е по-пъстър и чудноват. Затова ще и обърна погледа в тази посока от най-ранна възраст, пък да видим. Но каквато и професия да избере за мен ще е по-важно да я упражнява с плам и сърце, от колкото да е престижна и високоплатена... 
За Монтесори - аз бях много приятно изненадана, че и в наш Бургазъ има такъв център. http://www.montessoriburgas.com/Pedagogika.html С голямо удоволствие бих водила Йоана там, ама като видях какви цени са изпраскали 2 часа - 30 лв. - ми то като частен урок за кандидат-студент.
Препоръчани теми