Тук има много детски градини,но няма места!
Самата педагогика също ми харесва,чувам и не дотолкова добри мнения,затова попитах!
Приятен обяд!

къде ли да я насочвам тази сила 
Аз съм си мислила по този въпрос и честно да си кажа, ако зависи от мен бих я насочила към професия свързана с изкуство. Творческа професия. Просто мисля, че хората с такива професии са по одухотворени, по окрилени и животът им е по-пъстър и чудноват. Затова ще и обърна погледа в тази посока от най-ранна възраст, пък да видим. Но каквато и професия да избере за мен ще е по-важно да я упражнява с плам и сърце, от колкото да е престижна и високоплатена... 

наминавай по-често 

Ако го градите за камина отворът трябва да е минимум 25см на 40см
Ако камината е на първия етаж, коминът не е нужно да се гради до пода на първия етаж, а само до тавана. Монтира се камерата на комината, облича се с декоративния камък /или каквото сте избрали/ и догоре /до отвора на комина/се прави със специален гипсокартон, който откъм външната стена е изолиран с вата.

Дано!!!

А при теб как върви курса?! Ама той сериала стана наистина сериал, щом младежа не му е син на съседа.....
Страшно добре си обяснила за комините, ние нашия отдана го направихме, но ако знаех че можеш така добре да обяснаваш на тази тема, щях да си спестя домашни спорове....
Има една частна ДГ която функционира от около година в Пловдив и за коята имам само добри отзиви, там такса е около 450-500 лева месечено с храната, води се със засилено изучаване на изкуства и чужди езици и макар и скъпичка на фона на нашия стандарт все пак е алтернатива някаква... 

С 2 думи има тънка граница, която не трябва да се преминава, според мен!

И Димитър оби4а топката,с пъзел се занимаваме рано сутрин ,когато е на гърнето

Препоръчани теми