така де, думата ми беше , че БГ си е БГ, но да не пропускаме хубавите неща у Хамериката..Стели, приятно е да попишеш така, отдавна не си го правила, относно градините мисля, че не е мит, че по скъпото е по- качествено особено говорейки за грижите, които се полагат за собственото ти дете, в случай разбира се, че имаш тази възможност. В частните градини .. не във всички де, но щом и ти имаш добри препоръки, смятам, че полагат грижи , усилия , енергия и професионализъм , защото им е ясно, че има и други като тях, а ти имаш ли възможност да си дадеш парите при тях ще ги дадеш и другаде.. в общинските за същаление още са с нагласата , че ти правят услуга и това за теб е единствен избор, особено с липсата на места.
Ирини, ти си супер експерт винаги, как го обясни за комина сякаш ти си го зидала.. браво , професионалист както винаги. Ние с Рени също поговорихме по въпроса да беше чула аз какви ги дробя по въпроса.. хехех е да де още не съм строила , но аз й казах, че за мен комина си е дупка в тавана.. хехе Относно вирусите ако мога изобщо да те успокоя е, че наистина организма изгражда имунитет и все пак е жалко , че Джи ще се разсмърква всеки път, особено жалко докато е толкова мъничка, но пък идва лятото и надяваме се вирусите да са по малко под жаркото слънце.
Ние утре сме на градина след 4 дни мързелуване , Лаци въпреки, че е ветеран, всеки път след продължително неходене прави драми на вратата.. за радост само първия ден, но предчуствам , че утре ще има сълзи.. да му се чудиш.. ние днес цяяяяял ден лежим и се търкаляме вкъщи на пук на хубавото време ние не направихме никаква програма за на вън.. утре почваме задачите по списък.. хехе
Ехх лежерна вечер ви желая и спорна седмица.. !
С плановете за бъдещето на Лаци още не съм се заела, аз обичам като ,че ли да се нося по течението, със спортовете определено ще е всестранен, но се надявам да не стане профеионален спортист.. много ги зобят днешно време , а кариерите преключват рано.. по скоро да си спортува цял живот за собствено удоволствие и здраве
Айде лека

Сега съм предприела тактиката да го игнорирам, когато го казва.

Ивайло сутринта поглежда, засиява и казва, мамо г-жа Делийска е, обичам г-жа Делийска, тя го посреща, милва целува 

Та може би и кончетата ще опознае. Иначе в градината с Лаци ходят на карате...
Но ти ме подсети, че балетът също е идея. Мойта маймунка обича да танцува много.