Отговори
# 90
Марлелка, ама голяма е душа Мимката, много е сладка и каква прическа има вече , като истинска госпожица е , много е чисто и красиво при вас, а още по - готино е , че постоянно има къде да отидете за разнообразие, при нас или нещо инфото за такива прояви е малко , или пък на нас нещо ни има , за да не ходим... Бяхме на детски куклен театър в събота - Мечо пух - героите нямаха нищо общо на външен вид с истинските герои и сценката си беше леко странна... е на децата им хареса ама всичко си е като по български някак си .. бедно..  Confused а пък избора не е голям, да кажеш, че лошо сме подбрали .. абе, да не се обиди някой ама си беше странна работа тоя театър..  Heart Eyes така де, думата ми беше , че БГ си е БГ, но да не пропускаме хубавите неща у Хамериката..
Стели, приятно е да попишеш така, отдавна не си го правила, относно градините мисля, че не е мит, че по скъпото е по- качествено особено говорейки за грижите, които се полагат за собственото ти дете, в случай разбира се, че имаш тази възможност. В частните градини .. не във всички де, но щом и ти имаш добри препоръки, смятам, че полагат грижи , усилия , енергия и професионализъм , защото им е ясно, че има и други като тях, а ти имаш ли възможност да си дадеш парите при тях ще ги дадеш и другаде.. в общинските за същаление още са с нагласата , че ти правят услуга и това за теб е единствен избор, особено с липсата на места.
Ирини, ти си супер експерт винаги, как го обясни за комина сякаш ти си го зидала.. браво , професионалист както винаги. Ние с Рени също поговорихме по въпроса да беше чула аз какви ги дробя по въпроса.. хехех е да де още не съм строила , но аз й казах, че за мен комина си е дупка в тавана.. хехе Относно вирусите ако мога изобщо да те успокоя е, че наистина организма изгражда имунитет и все пак е жалко , че Джи ще се разсмърква всеки път, особено жалко докато е толкова мъничка, но пък идва лятото и надяваме се вирусите да са по малко под жаркото слънце.
Ние утре сме на градина след 4 дни мързелуване , Лаци въпреки, че е ветеран, всеки път след продължително неходене прави драми на вратата.. за радост само първия ден, но предчуствам , че утре ще има сълзи.. да му се чудиш.. ние днес цяяяяял ден лежим и се търкаляме вкъщи на пук на хубавото време ние не направихме никаква програма за на вън.. утре почваме задачите по списък.. хехе
Ехх лежерна вечер ви желая  и спорна седмица.. !
С плановете за бъдещето на Лаци още не съм се заела, аз обичам като ,че ли да се нося по течението, със спортовете определено ще е всестранен, но се надявам да не стане профеионален спортист.. много ги зобят днешно време , а кариерите преключват рано.. по скоро да си спортува цял живот за собствено удоволствие и здраве
Айде лека

# 91
  • Пловдив
хайде да се разпиша пак, че през седмицата ми е по-сложно.... Crazy

Sesiliq , интересна игра....Ще се поразровя тук за нещо подобно.По мои наблюдения Стенли напоследък се пали по игри, които изискват съсредоточаване, което ме радва,защото по принцип е голяма "панта" - както сам се определя.. Laughing Mr. Green и на едно място трудно се свърта!
MariaF, ние имаме същия проблем с "идиот". Чу го по ТВ-то и като иска да ме дразни на всичко ми отговоря "идиот"... ooooh! Сега съм предприела тактиката да го игнорирам, когато го казва.
Марлела, и Додо още не казва "р", понякога вместо мики маус, каза кики маус и т.н.,но се надявам с времето и с повтаряне да се оправят нещата! Прави ми впечатление от разни играчки и филмчета, че английските думички са му по-лесни за изговаряне и бързо ги запомня.
mama_meggie, аз съм подала молба за държавна, която ми е близо до вкъщи и ми е удобна, но ако не се класираме ще се замисля за частната, въпреки че не е на особено удобно за мен място и ще ни бъде по-сложно с каране и прибираме всеки ден... Поживём — увидим  Hug
Аз мисля,че спорта е много добра възпитателна и здравословна мярка и може би ще запиша Додо на тенис или каквото има друго подходящо и изморително занимание,защото той има голяма енергия за изразходване! Mr. Green

Лека вечер, дами и приятна седмица!

# 92
Привет от слънчева Варна  Hug  bouquet

Една снимка за настроение от нас http://prikachi.com/users/dvv1/152M.jpg
Аз вече съм с тен -така ми изгоря лицето че постоянно ме питат на солариум ли съм ходила.

Крайно ляво се вижда час от яке.Можете ли да познаете на кого е  Whistling
Жокер ника и започва с А и се прибра за ваканцията във Варна  Mr. Green Ама не можах да видя мишо ,защото спеше Crazy.

# 93
He-he, ne znam kakva e snimkata, ama i az izgorqla na dekolte. otkoga ne bqh sqdala kato 4ovek, Mi6i spe6e sladko v koli4kata na Niki...ako ne se be6e obadila bratov4edka,4e 6te minat da ni vidqt, 6tqhme da otkarame tsql den v Morskata. V4era pyk ot 1 gosti direktno na drugo. Napravo nqma da ni stigne vakantsiqta. Mishi vse iska na ,,vodata,, da hodim.                    Pozdravi na vsi4ki ot vodata!

# 94
И аз съм изгоряла  Crazy

# 95
  • София
Е бива ли така да ни дразните сега Crossing Arms

# 96
 Heart Eyes Доника

# 97
в общинските за същаление още са с нагласата , че ти правят услуга и това за теб е единствен избор, особено с липсата на места.
ааа, не така, аз все още вярвам повече на общинските, за сега не са ме подвели  Naughty Ивайло сутринта поглежда, засиява и казва, мамо г-жа Делийска е, обичам г-жа Делийска, тя го посреща, милва целува  Peace

казах, че за мен комина си е дупка в тавана.. хехе
това наистина си беше много сладко... ми кво друго да е един комин, докато не дойде време ти да го мислиш как да го направиш  Laughing
Ирини, Меги, Благодаря ви момичета  Hug
т.нар. къща
Марлелка, супер снимки  Hug

Мариaнка, Сесилия, включвайте се по-честичко  Hug

ех, моретооо  Wink

# 98
сесилия, честити ти нов дом и на теб!
Относно фината моторика ви препоръчвам шам фъстък...  Joy Joy Joy Спаси обожава и вечер мног остарателн си бели ядките с пръстчета сам  Simple Smile
Спортове - обожава футбола и ако е все така, сигурно ще го запишем в школа. Иначе със сигурност да е жив и здрав за удволствие ще го научим  на спортовете, които ние упражняваме - сноуборд, тенис, тенис на маса. Ще го научим и да плува. Дядо му всеки уикенд го води на конната база на мама Меги  Grinning Та може би и кончетата ще опознае. Иначе в градината с Лаци ходят на карате...  Laughing
за професия - ще го наблюдаваме и насърчаваме. За мен смисълът на родителя е  ако може да подпомогне финансово базата за изпълнението на детските мечти и да го подкрепи морално в избора му. Не ми се иска да има лекари в семейството ми  Confused
Рени, то тази любов от страна на децата към "госпожите" си я има и към педагозите в ЧДГ. Аз също съм на мнение, че за съжаление в повечето общински ДГ се държят сякаш трябва да си им благодарен, че гледат детето ти...  не ме влекат и бих била много по-тревожна при пускането на Спаси там...

# 99
Ехоо, здравейте!

Виждам, че някои хора на морето са открили сезона вече. Амаретке, ДЗ, хайде, честито първо сериозно напичане.  Hug
Аз се надявам даже и да топна краче в морето около Гергьовден.

В събота на Драгалевския манастир Иглика се опита да пие вода от чучура и падна в коритото на чешмата. Освен уплаха, кал в косата и мноого мокри дрехи други лоши последствия нямаше.  После много се смяхме. Първо изчезна главата, после щръкнаха два крака и накрая цялата хлътна вътре. Гледка, достойна за най-смените домашни видеоклипове.  Joy

Ири, Меги, има и лоши частни и както и добри държавни градини. Всичко е относително.

Марлелка и аз съм балерина от детство. Ама моето не беше съвсем временно, а цели три години. Когато наистина започна да ми харесва, майка ми реши, че й писна да организира шиене на пачки и прочее костюми, (тогава никой не осигуряваше рокли дори и за спектаклите)и просто спря да ме води. Още и се сърдя. Сега можех да съм балерина.... Thinking Но ти ме подсети, че балетът също е идея. Мойта маймунка обича да танцува много.

Лека нощ!

# 100
ааа, не не
Не искам да се превръща в спор за и против Общински - Частни ДГ-та... Просто исках да споделя, че мен Общинските за сега не са ме подвели... Говоря за хората, които отглеждат пряко децата ми, както и за Директорките, а че има сестри, които гледат страшно на вратата сутрин  Mr. Green друг въпрос
Но ние си живеем като на село, може и това да ни спасява за сега  Laughing

# 101
хоп и аз тук.Моето мишленце също е септемврийче и вече ходи на градина

# 102
Деси, добре дошла!

момичета, "много пишете" тези дни! hahaha
рекох аз да поразмърдам темата.
Спасуни се справя добре с градината, пу-пу. Вече 10 дни плътно ходи и всек ипът като го прибирам е супер въодушевен. Сутрин става към 8.15. Без  много проблеми. Само по пътя за там го виждам, че леко му се доспива. Днес на вратата се ослуша малко, но веднага го гушнаха и отнесоха, а аз се изнизах. Би ми било трудно да го оставя ако плаче или ме моли за обратното. Днес са имали музика, физическа култура и социален предмет на тема "Весело е когато сме заедно" Grinning В къщи е като отвързан... направо благодаря на Бог, че сме с двор и когато се приберем има още 2 часа игри с кучето. Като влезе вътре започва поредица от белички. На моменти се замислям дали са белички или просто изисква повече време от това, за което аз имам сили и затова ми се струва прекалено палав... Rolling Eyes
Вени, представих си цветно ситуацията с чучура. Това са уникални моменти, кито би било супер ако се запишат. Има ли снимки?
За частните и държавните градини - абсолютно съм сигурна, че и сред едните и сред другите  по изключение има добри  Laughing

Как планирате Великденските празници?

# 103
  • София
Desi, здравей!

Тука наистна е затишие. Но с това хубаво време е нормално.
Ние тази вечер излязохме с Вики до Темпо-то, и после не иска да се прибира, пак дърпане, реване, пък я лъжа, че ще и пусна Том и Джери. Е после пуснахме Франклин, та го изгледа 2 пъти. Имаме си нова детска стая, и голяма радост-мойта стая, мойто легло...брей, голямо собственическо чувство.

Великден ще празнуваме тука, ще дам на Вики да боядисва яйцата. Козунаци не съм правила досега, а и нямам време. Но пък в Била се намират много видове Mr. Green

Хайде ще лягам, цунки от нас.

# 104
Ей ме на и мен! Привет на всички!  bouquet

Мимката продължава с драмите сутрин - понякога само с опити за плач, друг път - с пищене и дърпане. Но всичко е за две минути, спира да плаче малко след като изляза от стаята, дори нарочно стоя понякога, че да се уверя сама, че е истина. От понеделник е с ужасен обрив на дупето, очевидно доста време е стояла на..на, защото има рани. Не обвинявам никого, просто не се разбират още кой какво казва и иска. Само че това ни катализира енергията в насока да махнем най-сетне памперса. Като гледам съотношението успешни:неуспешни опити няма да стане от раз, но пък се справя значително добре. Ще ви държа в течение. Най ми е трудно след следобеден сън, защото обикновено се събужда с дупето нагоре и категорично отказва да седне на тоалетната чиния. Но съм се заредила с търпение.

bazel, честита ви детска стая! Моето скоро няма да го отделя от нас. ooooh!

irinii, много се радвам за Спаси! И за теб - изглеждаш щастлива, а си спомням притесненията ти.  Hug

venush, душа, сигурно не ти е било смешно, но си запазила усмивката си.  Laughing И моето обича да танцува, но да видим какво ще направим с тия криви крака, че съвсем се изкривиха.  Sad

Ренка, къщата още недовършена изглежда супер, представих си я с цветя отпред и много слънце! Simple Smile

Хей вие със слънчевия загар, другия път ви искаме и двете на снимките! Simple Smile

Меги, избор има, наистина, и то не малък, но пък на мен ми се иска Витоша да си е все така на една ръка разстояние. Иначе този музей е на 22 километра от нас, но тукашните разстояния вече ги нямам за нищо. Угодия няма, хехееееее.  Hug

Те това е, утре започвам следващо ниво на английския, ще разбера и как съм се представила на финалния тест. Тези дни пак е студено, но се надявам в събота да се пооправи времето, защото съм си заплюла едни градини с азалии, сега е момента, че ще мине сезона.

Прегръдки за всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт