аз ви следя, но последните дни нямаше кого
Марлелка, успех с памперса
Мисля и аз да махам вече на Боян. В яслата изкарва с 1 на ден, там и пишка, и ака на гърне, у дома ме бойкотира 
Ирини, браво на Спаси, Супер адаптивен се оказа. Майчиното сърчице се чувства по-леко когато и детото се чувства добре

Венуш,
милото Иги...базел, честита стаичка на Вики... мдааа и на Боян всяка втора дума е мое, и е такъв дразнител, взима му на Ивайло нещата и го гледа хитро, и му бяга. Да не говорим как го клюкари и изкарва без вина виновен

Вчера окосих Боян с номер 3 и сега е като войниче, но много му отива
За Велик ден, ще правим козунаци, ще боядисваме яйца, не ми се мисли за мазалото, което ще настъпи, но за сега смятам да им доставя това удоволствие, после за един ден до Долна Баня на минерален басейн. През май в Гранд Хотел Варна... на минерален басейн

Здравейтеее
Че аха и на 6-ти май. Той какъвто е завеян - все му тая - не знае кога са празници. На 6-ти съм планувала да кръстим малкия живот и здраве.
Като споменах яслата...Да ви се оплача. Абе втори ден прибирам Хриси с изгорели, като захабени анцунзи - и двата чисто нови. Ядосана днес мислех вече да питам що така и ми светна лампичката...Жениците сложили бележка : Мили родители, не поставяйте децата върху шкафчетата, защато са третирани с дезинфектант и ще увредят дрешките на вашите деца. Да, но мъж ми защо да чете...
Дано само с тази температура да останат всички малчовци!