Отговори
# 105
ехоо...

аз ви следя, но последните дни нямаше кого  Laughing

Марлелка, успех с памперса  Peace Мисля и аз да махам вече на Боян. В яслата изкарва с 1 на ден, там и пишка, и ака на гърне, у дома ме бойкотира  Close

Ирини, браво на Спаси, Супер адаптивен се оказа. Майчиното сърчице се чувства по-леко когато и детото се чувства добре  Peace

Венуш,  Joy милото Иги...

базел, честита стаичка на Вики... мдааа и на Боян всяка втора дума е мое, и е такъв дразнител, взима му на Ивайло нещата и го гледа хитро, и му бяга. Да не говорим как го клюкари и изкарва без вина виновен  Laughing аз му се карам за нещо, а той.. Ичи  ooooh!

Вчера окосих Боян с номер 3 и сега е като войниче, но много му отива  Mr. Green

За Велик ден, ще правим козунаци, ще боядисваме яйца, не ми се мисли за мазалото, което ще настъпи, но за сега смятам да им доставя това удоволствие, после за един ден до Долна Баня на минерален басейн. През май в Гранд Хотел Варна... на минерален басейн  Laughing Децата много са се зарибили с тези басейни. Чакам с нетърпение да пуснат басейна в ДГ   Crossing Arms

Heart Eyes

# 106
 Hug Здравейтеее
Изчетох ви на куп и сега вече почти се получи каша кой,какво,как?
Рени,представих си ви и аз отпред пред къщурката когато е готова.Много добре става и бързо ми се вижда като страничен следовател на историята от първа дупка,упс копка.Представих си го Бобо как дразни Ичи  Laughing Честита му подстрижка.
Венуш,добре че падането не е било след това с драматични последствия,че тази вода е истински ледена.Това ще остане голям комедиен спомен  Laughing Ами с тези танци ...и т.н.може да стане Иги и актриса. Heart Eyes
Ири много адаптивен се оказа Спаси и се радвам,че опасенията и страховете ти в тази насока не се сбъднаха  Hug
Марлела ще го изучиш перфектно този език...поела си по този път няма на къде  Hug Браво на теб!С гърненцето с Мими ви пожелавам успех и съм сигурна че ще стане по-бързо и лесно от колкото сега го мислиш и предполагаш,а и идва лято много е облекчавачо да не ти греее това чудо на гъзеца.
bazel честита ви детска стаичка.И Арен е на тази вълна с мое,моя... Laughing а след яслата е абсурд да го прибера директно в къщи,още като ме види да го взимам започват уговорките"Няма в къщи да си ходя,искам на вън,искам да пия сокче навън,да се пързалям на вън...."и т.н. и т.н. и задължително при прибирането после независимо колко дълго сме стояли на вън има сълзи и някакви уговорки.
DZ ,Амарето,аааах моретооооооооо  Heart Eyes
desi.eli Привет  Hug

При нас всичко си тече.Работа,ясла,игри,срещи,театро,скуош.Миналият уикенд бяхме по Рибарица,Тетевен,Троян....събрахме пролетна красота....Баба ми я оперираха успешно и от 2 дни е у дома,възстановява се.Имахме големи екшъни с тези земетръси в Италия,защото майка ми и сестра ми бяха там и сутринтта получих дузина позвънявани да ме питат какво става.Но всичко беше наред.Скоро сме в очакване на сватбено събитие.Арен ни забавлява,разговорите с него са абсолютно и тотално удоволствие за мен.Има много всеки път изненадващо ме обяснение за дадена ситуация.Карам го да ми разказва истории,приказки и така разбирам кое в действителност го е впечатлило.Обича да коментира кое е правилно като действие в една ситуация и кое не.Иска да ми помага във всичко,особено миенето на чинии,защото е мокро забавление с много пяна.Доста чаши останаха в миналото...Получавам и много сладурски обяснения в любов ,по телефона като ми звъни го оставям той да води разговора и това ме забавлява истинки.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 13:25 от dennis

# 107
Здравейте!!!

Радвам се да Ви видя отново. Виждам, че вече има майки, който са с по две дечица. Много се радвам за тях (Ави, Ирини и др., сигурно ще пропусна някой).

Алехал и Кузманка, тайничко се надявам скоро и аз да си сложа още една лентичка и да бременеем отново заедно.

Поздрави!!!

# 108
Хилоу...
Деси, добре завърнала се.. как сте разкажи ни за Георги
Вени, детето на една приятелка така цапбурна в е дно вирче преди няколко месеца, направо сиго представих реално и си спомням как се изплашихме тогава, но и при нас слава богу всичко беше само екшън без последици
Рени, къщата изглежда страхотно, много ми харесва как сте решили проекта, въпреки че ти преди време ни го показа , но така си е друго. Много хубава къща ще стане сигурна съм.. вече тя сама говори.
Ирини, и аз ще поздравя Спаси за това, колко нерви ти спести, браво на детето..а за конете Моля, заповядайте, Лаци вече язди веднъж - във вторник на голям кон , не на пони , направи няколко обиколки на манежа.. Иначе Ангел е стар познайни на ЧДГ Сияние, понеже те преди време водеха децата на езда при нас.. явно сега нямат достътчно желаещи. Ние от 15- ти сме и на плуване на Спартак под ръководстводството градината....
Изобщо не искам да упрекна общинските градини, та аз нямам собствен опит, но просто изразих това, което мисля, ще се радвам ако изобщо не съм права...
Денис, много е прятно да си водиш разговори с детето, така винаги имаш приятел близо до теб.. аз също оценявам тези моменти, много обичам Лацида ми разказва как е минал денят му , когато не сме били заедно.. последно време като го питам как беше в детската градина той ми отговаря.. Ми хубаво бешеее, не се бихмееее... еххехе
Ирини, и Лаци от както ходи на градина прави повече бели в къщи, но аз мисля , че там общуването с по- големи деца (за добро и за лошо) ги учи на какви ли не неща, на които нямаше за се научат в къщи... според мен от една страна си изразходват енергията там в игри от друга подивяват повече покрай другите деца.. ама кво да ги правиш деца, така трябва да бъде..
Базел, покажи ни стаята.. заглавието на темата го задължава хехех.. Честито на Вики!
Е аз днес цял ден съм на конната база, зарекла съм се от другата седмица пак да почва да яздя, а иначе ходя на фитнес редовно последно време.. Днес Лаци може пак да поязди (повози на кон) ако майка ми го доведе, тя днес ще го вземе от градина , за да си седя аз в магазинчето..
Кузманка, ти как си , не пишеш....
Айде, по скоро

# 109
Пак аз. Simple Smile

Меги, завиждам ти, даже не се опитвам да скрия, че е благородно, за всичките щуротии - езда, фитнес, ски...  Hug

Ани, значи нещата са се наместили добре, радвам се много за което! Гушки за двама ви с Арен.  Hug

Ренка, в детската ги учат на едни малки (нисички) тоалетни, много са ми смешни, по час ги водят, но моето се справя по-добре у дома, защото аз подпитвам често и водя в тоалетната. Ще се чуе.

Днес си я прибрах с лепенка на брадата, посрещнаха ме с думите, че станал малък инцидент, та ми се изправи косата. Паднала от люлката и си обелила брадата, нищо страшно, но веднага получих Incident/Accident Report for Parent.  Mr. Green
Аз приключих нивото в колежа с най-висок резултат от целия клас - 98%, така де, няма се излагаме, я!  Mr. Green Днес започна следващото, харесах много учителя, направо маниак - от Иран, учил в Калифорния някаква инженерна специалност, но решил, че не е за него и се преквалифицирал - вече 22 години преподава английски и го е превърнал наистина в мисия на живота си. Много съм доволна, че точно такъв учител ни се падна. Един костюмиран, лъснат, с очилца, говори силно, отчетливо, изисква много, казва че неговите ученици са най-добрите... да видим как ще се справим и с това ниво.

Поздрави и до скоро!  Hug

# 110
  • София
Марлелка, бе ти си нашата гордост Hug как няма да се справиш най-добре.
Базел, честита стая на Вики...Онзи ден умувахме с мъжо да сложим една малка камерка в детската, че да ги държим под око малчуганите...Все ме е страх Хриси да не се натресе при брат си или нещо от сорта.
Денис, бързо възстановяване. Хубава разходка сте си спретнали. Ние в сряда потегляме с кервана на гости за Великден на нашите. Тате ще дойде да ни вземе, а после Мартин ще си ни прибере. Сложили са го и трите празнични дни на работа... #Cussing out Че аха и на 6-ти май. Той какъвто е завеян - все му тая - не знае кога са празници. На 6-ти съм планувала да кръстим малкия живот и здраве.
Рени, и Хриси изкарва с по един памперс и вчера лелята ми казва - защо му слагаш памперси, като той си стиска ( и нощем става сух)...Та след празниците се разбрахме да оставя 2-3 чифта гащи и дрехи и да се започне съкращаване на разходите - криза е все пак hahaha Като споменах яслата...Да ви се оплача. Абе втори ден прибирам Хриси с изгорели, като захабени анцунзи - и двата чисто нови. Ядосана днес мислех вече да питам що така и ми светна лампичката...Жениците сложили бележка : Мили родители, не поставяйте децата върху шкафчетата, защато са третирани с дезинфектант и ще увредят дрешките на вашите деца. Да, но мъж ми защо да чете...
Деси, разписвай се по-често
Айде...ще ядем.

# 111
Ооо, Доника и вие сте двама! Много се радвам, че отборът ни се е оголемил толкова много.

Георги е добре. Ходи на Детска градина и непрестанно нещо говори и разказва. Много му харесва там при дечицата. Страшно обича да рита топка.

Успях вече да си взема всички изпити и приключих с ученето, което поглъщаше една голяма част от времето ми.

# 112
здравейте на всички и ви благодаря за топлото посрещане!

# 113
Доничка, честит рожден ден!

Да си жива и здрава и много, много щастлива! Да бъдеш най-обичаната и много да обичаш! Hug

Що не спиш бе, жена!?

# 114
  • София
Мерси Марлелка Heart Eyes. Ами точно по това време нощес Хриси по случай празника ме изненада с адски висока температура. Та в 3 часа слизах при дядо му (понеже той го гледаше, защото ние излизахме) да му дам Панадол. Той пък не ще да го пие...едва му го впръсках в устата на сила. Слизам тази сутрин - нищо му няма и  спи. Сега се чудя какво да правя - къде да го водя на лекар в събота или аз да прилагам някакво лечение...Абе добро начало на празника.
Иначе малка почерпка от мен Hug

Оу, и честит имен ден на сладкия Лаци! Меги, да ти е жив и здрав Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 08:47 от Доника

# 115
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Лаци!!!

ЧЕСТИТ РД  на Доника!
Много здраве, любов и сбъднати мечти!!! Hug
Дано да не се разболява Хриси и весело прекарване на празника!!!

# 116
Доника,честит рожден ден!
Все така борбена,мила и най-добра мама и съпруга.Пожелавам ти една прекрасна и изпълнена с приключения година  Heart Eyes

Лаци,много здрав,игрив и изобретателен бъди  Heart Eyes

Shocked аз и Арен станахме преди 20 мин.Доника снощи Арен беше с 40 градуса Т без никакви други симптоми и признаци.Дадох панадол и го изплакнах със студена вода,свали Т до 36.9 9 спахме до обяд.Сега в момента нищо му няма  Shocked Ни Т,ни сополи,ни кашлица,ни червено гърло,подути нещо лимфи,сливици...целият съм го чекнала до колкото мога.Весело си закуси  Rolling Eyes Ще му дам вит Ц и ще го наблюдавам.

# 117
Честит рожден ден, Доника. Най-прекрасния подарък за тази година мисля, че си го получила. Да сте здрави всички, много да се обичате!
лацони, целувки малко сладко приятелче!

Тази нощ и ние бяхме с внезапно повишена температура, но не при Спаси,а при Джи... странна работа

Деси, радвам се, че се появи  Hug

# 118
Мдааа, събудих се с мисълта, че пропуснах Лазаровден, тук нали нашите менящи дати празници ми се губят, та...

Лаци, пожелавам ти най-щастливото детство! Страхотно име имаш, пълно със заряд! Hug

Станах в 6,30 да правя баница, таквоз чудо скоро не ми се беше случвало, да не кажа - никога. По този повод да кажа, че все забравям - миналата седмица имахме парти по случай края на курса и всеки трябваше да донесе някакво традиционно ястие/храна за страната, от която идва. Аз естествено направих баница, със задоволство установих как всички я харесаха.
Мимката беше с такава изненадващо висока температура преди седмица, за около 24 часа - лекарства и охлаждане в банята. Не разбрах от какво, оплакваше се, че я болят зъбите и сочеше местата, където трябва да израстат последните кътници, но... Thinking Дано само с тази температура да останат всички малчовци!  Hug
Хайде, аз отивам да будя домочадието да закусим и да тръгваме към градините, че са на 2 часа път от нас.
Прекрасен уикенд ви желая!

# 119
  • София
Доника, честит рожден ден!  bouquet
Честит имен ден на Лаци, здраве и весели игри!
Ей, че хубав ден. Досега се въргаляхме в пясъчника, а след обяда може да отскочим  до въртележките в Патиланци, че нали не спим следобяд Tired
И готвене ме чака, че напоследъкк позанемарих.
Марлелка, браво за баницата. Корите ти ли ги точи? Което ме подсети и аз да спретна една.

Общи условия

Активация на акаунт