Отговори
# 120
  • София
Благодаря ви за пожеланията Hug
Да и Хриси като се събуди и помен нямаше от температурата. Събуди се ухилен и се почна с белите. Дори преди малко се върнахме от разходка. Но кашля и му взех Мукоплан. Добре, че ми го дадоха без рецепта, че къде ще търся доктор да ми я пише в събота точно...
Марлелка, аз баница съм правила само веднъж и то не успешно. Обаче...какви козунаци се научих този месец да правя мммм.... Crazy
Базел, ти ще ходиш ли на протеста? Аз мислех да ида, но се оказа, че ще пътуваме в сряда - ще ходим на гости на нашите. Баща ми ще дойде да ни вземе с децата, а после Мартин ще дойде да ни прибере. А нямал възможност за четвъртък...

# 121
Aааааа, месенето и точенето е хубаво нещо, но е времеемко. Тук продават хубави тънки кори и баниците ми стават супер, колкото и нескромно да звучи. Чак една позната, с която ходихме в Тенеси за Коледа каза, че за 5-6 години тук е опитвала какви ли не рецепти, никоя не ставала, пък моята си била баш хубава баница.  Mr. Green Обаче козунаци не съм правила, но една приятелка ми даде рецепта, лесна и бърза и ще я пробвам със сигурност другата седмица.
Хайде, че се заседях пак.  Heart Eyes

# 122
Честит рожден ден, Доника! Здраве и щастие на теб и мъжете ти! Да си винаги обичана от 3ма  Heart Eyes
Честит имен ден на Лаци, здрав и палав, спортист  от малък  Hug

Марлелка, и аз на нашия курс носих баница с тикви, беше около Коледа 2005. И всички я харесаха, или поне така казаха... Абе, ти с тези резултати,  ooooh! не си за това ниво. Нямате ли входен тест за определяне на ниво, само си губиш времето с ниските нива ?  Wink

Много странно с тези температури  newsm78

# 123
  • София
Доника, ще ходя на протеста, ще си взема отпуск един ден. Проблема назрява сега с детските градини, после ще се прехвърли, като тръгнат на училище. Никой не мисли от сега.

# 124
Donika Lats 4estiti vi praznitsi.......

# 125
Доника, честит рожден ден! Година, изпълнена с прекрасни емоции ти пожелавам!

Лаци, ЧИД!

Heart Eyes

# 126
Доничка, ЧРД и от мен!
Меги, да му е честит имения ден на Лаци беляци!
Бъдете здрави!

Ние сме добре, въпреки разните му там остатъчни вируси на Яни. Тук утре е Великден и е празнично, ще ходим на гости на едно приятелско семейство финландци.
Ееей хора, най-после Яни проговори - с изречения, разсъждения и пр. само ръси смешки Simple Smile днес на Миа и бях вързала 3 опашки, и той се събужда от сън, вижда я и "Миа кат пун"/паун/ Joy
хайде целувки

# 127
Доника, Честит Рожден Ден!!!

Много здраве, щастие и късмет ти пожелавам!

bdbaloni  bouquet

# 128
Доника, Честит Рожден Ден!!!
  bouquet
Честит имен ден на всички цветя ,дръвчета и храстчета Hug  bouquet
Почерпете се за мое здраве

# 129
Честит имен ден на всички, които носят цветни имена!
Миа днес се "успа", стана в 8, а по принцип напоследък става в 5.55 Shocked Grinning
целувки от нас

# 130
  • София
Честит имен ден на  Игиbouquet Heart Eyes

# 131
Chestit imen den na Igi,Dz, Avi, Tsveti i vsichki, koito sym propusnala!

# 132
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички с цветни имена -  малки и големи! Много здраве и късмет!

# 133
Честит празник на малки, големи и още по-големи момичета и момчета! Много слънце и пролетно настроение в очите ви желая!
Да се светят имената ви!
Simple Smile

Специален поздрав с много цветя и пеперуди за всички вас от вчерашната ни разходка - Callaway Gardens

# 134
Благодаря за поздравите, момичета! Чувствайте се почерпени коя с каквото обича най-много!    bouquet
Марлелка, описанието на снимките ти с една дума - КРАСОТА!!!!

Общи условия

Активация на акаунт