Отговори
# 135
Здравейте момичета!

Ето ви една картинка за "почерпка" за именния ден на Иглика!
Благодаря ви за поздравите!

Искам да поздравя Ави, Цвети Берова, Цвети Русимова и ДЗ и да им пожелая да са много здрави и обичани!
Какво по хубаво на Цветница от свежа поляна с пролетни цветя!

Целувки и успешна предвеликденска седмица на всички!

# 136
Добро утро, момичета! Аз вчера в бързината се отнесох и не поздравих останалите малки и големи именици! Да сте живи и здрави всички!   bouquet

# 137
Добро, утро и от мен! отдавна не съм се включвала Blush

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! на патерици малко, но вчера неможах да пиша... Да сте живи и здрави!  bouquet

# 138
Да честитя набързо празниците на всички, които са празнували тези дни   bouquet
Да са живи и здрави  Hug

# 139
тц-тц
Вчера аз, днес пак аз  Laughing
Къде стеее

С Боян, направихме опит за махане на памперса, сам изяви желание да носи гащи... Вчера опика яслата и къщата, през нощта се поразкашля... ще чакаме топличкото време...

Голямото има тържество, ще го играе Щъркел  Laughing Купила съм му червен момичешки чорапогащник на цветенца (ами такъв намерих)  Mr. Green А той милия, така се радва, на всички разправя, че мама му е купила чорапогащник за щъркел  Mr. Green Дори баща му не смее да му се смее  Wink
Отивам да цивря...

Heart Eyes

# 140
Ehoo, kak ste? Kakvo stana sys strannata T,che i nie vdignahme takava. dano se razminem samo s neq.....

# 141
  • София
Хаха, Ренка, ще чакаме снимки на малкия щъркел.
В интерес на истината вчера лелята в градината ме пита защо му слагам памперс на Хриси, след като стиска...Там изкарва с един. Да, ама в къщи това диване тъпо и упорито отказва да казва, когато има пиш или ще ака...
Ние утре заминаваме малко до нашите, че не съм си ходила от август месец. В неделя пък бяхме до манастира "Седемте престола" Ей го ви и снимки да погледате.http://donikakostadinova.multiply.com/photos/album/76/76

# 142
Привет нощни птици!
Отново сме в плен на лошото време и точкуване за детски градини Wink
но пък хубавото пролетно цъфтене не ни прескочи!
Стефи ми е за пентаксим, а Ванката още с памперс Sad, чакат ме куп тъпи административни губивремки, а мечтая за спокойствие и релакс.Дали ако Иван тръгне на ДГ ще се поусмихна Thinking
Ирини Денис и Меги сте май поусмихнати Flutter
Хубава пролет от нас Hugи весели празници с пъстри бореци Simple Smile

# 143

РениHug Heart Eyes целувки на щъркела Ичи.  Joy
Имаме чисто червен чорапогащник, но не мисля, че ще му стане Sad. И задължително искаме снимки.

Алфи, борбата с точките за ДГ е голяма досада. Аз затова още се помайвам и не съм направила регистрацията на Иги.

А за махането на памперсите - наистина е по-добре да се изчака топлото време. Иглика, уж е без памперс, но нещо взе да се опъва и вкъщи не ще да сяда на гърне. Улисва се в някаква игра и ми съобщава постфактум, че се напишкала... ooooh! Това от два-три дни. Прави го абсолютно преднамерено и после започва да плаче да я преобличам.

Доника, страхотни снимки, Георги прилича на татко си май  newsm78. А Хриси - изцяло на теб.
Не мога да ви изчета напоследък, много сте активни... Crazy Laughing.
Приятен ден!

# 144
Приветки.

Уфф,ние направо се ошашавихме с тази мистериозна температура.Ту се появява 39,7 после изчезва след панадол за около 20мин на 36.7 и след примерно 12часа хайде пак над 39.То вече незнам какво не проверихме и нищо и нищо....в понеделник и вторник си беше на градина и добре и снощи айде пак над 39Т,днес вече изби поне някакъв видим проблем...Ангина,с много налепи по едната сливица.Поне знаем какво ще лекуваме.Че бях станала така  #Crazy да не е пневмония,да не е шарка която неможе да избие,да не е.....после като се оправи си викам; луди ли сме?какво става?това дете е добре....Такова нещо не ни се беше случвало...Та така
За градината още не сме оправили профила ,май ще е тия дни.....

Рени,страхотен щъркел ще е Ичи  Hug
На всички много гушки....няма да мога да коментирам поне в момента повече....
Цунки

# 145
# 146
Денис, все едно за нас пишеш, с тази разлика че температурата на Джи спадаше за по час на денонощие и я поддържаше независимо от антипирептиците около 39  Sad Е, при нас се разбра какво е... РОЗЕОЛА /който е позабравил - прословутата 6-та бебешка болест/ Ей направо ми се измъчи детето, но вече всичко е ок!
Сега е ред на Арен да се стабилизира. Ани, ти даваш ли му мед? Прекрасно се отразява на ангини. Спаси го приема с палачинка и в мляко. Гушки.
Рени, прекрасно щъркелче  Heart Eyes
Алфи, откакто Спаси е на градина съм значително по-спокойна, но и по-ангажирана. детето ми е щатливо - много щастливо там и това е най-важното за мен. Нямам нужните сили и време, за да правя хилядите неща, с които го забавляват и обучават там.
Според мен Иван би се чувствал също много щастлив!  Heart Eyes

Спаси и Лаци ще тръгват на плуване. Очаквайте скоро репортаж.хи.хи. Излишно е да казвам, че както винаги гурме-приятелите са най-малките в спортния отбор  Grinning

# 147
Ej, golqmo zatishie, sigurno pechete kozunatsi, da vidim moq shte go byde li. A qjtsa boqdisahte li, nie utre. Po praznitsite shte sme si tuk.  V nedelq sledobed sme na liniq, ako ima jelaeshti da se sborim.

# 148
ехооо

Хубаво време+Предстоящи празници=Няма ви!  Laughing

Венуш  Hug сега го подаряваме чорапогащника  Whistling

Денис, Иринии  Hug поне знаете какво лекувате  Peace

Ирини, не се съмняваме в малките плувци, да пуснете някоя снимчица да ги видим  Wink

Алфи, и аз съм за ДГ, имат нужда от средата си децата...

Амаретка, нашите Дружбенски роднини ги очакваме неделя у дома, та няма да можем  Confused

Утре ще боядисваме яйца, ще накрасим малко къщата и ще месим козунаци  Flutter

Хайде хубав празник на всички  Heart Eyes

# 149
Ла Естрела, Честит рожден ден! Бъди красива и все по-щастлива!

Привет на всички! Heart Eyes
Ние малко се позагубихме, но така е, почне ли жената работа, не може да насмогне на всичко. Ежедневието така ни е завъртяло, да видим докога. Ще се борим и с критериите за детските градини.
Готвим се за празниците, ръчните козунаци май ще ги пропусна тази година, а боядисването на яйцата още отсега знам, че ще е голямо приключение.
Алексал, Омни, Бебе Дунди, Кузманка, Миши06 - Честита ви радост! Hug
Ще гледам да попрочета нещо в почивните дни!
Поздрави и хубави празници! Hug

Общи условия

Активация на акаунт