Отговори
# 150
Шарени приветки за всички!

ЧРД на Ла Естрела!  bouquet
tzvety roussimova - еее само работа не може, трябва и свободно време. Отскачай по на често. Peace
Rени - много сладки снимки. Толкова са забавни тези тържества в градината. Нямам търпение и аз да присъствам на някакъв подобен рецитал...
irinii - е как ще я забравим Розеолата. Ние на два пъти имахме среща с нея. Много притесняваща болест е, щото се чудиш от какво е тази висока Т. Но важното е, че вече всичко е ясно и сте си ОК. Приятно плуване на приятелите. Сигурна съм, че ще се забавляват много.  Party
dennis - надявам се и вие вече да сте ОК. Наистина откриването на проблема е половината от решението му... Hug
Доника - много пораснал ми се видя Гого. Растат като гъби тез юнаци!
venush - може да е някакъв временен протест. Дано минава бързо!

Ние с Йони сме вече почти готови с подготовката са хубавият пролетен празник. Къщата е отдавна украсена с яйца висящи отвсякъде, кокошки, зайци и пъстри цветенца. В първия момент като ги вида Йоана и радостно заскача "Колко много подаръци", та мина време докато разбере, че не са подаръци, а украса. Вчера боядисахме яйцата и изпекахме козуначени кифлички, днес купих и козунаците и вече единият е преполовен благодарение на малката циганка. Утре искам да боядисам още малко яйчица и докато Димитър се грижи за градините си, които стопанисва и на които сам се възхищава от получените резултати, да си оправя и моята балконска градинка. С Бонбонка ще се отдадем заедно на градинарство, ще си посеем туй онуй  и ще чакаме да порасне.  Heart Eyes После заминаваме за Сливен и там ще сме за празниците. Много обичам да е пролет, много обичам да е цветно и зелено наоколо! Flutter
   С Йоана съм подела нова кампания - отучване да спи при нас и наново приучване към нейното легло.  Tired За целта и купихме "вълшебна кутия, която разказва приказки" и вечер преди заспи, слушаме двете. Така ме върна това към моето детство, когато двете със сестра ми слушахме същите приказки на грамофонни плочи. Страхотно е как покрай децата изживяваме и ние всичко отново.  Heart Eyes Иначе тя е във вихъра си и като се върне от градина енергията и е безгранична. Белите са една след друга, взе да пропуска покрай ушите си настъвления и забележки и направо лудвам. И като ми писне провеждаме ей такъв един диалог...
- Аз ти се сърдя и не искам да играя повече с теб
- Нееее, хайде да бъдем приятели. Айде, дай ми една усмивка!
- Каква усмивка да ти дам? Питам аз..
- Ей такава, като мойта! и показва нещо таквоз .... Mr. Green

Весели празници на всички и много усмихнати емоции!
  bouquet

# 151
Приветки и от мен! Simple Smile
Ла Естрела, честит празник! Щастие, щастие и пак щастие желая!   bouquet

Ренка, щъркелчето ти е един път! Аз лично не видях цветенца на чорапогащникаHug

dennis, оздравяхте ли съвсем? irinii, вие? Amaretto?

Доничка, пораснали момчета видях, особено най-малкото. Simple Smile На мен ми се струва, че си приличат с Хриси.

venush, Tzvety, aлфира, Ави, поздрави от нас ! Simple Smile

Фибичка, твоята кукла е все така чаровна и на вид и на приказки! Simple Smile

MariaF, ти хубава идея ми даде за следващото парти да направя тиквеник, че то не е лесно да угодиш на всички за храната - индиецът не яде телешко, мароканецът - свинско... или десерт или нещо за закуска така... Simple Smile

При нас няма много нови неща. Мимата беше с някакви ужасни жълто-кафяви секрети в едното око, които след като почистех, се появяваха след  минута и половина отново. Лекарката каза, че са резултат от хремата, която още влачи и леко зачервеното гърло. Хм! Хремата е задна, сутрин все още покашля, иначе си диша спокойно през носа, използвам само солен разтвор. За което предписа антибиотик, а аз отказах да й го дам, просто като казвам хрема, означава, че аз я виждам, че нещо остатъчно има, но в никакъв случай не е за антибиотик. И антибиотични капки за очи, с които се подобри видимо още на следващия ден. А пък най-странното е, че нещо хич не се притеснявам напоследък. Дребното кашля сутрин, и си иска мед, яде всеки ден по две-три чаени лъжички, да видим кога ще й омръзне. Аз си ходя на курс, днес пак имахме тест, нищо ново под слънцето. Ааааа, дребното у дома е по гащи, но не си казва, когато й се ака и вчера прахме наа..ни гащи. Simple Smile В детската обаче нещо не се стиска, или просто новата й учителка я мързи да гледа. Не ми харесва. Върнаха я в групата на двегодишните, защото в онази група бяха 3 и 4 годишни и прецениха, че й е трудно. В новата група са 5 деца, надявам се да се занимават повече с нея. Малко съм скептично настроена, но да видим за по-нататък. Аз яйца ще боядисвам утре, за първи път тук в САЩ. Козунак имаме купешки, много хубав и вкусен, но аз ще правя и разни козуначени кифлички, пък каквото стане. В неделя планираме да идем до една гръцка църква, защото българска тук няма, да запалим по една свещичка за здраве и благополучие. Ами това е, дерзайте, в неделя ще се поздравим!  Hug

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 02:35 от Марлела

# 152
Здравейте и от нас  bowuu

У нас е украсено от предната седмица, че празнуваме Великден два пъти. По тукашна традиция Великденския заек идва в ноща на Великден и крие шоколадови яйца в храстите в градината и дребчовците трябва да ги търсят. В четвъртък боядисахме и истински , Филип ми 'помага', но заяви че обича повече яйца от заек  Mr. Green

Други приготовления няма да правим, че програмата ни е препълнана тези дни, днес сме на рожден ден, утре в БрЮксел и вечерта на концерт на Лени Кравиц  Mr. Green А в понеделник си имаме ученик , порасналото ми момченце  Hug

Положението с памперса е променливо, на моменти е сух и стиска/ Слагам го на гърнето под час и за ако няма пропуск. Случи се обаче на няколко пъти да се напишка на обедния сън. Слагате ли памперс на обяд докато спи?

Весели празници  Hug

# 153
  • София
Привет!
Иеее, 3 дни почивка, днес сме станали рано за почивен ден. Получих чай в леглото и сега мързелувам малко. Но яйцата са сварени  и трябва да започваме боядисването. Козунаци ни подариха от работата, едва ли ще успеем да ги изядем.
Марлелка, само 5 деца в група е много добре. Няма начин да не обърнат повече внимание. Е, ако съвсем го карат през просото...
МарияФ, ами и аз бих предпочела яйцата от заек, браво на момчето. Ние не спим следобяд, но вечерен памперс не слагаме, затова пък през деня слагам понякога. като се заинати, и не  иска да пишка с часове. И нали не пие много вода, издържа много. Хич не е полезно, ама може ли да накараш някой насила да се изпишка.
Рени,щъркела е страхотен  Heart Eyes
Фиби, успех с отделянето в стая, ние нашата си я ползваме за музей. Вчера едва наредих дрешките в новото гардеробче.
Весели празници и много усмивки!

# 154
Хубави и вкусни празници за дечковци и мами - дами Heart Eyes
Ави как сте с точките за ДГ? Тук ли сте или поехте на пут? Ние сме у Софето и сле 1ви поемаме.
Фибичка успех с акцията Peace Иван след 5ч си идва на спалнята.
Ирини, как разбрахте че е розеола? Направо ме ошашави Sick милото мушмуроче CryНие пък сме закъснели с ваксините Wink и дано не е фатално да ни хване нещичко Shocked

За плуването - поздравления Peaceкъде ще ги пращате? Мисля си на морето Ванката да го обучава някой. А за детската като се уредим от септември - надввам се за държавна да е Crazy- до нас сме на 8,1 точки но групата е само една.Дано няма проблем и да му харесва Praynig - иска ми се от сега да тръгне но да го местя, да прекъсва лятото не е хубаво.

Бъдете зрави!

Малкия Стефи вече е на осем месеца с 3 зъба 10,300кг 73 см. и ходи като се държим за ръце. Ръкопляска на песнички и като бате е все в кухнята/счупи кафеварката/ а бате вчера си пъсна шапката прислона в Зоо-градината Crossing Arms

# 155
  • Пловдив

# 156
Христос Воскресе!

Хубав празник на всички!

# 157
Христос Воскресе  Hug

# 158
Христос Воскресе!

Нека Бог е с вас и вашите семейства и винаги да цари любов и разбирателство! Hug

Скромна почерпка по случай рожденият ми ден:

Ние отиваме да празнуваме Heart Eyes. Вече се чудя как да опазвам децата от многото ядене на яйца, а боядисването им беше голямо приключение и сърдене.

Хубави празници на всички! Hug

# 159
Hristos voskrese i 4rd na Tsveti i La estrela!            Marlelka, cheta vi redovno, bih iskala da pokaja kolko hubavo si prekarahme vyv Varna, no sme reshili bez net i tv dokato ne prikluchim s dov. raboti. Pyk i nqma nujda, Mishi s otvarqne na ochite vika ,,vynka vynkaaaa,,.

# 160
Честито Възкресение Хростово!

Цвети, честит рожден ден! Много щастлива да си!   bouquet

Амаретка, точно така си и трябва, аз понякога се улавям, че прекалявам с интернета, загуба на време го наричам.  Hug

bazel, ще се чуе, но дано си права. Ние отделна стая за Мими нямаме все още, няма смисъл никакъв. Поне спи в своето легло, а не в нашето. Моето упорито продължава да си казва, когато му се пишка, и също толкова упорито си казва след като се е наа..ла.  Crazy

МарияФ, стискам палци за понеделник!  Hug Аз слагам памперс за следобедния сън - ако спи повече от два часа се напишква, ако не - става суха и си пишка в тоалетната.

Няма да ви казвам какви ужасни козунакоподобни неща сътворих, че излагацията е голяма. И боята за яйцата тук е доста по-светла, стават едни пастелени детски цветове - розово, светло синьо..., едва го докарах първото яйце да червенее поне малко. Мимката вчера пак беше с температура и аз реших да дам антибиотика все пак, да видим дали ще се повлияе носа и лекото покшляне. Иначе температура няма сега, но... уф.

Желая ви прекрасен ден!  Hug

# 161
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

Отчет:
4 козунака - станаха върха
30 яйца - боядисани за 15-тина минути
BBQ - агнешко и свинско - ями-и-и
 Спаси - нулев интерес към боядисването на яйца, умерен към чукането с тях, силно изразен към хапването им  Grinning
С всеки изминал ден става все по-палав беляджия. Просто съм се видяла в чудо  Tired

Алфи, диагнозата я постаих аз и бе потвърдена от педи. Прсто 4 дни 39 градуса температура без никакви други симптоми и накрая обрив по тялото, който отмина за 24 часа = розеола
Ави, как вървят подготовките за 1st BD?

# 162
ХРИСТОС, ВОСКРЕСЕ!

Ние се завърнахме от Разлог... Видях си момиченцето най-накрая, а тя ми беше набрала букетче цветя и ми ги подари като ме видя, без нищо да казва, а после като я гушнах така ме стискаше миличкото, че направо от радост ми се доплака... И тя започна да подсмърча, после се качихме горе показах и какво съм и купила, тя беше много щастлива и целуваше мама и тати. После каза, "бабо аз ще спинкам при мама ", и цяла вечер сме се гушкали двечките, напълни ми се душичката... Сега чакам с нетърпение да дойде 1 май да си я вземем и отиваме за почивните дни в Пещера при леля ми и бабите! Вече съм си по спокойна защото видях че на детенцето му харесва там и е спокойничка... Сборихме се с яйцата  в неделя, още не беше отворила очите и така минаха почивните дни... Flutter

Доника от 2.06 - 06.06 сме в Пещера, ако сте там ще се радвам да се видим, най-накрая да запознаем децата! Hug

Нямам повече време да пиша...Аз съм добре, само дето ме измъчва гаденето, отвратително е... но си заслужава  Wink. Чухме на 9-ти април сърдечната дейност, и сега съм на 30-ти на преглед ще се включа с още инфо...

# 163
  • София
Христос Воскресе!

Цвети, Честит рожден Ден! И по-често пиши Wink
Марлелка, и ние сме в тон с вас с температурата, снощи вдигна неочаквано, днес пак, вдига, сваля... давам и Панадол. Ако утре е така, ще посетим доктора май. Ходихме при баба ми на гости, беше добре там и после като се прибрахме пак вдигна.
Козунакоподобните стават ли за ядене? Много ме разсмя. Аз не се и пробвах, че после ме е яд за материала.
Ирини, браво за козунаците. Интереса при Вики да боядисва беше 10 минути. После ние с татко и се забавлявахме повече от нея.
алфи, пусни снимка на Стефи. Heart Eyes

# 164
ВВВо истина возкресе!

Базел направо ви го водя на следваща среща - той е много смешен в смисъла на сладък

алфи, пусни снимка на Стефи. Heart Eyes
[/quote]

Ирини май нещо подобно ц Иван си спомням да ни стигна преди след една консултация при педитоооооо-  Thinking я какво било. Без лекарства я минахме за 4 дена Crazy

Днес бяхме на басейн цял ден с дребчовците, а после сами с тати се шляхме -  Flutterохааа бе чудно...хубавичко

Искате ли срещичка тази седмица в безветрие на южния парк???

Общи условия

Активация на акаунт