ЧРД на Ла Естрела!

tzvety roussimova - еее само работа не може, трябва и свободно време. Отскачай по на често.

Rени - много сладки снимки. Толкова са забавни тези тържества в градината. Нямам търпение и аз да присъствам на някакъв подобен рецитал...
irinii - е как ще я забравим Розеолата. Ние на два пъти имахме среща с нея. Много притесняваща болест е, щото се чудиш от какво е тази висока Т. Но важното е, че вече всичко е ясно и сте си ОК. Приятно плуване на приятелите. Сигурна съм, че ще се забавляват много.

dennis - надявам се и вие вече да сте ОК. Наистина откриването на проблема е половината от решението му...
Доника - много пораснал ми се видя Гого. Растат като гъби тез юнаци!
venush - може да е някакъв временен протест. Дано минава бързо!
Ние с Йони сме вече почти готови с подготовката са хубавият пролетен празник. Къщата е отдавна украсена с яйца висящи отвсякъде, кокошки, зайци и пъстри цветенца. В първия момент като ги вида Йоана и радостно заскача "Колко много подаръци", та мина време докато разбере, че не са подаръци, а украса. Вчера боядисахме яйцата и изпекахме козуначени кифлички, днес купих и козунаците и вече единият е преполовен благодарение на малката циганка. Утре искам да боядисам още малко яйчица и докато Димитър се грижи за градините си, които стопанисва и на които сам се възхищава от получените резултати, да си оправя и моята балконска градинка. С Бонбонка ще се отдадем заедно на градинарство, ще си посеем туй онуй и ще чакаме да порасне.
После заминаваме за Сливен и там ще сме за празниците. Много обичам да е пролет, много обичам да е цветно и зелено наоколо! 
С Йоана съм подела нова кампания - отучване да спи при нас и наново приучване към нейното легло.
За целта и купихме "вълшебна кутия, която разказва приказки" и вечер преди заспи, слушаме двете. Така ме върна това към моето детство, когато двете със сестра ми слушахме същите приказки на грамофонни плочи. Страхотно е как покрай децата изживяваме и ние всичко отново.
Иначе тя е във вихъра си и като се върне от градина енергията и е безгранична. Белите са една след друга, взе да пропуска покрай ушите си настъвления и забележки и направо лудвам. И като ми писне провеждаме ей такъв един диалог...- Аз ти се сърдя и не искам да играя повече с теб
- Нееее, хайде да бъдем приятели. Айде, дай ми една усмивка!
- Каква усмивка да ти дам? Питам аз..
- Ей такава, като мойта! и показва нещо таквоз ....
Весели празници на всички и много усмихнати емоции!

милото мушмуроче
Ние пък сме закъснели с ваксините
и дано не е фатално да ни хване нещичко
- до нас сме на 8,1 точки но групата е само една.Дано няма проблем и да му харесва
- иска ми се от сега да тръгне но да го местя, да прекъсва лятото не е хубаво.

я какво било. Без лекарства я минахме за 4 дена