Отговори
# 165
Ехооо, Христос Воскресе! Бъдете здрави и много обичани! Няма по-важно нещо на света!

Привет и от мен, следвелинденски. Последният ден от празниците посрещнахме болни. Аз - кашлица и гърло, Иги - също.
Това обаче не ни спря да се поразходим до Люлин планина. Бяхме на една вила в Бонсови поляни. Много красиво и много чисто място. Успяхме да се впишем преди големия дъжд и да потичаме на чист въздух. Само дето умната ми тиква забрави да вземе фотопарата  ooooh!   

Марлелка, козунакоподобни неща и аз съм правила преди време и затова вече не опитвам. Тази година и с яйцата не случих много, защото ми се пукнаха 2/3 от общия брой, а от боите ми хвана само жълтото и червеното. Другите нещо...не станаха. Получих бледо, почти несъществуващо зелено и синьо. Добре, че имаше седефен блясък, с който замазвах положението  Joy Мъжът ми ми се смя много, а аз го заплаших, че ще го пратя за втора партида яйца и бои, ако не спре.  Crazy Rolling Eyes
Така, че равносметката е:
Козунаци  - 4 бр., закупени от Била и от една малка пекарна до нас (последните - божествени);
Яйца - 25 бр., от които 10 здрави, боядисани САМО в жълто и червено, с разни вариации, апликации и отблясъци.  (за бога не си купувайте румънска боя за яйца  Twisted Evil)
Агнешко - не сме правили, защото мъж ми не яде (чакам Гергьовден, за да ми сготви мама..  chef).
Но пък за сметка на това се смяхме много с тези мои яйца. Иглика "боядисва и тя", облечена със стара пижама. Интерес към боядисването - огромен, но само за две яйца, едно от които пуснато не където трябва. През останалото време търчеше от кухнята към хола и крещеше  -"мамо, боядисваме яйчицатаааа".  Беше весело.

Оф, още искам да пиша, но съм на работа и трябва да приключвам.
Целувки и прегръдки!

# 166
Привет и от нас  bowuu

От 2 дни Филип е на училище и се справя повече от добре, помахва на вратата за чао и влиза. Вчера са имали рожденник в групата, с почерпка и малки подаръчета. В чантичката му бяха пъхнали сладкиши и топка. Днес са рисували с боички върху картонени кутии от яйца , неговата била червена... Или поне това той разказва. В края на месеца учителката предава  писмен 'отчет', как е минал месеца, на всяко дете лично. Тогава и предават на родителите 'творбите' на децата. Много ми е интересно  Laughing Водят го до тоалетна и за сега няма издънка... ще се чуе..  Mr. Green

Ние в неделя със Стефан бяхме на концерт на Лени Кравиц, невеееероятно, отдавна не бях танцувала така. Голямо шоу направи Лени, заиграваше се с публиката , много е свеж... Вика: Стига вие сте ме снимали, дайте аз да ви поснимам. Публикувал е веднага снимките 'ни' във фейсбук, /хей ме на там отзаааааааааад, аз съм с бяла ризка/  Sunglasses :
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1600590&id=5150088389

Веселби...  Hug

# 167
И ние с децата направихме 3 козунака и боядисахме 60 яйца... голяма борба падна, но станаха хубави...

За съжаление тези празници минаха доста сгрухано за нас...
Връхлетя ни някакъв вирус и яйцата, и козунаците, и агнешкото си останаха... раздадохме ги впоследствие де  Wink

По-неприятното е, че днес Боян спука подбедрица на дясното краче  Confused и сега, душата е с гипсиран цял крак от глезена до памперса и не трябва да ходи мин 15 дни...
За сега геройски приема нещата... какво ли ще е на 15-тия ден  Wink

# 168
Здравейте, момичета!

Сами сме с Дани и той заспа, та реших да се разпиша. Почвам отзад напред.

Рени, гушки за бойния Бобо. Бързо да оздравее краченцето! Как успя да се рани така? Пък и с твоя нестихващ ентусиазъм всички тези подготовки да отидат на вятъра... Доколкото си спомням и Яни беше с гипс неотдавна.

МарияФ, поздравления за културната програма. Изглеждаш страхотно на снимката  Wink Поздравления за малкия ти ученик! По вода да му върви!

Вени, аз се спасих от изцепки като оставих майка ми да приготви всичко, включително и яйцата. Не мисля, че Сашко щеше да оцени боядисването им по достойнство. Запали ме ти по тези книжки на ВВС - поръчах ги всичките. Горе-долу половината от поредицата са вече излезли.

Алфи, блазе ти! А за ДГ събираме и точки и запетайки!

Базел, дано се оправи Вики и не ви се налага да ходите по доктори. Тя още ли е сърдита на Сашко?  Heart Eyes

Кузманка, видя ли колко добре и се отрази на Дани престоя на чист въздух! А сега като са и липсвали толкова мама и тати, дано поне ви слушка повече!

Марлелка, Сашко се справя сам с тоалетната - пишка си прав и ака на риба кит - тоест на поставката, която му слагам. По едно време и той упорито акаше в гащите, но все го засичах - я скрит зад пердето, я под масата в естествения му инстикт да се усамоти. Все му казвах "Сашко, да не акаш?" А той ми отговаряше "даааааааа". Купих му едни бонбонки PEZZ във вид на слонче, сложих ги в шкафа и му казах, че слончо спи и като се изака в гърнето слончо ще се събуди и ще му даде бонбонки. При нас се получи. Идваше и казваше "Мамо, слончо се събуди!"

Амаретке, добре ви се отразява родна Варна! По цял ден се шляете сигурно!

Цвети, как изкара рождения ден?

Ирини, гушки за малката принчипеса! Представям си колко сте се измъчили двечките с тази ужасна температура. Иска ми се да я помачкам малко, но последния път като се видяхме не посмях, че точно бях изкарала някаква настинка. За BD съм готова! Утре чакаме гости. Невероятно е колко бързо отлетя таз ми ти година!

Прегръдки на всички ви! Болничките да оздравяват!   bouquet

# 169
 Добро утро!
 Аз нямам търпение да се похваля, пак станах леля, брат ми си има 2ро момиченце!
 Ави, да е жив и здрав малкия Дани, много да го слушкате и той вас! ...и да не se дразнят много с баткото  Wink!
 Ави, отдавна свърши ваканцията и сме си тук, сега чакаме лятната. Преди децата да станат ученици може да си ходите на почивка и подобни по всяко време, но вече сме малко вързани  Confused . Всички искат отпуск по време на ваканциите и става сложно. Иначе наистина си изкарахме страхотно, видяхме се с някои приятели, други се сърдиха, че съм се обадила в последния момент, но за 10 дни толкова, лятото повече. Между другото сложих малко снимки на детската. Първия ден много треперих, защото Мишо скачаше прав на горното легло. Кузманка, ти ли питаше как се разбират кой да е горе, ами първите 2 дни се караха.
 Алфи, аз съм за разходка, ама тия дъждове. Онзи ден шляпахме щастливи из локвите, даже една жена така се зарадва на Мишочката, че го снима.
 Рени, дано бързо се оправи крачето.
 Ирини, голям майстор си, 4 козунака  Shocked, моите не бяха лоши, особено като се има в предвид доволното количество локум.
 Кой каза, че се е разхождал с половинката, да му завидим благородно!  Ние в въбота се разходихме около езерата в Дружба 1, и свещички си запалихме, после ресторантче, но половината време мина на детската площадката, но съм доволна.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 19:17 от Amaretto

# 170
Честит рожден ден Дани! Бъди здрав и слушай (доколкото е възможно) мама Ави, тате и бате Саши!

Рени Hug  bouquet много съжалявам за Бобо. Той, че ще се оправи е ясно, но като знам каква енергия имат на тази възраст и какво коства да удържиш 2-3 годишно дете на едно място  ooooh!. Кураж, 15 дни ще минат бързо. Имате и двамата много прегръдки от нас.

Ави филмчетата са супер, само пази книжките от палави късащи ръчички, защото и те са много хубави и могат да послужат след време. Аз имам към 4-5 и ще поръчвам останалите скоро..
Любимото ни е I like pizza.

А относно Великденските кулинарни неуспехи, аз хич не си ги сложих на сърце. Мама и свекърва са далеч в Бургас, така, че трябваше сама да се оправя някак си.

АМаретке, честита племенница!

Ири, целувки на твоите изстрадали  дечковци. Розеолата я пипнахме преди година и половина, ужасна е тази тридневна темп. почти 40 градуса, която от нищо не се сваля. Важното е, че всичко мина.   bouquet

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 12:58 от Анонимен

# 171
Amaretto Честита ти племенница Hug  bouquet Казах ти аз мятай се за 3-то че дано то е женско Mr. Green

Rени  Hug Съжалявам за гипса.15 дни ще минат неусетно Heart Eyes

# 172
Рени, дано зарасне бързо крачето!  Praynig

Ние имаме фал старт с училището. Филип вчера направи пак ларингит.  Cry Падна гласа, Т,  хъркаща кашлица , пристъпи на задух  Sick Дадоха му антибиотик, Вентолин сироп /той не понася инхалатора/ и капки за инфекцията ... и 7 дни у дома  Sad

# 173
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯТ - ГОЛЯМ ДАНИ! 
Да е много здрав, много усмихнат и много послушен Wink!
Шарени балони от нас за първото ни септемврийско братче.

# 174
 newsm44 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ! БЪДИ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И ДОБРО ДЕТЕ! baloni

# 175
  • София
Честит Рожден Ден на Дани! Да е здрав и весел, палав и умен!
Рениии, ех, че неприятно. Целувки и от нас  Heart Eyes
Амаретка, честита племенница
МарияФ, милият Филип, дано бурзо му премине.
И ние имахме ужасна нощ, Вики нямаше температура, но имаше сополи и то много малко. Но тя не е свикнала, не е имала сополи повече от година и не може да заспи, дразни се и реве. Едвам заспа към 2:00, после пак се събужда. Вие как се справяте със запушен нос?

# 176
Благодаря ви, мили момичета!

Дани черпи:

Фиби, как точно уцели за поздрава си часа и минутата, в които Дани се роди?     bouquet

Амаретке, честита ти племенничка! Да е жива и здрава! Да расте умна, красива и щастлива!

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 13:48 от Ави

# 177
Честит рожден ден,Дани!Бъди много здрав,щастлив и послушен!

При нас празниците преминаха чудесно,аз сътворих 3 козунака и около 50 яйца,Мишето не беше особено възхитен от боядисването,защото се цапаме,той въобще не обича да си цапа ръцете и въпреки ръкавиците,които му бях сложила не пожела много да боядисва,но пък иначе биячът беше в него LaughingНие се отдадохме на пътуване и разходки,много добре ми се отрази и утре пак заминаваме,то си личи по отсъствието ми,но да знаете,че чета всичко...
Рени,много съжалявам за Бобо,ама как се е случило,дано да се справи,то за голям човек е изпитание да не ходи 15 дни,пък какво остава за дете Cry

Amaretto,честита племенница,аз също нямам търпение да стана леля,но братчето ми е малко Wink
bazel ,оправяйте се и повече никакви болести и при нас,когато е с хрема хич не иска да спи Confused
MariaF ,много е неприятно това с ларингита,аз също затова доста се притеснявам от детската градина,но и ние събираме точки и от септември се надявам да сме в групата на учениците Wink

# 178

Честито Воскресение Христово!!! (малко със закъснение)

Ави - Честито на малчугана!!! Да е жив и здрав!

През празничните дни бяхме на село и Георги доста полудува. Не се спря четири дена. И все бърбори нещичко. Много е сладък.

Поздрави на всички!

# 179
  • София
на малкия, вече голям Дани Simple Smile
Амаретке, да ти е жива и здрава племенничката Laughing
МарияФ, кофти с тоя ларингит, че пак ви повтори. Явно е вирус, , защото доста народ се оплаква...Голям купон е било на концерта.
Кузманка, май или юни имаш в предвид, че нещо се обърках. Предложих на Мартин да отидем и ние по това време, но ще видим как ще сме с времето, че сега слагат дюшаме и в последната неоправена от нашето читалище стая, отделно правим и ограда...Тази стая мисля да е временна игрална, а след година-две - наша спалня. Децата да са си отделно в другия край на къщата.
Иначе за празниците бяхме при нашите. Боядисвахме яйца, но не правих козунаци - че с двамата на главата не става. А и на всичкото отгоре майка ме изненада с командивровка в Турция, та се прибрахме на бързо. Хайде да видите болни родителски амбиции(дядовски де Wink ) http://donikakostadinova.multiply.com/video/item/21/Hrisi_sviri.3gp  О, и смених фасадата http://donikakostadinova.multiply.com/photos/album/76/76#70

Общи условия

Активация на акаунт