Привет и от мен, следвелинденски. Последният ден от празниците посрещнахме болни. Аз - кашлица и гърло, Иги - също.
Това обаче не ни спря да се поразходим до Люлин планина. Бяхме на една вила в Бонсови поляни. Много красиво и много чисто място. Успяхме да се впишем преди големия дъжд и да потичаме на чист въздух. Само дето умната ми тиква забрави да вземе фотопарата
Марлелка, козунакоподобни неща и аз съм правила преди време и затова вече не опитвам. Тази година и с яйцата не случих много, защото ми се пукнаха 2/3 от общия брой, а от боите ми хвана само жълтото и червеното. Другите нещо...не станаха. Получих бледо, почти несъществуващо зелено и синьо. Добре, че имаше седефен блясък, с който замазвах положението
Мъжът ми ми се смя много, а аз го заплаших, че ще го пратя за втора партида яйца и бои, ако не спре.
Така, че равносметката е:
Козунаци - 4 бр., закупени от Била и от една малка пекарна до нас (последните - божествени);
Яйца - 25 бр., от които 10 здрави, боядисани САМО в жълто и червено, с разни вариации, апликации и отблясъци. (за бога не си купувайте румънска боя за яйца
Агнешко - не сме правили, защото мъж ми не яде (чакам Гергьовден, за да ми сготви мама..
). Но пък за сметка на това се смяхме много с тези мои яйца. Иглика "боядисва и тя", облечена със стара пижама. Интерес към боядисването - огромен, но само за две яйца, едно от които пуснато не където трябва. През останалото време търчеше от кухнята към хола и крещеше -"мамо, боядисваме яйчицатаааа". Беше весело.
Оф, още искам да пиша, но съм на работа и трябва да приключвам.
Целувки и прегръдки!
: 

Падна гласа, Т, хъркаща кашлица , пристъпи на задух
Дадоха му антибиотик, Вентолин сироп /той не понася инхалатора/ и капки за инфекцията ... и 7 дни у дома