Благовещение и Освобождение - 20 пъти празнично настроение от ЕЛАДА

• 18 834
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
МИЛИЧКИ , МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ !
Днес изпращам приятели с колата си  на автобус за България.
След това ме спира гръцки  полицай,  гледа ми документите, връщами едни документи и в него остават личната ми карта и шофьорската ми книжка. Казва ми да сляза от колата  и отивам до мотора му. Пише ми акт , аз го питам за какво? А той ми отговаря , че съм карала БЕЗ КОЛАН!!!.А аз ИМАХ КОЛАН !!!.....Пише 350 Е ... Аз му казах, че няма да се подпиша, защото имах колан. И той ми взима книжката и ми казва след 10 дни да си я взема от полицията. Какво да правя!!!! АЗ ИМАХ КОЛАН !!!!

Аз доколкото знам, след като ти е направен акт, трябва да го платиш... В 10 дневен срок, плащаш половината сума. Другият начин е по съдебен път. Но ще тиотнеме много време и предполагам ще има повече разходи.

Честит ти имен ден...  bouquet

# 106
Здравейте милички! Аз от няколко дни не работя, но пазя кревата случайно да не го откраднат!  Joy Абе тежка бременност се очертава. Трябва да се постегна обаче, че съм решила в Четвъртък да се пооклепам с боядисването-обожавам го! Ако имате идеи давайте. Аз ще боядисвам с памук, с винена киселина и с един куп бои, които накупих.

# 107
BOIKOM2005, вземи от някой магазин за художествени материали акрилни бои (за глина, картон, пластмаса и един куп други повърхности) в по-неутрални перлени тонове и пробвай да видиш какво ще стане  Peace Може и от по-ярките обикновени не-перлени, за по-бледите яйца, според боите ти и резултата след канчетата  Party И Бойко много ще се забавлява, щом и аз и умирам от кеф като малко хлапе  Laughing Може да ги ползваш само за подчертаване на определени детайли или пък като спирала върху цялото яйце  bowuu И си пази четката (тънка, фина) мокра и след като свършиш с боядисването я измий с вода обилно!

Аз използвам на Marabu Decorlack, има ги в София и Истанбул, и в Атина трябва да ги има  Wink Една малка хитрина: преди Великден си запазвам празната картонена ролка от тоалетно руло и я ползвам за поставка докато си въртя яйцето и съхне от другите страни - да не го изтърва и да не се омажа  Crazy

Успех  Hug

П.П. Не миришат или ако има някакъв аромат, той е приятен и не се усеща (а при перлените дори и да си залепи човек носа в бурканчето, няма да усети нищо) така че няма да ти стане лошо!   bouquet

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 14:45 от ThracianLina

# 108
МИЛИЧКИ , МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ !
Днес изпращам приятели с колата си  на автобус за България.
След това ме спира гръцки  полицай,  гледа ми документите, връщами едни документи и в него остават личната ми карта и шофьорската ми книжка. Казва ми да сляза от колата  и отивам до мотора му. Пише ми акт , аз го питам за какво? А той ми отговаря , че съм карала БЕЗ КОЛАН!!!.А аз ИМАХ КОЛАН !!!.....Пише 350 Е ... Аз му казах, че няма да се подпиша, защото имах колан. И той ми взима книжката и ми казва след 10 дни да си я взема от полицията. Какво да правя!!!! АЗ ИМАХ КОЛАН !!!!

Аз доколкото знам, след като ти е направен акт, трябва да го платиш... В 10 дневен срок, плащаш половината сума. Другият начин е по съдебен път. Но ще тиотнеме много време и предполагам ще има повече разходи.

Честит ти имен ден...  bouquet
Мъж ми каза, че когато ти съставят акт, с който не си съгласен се явяваш в 3 дневен срок в управлението, което е издало акта и пишеш нещо като възражение.

# 109
Мили момичета, весело посрещане на Великден! Аз днес отлитам да зърна папата. Grinning
Да сте много здрави, приятни дни с близките хора, леко бременеене на мамите, очакващи рожби.
Прегръщам ви!

# 110
MaryJane, лек път! Незабравим да е Великият ден за теб  Grinning Поздрави папата и от мен, въпреки че не ми е любимият папа (като на доста от приятелите ми католици  Wink) Ние с мъжа ми летим в петък за Атина и оттам за островчето  Hug

Hug Hug Hug

# 111
veselo izkarvane na praznika na vsi4ki mami badete jivi i zdravi  i mnogo 6tastlivi!a na mamite u4akva6ti bebeta leka bremenost tseluvki

# 112
Мъж ми каза, че когато ти съставят акт, с който не си съгласен се явяваш в 3 дневен срок в управлението, което е издало акта и пишеш нещо като възражение.

Може, но момента с плащането не ти се разминава... Mr. Green Mr. Green

Ох, още малко и отивам да дишам роден въздух.... Joy

# 113
Весели празници на всички  Hug

# 114
къде се изпокрихте?още от сега ли запразнихте  Thinking

Пише ми акт , аз го питам за какво? А той ми отговаря , че съм карала БЕЗ КОЛАН!!!.А аз ИМАХ КОЛАН !!!.....Пише 350 Е ... Аз му казах, че няма да се подпиша, защото имах колан. И той ми взима книжката и ми казва след 10 дни да си я взема от полицията. Какво да правя!!!! АЗ ИМАХ КОЛАН !!!!
а как така ще ти вземе документите за самоличност? има ли право изобщо?
а колата с каква регистрация е?
надявам се да успееш да докажеш, че си била с колан и да ти се размине глобата...

# 115
вземат ѝ шофьорската книжка, не документите, поне аз така разбрах.
Според закона за каране без колан именно това е наказанието.
Мисля, че и някакви точки се пишат също.
Наистина ми е интересно да разбера как са реагирали в посолството и дали изобщо са реагирали.
А да докаже ,ч е е била с колан не виждам как може да стане.

# 116
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

easter easter

# 117
аз все още го чакам да възкръстне:)

# 118
ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ МОМИЧЕТА !!!

Днес си взех книжката и не платих нищо ! След 4 дни ходене в полицията, накрая доброто вазтържествува !
Исках да споделя с вас, и не съм ходила вообще в посолството. Мислех си, че няма смисъл....
Гръцките полицаи си вършат работата, е естествено има и лоши, като този, който ме спря. Повече се радвам, че има справедливост.
Весели празници на всички и много Ви обичам !

# 119
Рали, чудесно е че доброто е възтържествувало! Разкажи малко повече, как ти повярваха накрая и защо решиха че въпросният полицай е "сгрешил", за да знаем как да реагираме и ние в подобни ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт