Благовещение и Освобождение - 20 пъти празнично настроение от ЕЛАДА

• 18 837
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
МИЛИЧКИ , МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ !
Днес изпращам приятели с колата си  на автобус за България.
След това ме спира гръцки  полицай,  гледа ми документите, връщами едни документи и в него остават личната ми карта и шофьорската ми книжка. Казва ми да сляза от колата  и отивам до мотора му. Пише ми акт , аз го питам за какво? А той ми отговаря , че съм карала БЕЗ КОЛАН!!!.А аз ИМАХ КОЛАН !!!.....Пише 350 Е ... Аз му казах, че няма да се подпиша, защото имах колан. И той ми взима книжката и ми казва след 10 дни да си я взема от полицията. Какво да правя!!!! АЗ ИМАХ КОЛАН !!!!

# 91
  • Гърция
RALICA_I, препоръчвам ти да отидеш в полицията още утре, първо за да обясниш какво се е случило, втора за да провериш в какъв срок трябва да платиш. Не си спомням точно, но в рамките на 10дни, плащаш половината от сумата иначе цялата.
Успех!

# 92
Мерси, Тео !
 Аз веднага се обадих в Българското посолство и там ми казаха в понеделник в 9 часа да говоря с консула.    Направо не мога да повярвам как е възможно този полицай така да лъже, питах го нещо против българите ли имаш, че го правиш...  А и с мен беше сина ми и една приятелка , те могат да свидетелстват. Направо съм в шах.....!!!!

# 93
maryJane и тук има сухо мляко, но май го използват само в сладкарниците. Сигурно го вземат на едро от някъде.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 94
Честит имен ден на Бойком и на всички цветенца, както и тези, които си имат цветенца у дома! На всички останали честит празник Цветница, един от най-любимите ми в християнская календар! Да сте живи и здрави!

ралица, не се отказвай докрай да отстояваш правата си! Пиши ни какво се е случило, дано бързо се оправиш в тази обидна ситуация. Не ме е толкова яд за парите, но много ме хвана яд за инсценировката.

Момичета, намерих сухо мляко! Явно в по-големите супермаркети има все пак. Марката е Regilait и е френско.

# 95
Честито на всички именици с прекрасни имена на цвета,да са живи и здрави и все цъфнали  bouquet

# 96
Здравейте момичета!
Вчера бяхме в няколко църкви, но едната беше с много приятна атмосфера- църквата на апостолите.
Бихте ли ми превели надписът:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=363585&pid=11533228

# 97
 Йерусалимска Гръцкоправославна патриаршия.
Манастир на Светите апостоли от Капернаум.
това е град , където според Новия завет отива Исус Христос след Назарет

# 98
Благодария, Хипатия   bouquet!

# 99
Честит Имен Ден, BOIKOM2005!
Бъди много здрава, красива и цъфтяща от щастие!

Честит празник на всички! Нека стопля сърцата ви и озарява мислите ви  Grinning Днес наснимах всички цъфнали цветя наоколо и ще направя един Цветнишко-Великденски албум!

# 100

Почерпете се милички днес и аз имам имен ден !
Ралица е цвете .
Да сме живи и здрави, а пък другото ще го оправяме някак.
Благодаря ти MaryJane, ще направя, каквото мога.
Честито на Всички именници !

# 101
Рали, Честит Имен Ден! Бъди много много здрава и щастлива, останалото са дреболии!
Стискам палци за справяне с инсценировката! Много се ядосах като прочетох поста ти вчера  Twisted Evil Присъединявам се към MaryJane, отстоявай докрай!

П.П. Мъжът ми е работил като барман по баровете в Атина докато е учил, и ми е разказвал какви ли не истории, за които полицаите не са си мърдали пръста   nnnuu... А за такива "нарушения" като твоето...  smile3538

# 102
Честито и от мен на именниците!
да почерпя и аз

# 103
4estit praznik i ot men na pateritsa! az sa6to imax imen den i neospqx da vi pi6a po4erpete se i ot men

# 104
Честит Имен Ден на Иги и Вили! Бъдете много здрави, щастливи и обичани нежни цветя!

Общи условия

Активация на акаунт