Благовещение и Освобождение - 20 пъти празнично настроение от ЕЛАДА

• 18 840
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Takuzi, стискам палци миличка. Леко раждане и нека всичко мине добре  Hug

# 136
Момичета, много ви обичам Hug . Много съм щастлива! След 30дневно чакане най-после долетяха от Атина заветните резултати от амниоцентезата- пише, че всичко е във физиологични норми.
Дай боже всичко да продължи да е наред и в края на август родя здрав мъж Grinning

# 137
Браво, супер Неки  Hug мисли позитивно и това е Wink

Поздрави и на Рали за отърваването на глобата!

Ииии Христос Воскресе!  bouquet

# 138
Αληθώς ανέστη, MaryJane  Hug Добре дошла!   bouquet

Неки, страшно се радвам  Heart Eyes Друго каквото и да кажа, излишно е. С мъжа ми стискахме и стискаме палци  Peace

# 139
# 140
  • София
Здравейте,момичета!
Извинявайте,че така се намесвам в темата ви, но имам нужда от малко съдействие- трябва ми гръцка сим-карта, за предпочитане на принципа на предплатените разговори. Ако има вариант и да не са много скъпи разговорите до България би било чудесно! Въпросът ми конкретно е следният- каква карта, на кой оператор и откъде (магазин на оператора, бензиностанция, знам ли?) бих могла да си купя.
Благодаря ви за вниманието, лека нощ и бъдете здрави   bouquet

# 141
  • Гърция
terpsyhora, предплатените карти се продават и в будките за цигари. Фирми много Wink, като чели най-евтини са Фрог, но не мога да съм 100% сигурна, останалите фирми са Водафон, Козмоте, Тим и Кю.

# 142
  • София
Тeopr, много ти благодаря за бързия и съдържателен отговор Hug

# 143
Най-евтини са Кю от моя опит, за 10 евро звъня 10 дни до София по три пъти

# 144
здравейте мами, моята дъщеричка от 1 седмица вече ходи на ясла, но милата незнае и думичка на гръцки, първото нещо което е научила е да се кръсти. знаете ли колко време ще и трябва докато започнат да се разбират там, малко притеснена ми се вижда сега малката

# 145
Привет  Hug
Къде се загубихте мацки,не пишете тези дни много,а е такова удоволствие да ви чета Heart Eyes
radost83 малките много бързо се адаптират.Ще останеш учудена колко бързо ще влезе в час и дори ще проговори гръцки.Стискам палци  Hug
Гледахте ли тези дни Моята голяма гръцка сватба,голям смях Joy Представено е типичното за гърците собственическо чувство,че всичко произлиза и направено тук,беше ми много забавно Laughing

# 146
О, този филм ми е от любимите smile3532 знам цели реплики от него.
Забелязала съм, че се приема различно от гърците, едни искрено се забавляват, докато други се цупят, че представял нещата изопачено. Мен много ме забавлява, леко гротескно ги представя, вярно, обаче е много точен на места, а на някои си е направо валиден и за нас, българите.

Чухте ли за новия филм на Ния Вардалос: "Моят живот в руини". Изглежда супер забавно:
http://www.youtube.com/watch?v=AkRMBRxC_Gk

# 147
Според мен Моята голяма гръцка сватба е шедьовър. Изумително е колко точно е представена народопсихологията и обичаите на гърците. А също е важно да се отбележи, че все пак филма е правен от американци за които е много трудно да разберат балканската култура и народи.

# 148
И на мен ми е любим филм. Гледала съм го над 10 пъти и най-смешното ми е, че и аз не ям месо Grinning  и съм ги преживявала някои от случките. И аз мисля, че си важи малко и за нас българите.

# 149
здражеите мами изжинажам се че така нахалтвам вав вашата тема,но искам някои да ми кайе как си слагате снимките на детсата на профила.благодаря жи преджарително за информатсията

Общи условия

Активация на акаунт