Благовещение и Освобождение - 20 пъти празнично настроение от ЕЛАДА

• 18 832
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
  • В подножието на планината
   Привет и от нас.Най-накрая си взех дългоочакваният лаптоп,но съм изправена пред проблема да чакам месец и половина ,за да ми прекарат интернет.Възползвам се от незаключеният безжичен интернет,но невинаги го има.
    КАЛО ПАСХА на всички.

# 121
Здравейте момичета !
Ще ви разкажа историята с полицая, дано да помогне , ако някой попадне , не дай се боже в такава.
Започвам от там, че  в събота като стана случката, започнах да пиша в интернет на когото се сетих. Писах на български вестници в Атина, на сайт на гръцка  тв, на Юксел Кадриев от БТВ , на БГ мама и на много приятели и близки за съвет.
Много хора ми отговориха и ме посъветваха. Един от тях, че в българското посолство няма да направят нищо, така и не им се обадих.
Отидох в понеделник и попитах къде трябва да подам оплакване, казаха ми къде, но трябваше да отида на другия ден рано.
Във вторник влязох в кабинета на 1 полицай и една полицайка. Много добре се отнесоха към мен. Разказах им как стоят нещата. Полицаят познавал този ,който ме спря от 10 години и му имал доверие, но и каза също , че всеки може да сгреши.
Посъветва ме да платя 50 % и ще ми върне още на същия ден книжката.
Аз нямах парите в мен и се уговорихме за другия ден в 8 часа сутринта .
В сряда отидох пак при тях, попитаха ме дали съм платила, отговорих къде...
Поисках молба за жалба, за да напиша все пак възраженията си. Дадоха ми, но ме питаха постоянно , дали съм сигурна, че съм карала с колан.
Аз казах ДА !
Написах си трите имена, те ми говориха през това време, че ще ми дадат веднага документа, иначе ще трябва да изчакам да говорят и с другия полицай и след това ще решат.
Аз зачеркнах жалбата и казах на полицая, че няма да пиша такава, но да му предаде на колегата си , че има господ и той вижда всичко. ...и се разплаках...
Те взеха да ме успокояват, излязох отвън на пейката, той ми каза, че ще говори с началника, но в 9 часа, чаках 45 мин.
Говори той с него, направи ми копие  на личната карта и на документа за колата.
Отидохме на горния етаж , разказах и на него случката.
След това слязохме пак долу и полицаят ми каза, да дойда на другия ден, за да си взема книжката и, че няма да платя.
И така под напрежение още един ден .
В четвъртък сутринта отидох при началника, попълник жалбата, минах през няколко кабинета.
И доброто  възтаржествува. взех си книжката и съм много благодарна на тези полицаи, те ми повярваха !!!
Приятен ден момичета !

# 122
значи фатката Wink  е да ги заплашиш с Господ покрай голям християнски празник Thinking

Весели Великденски празници!

# 123
Важното е, че всичко е свършило добре  Hug

# 124
  • В подножието на планината

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!!!!

# 125
Воистина Воскресе! Благословени и весели празници!  easter

# 126
Воистина Воскресе
Честит празник момичета,много смях и вино да се леят,да забравим проблеми и сълзи и нека съумеем да запазим добрината в себе си Hug

# 127
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ !

Много весели моменти на всички пожелавам и много здраве !

# 128
Такузи дали вече е родила?

# 129
Здравейте момичета. StopВиждам,че се питате за мен дали съм родила-още не съм родила,до края на седмицата ще чакаме,ако не родя  до 26 ,на 27 в понеделник ще ходя в болницата и може би ще ми го предизвикат.На мене хич не ми се иска да ми ги предизвикват,ама ако не реши да излезе само.....Момичета ако ме хванат болките ще ви драсна за малко да ви информирам да стискате палци baby_neutral

# 130
Разбира се, че ще стискаме!  newsm51
 babydust7 Стискаме през цялото време   action032

# 131
Takuzi  пожелавам ти леко и безпроблемно раждане !
 pregnant     newsm51
Аз днес ходих на плаж беше супер, но водата е все още студена. Намокрих си само краката. Поизпекох се малко.  Simple Smile

# 132
Воистина Възкресе! Весел празник до края!
Такузи пожелавам ти леко и бързо раждане и дано бебче да реши само да излиза!
Рали завиждам ти за плажа!

maryloo честит рожден ден!
Бъди здрава усмихната, обичана и обичаща!

# 133
Христос Воскресе момичета!
Имам 1 молба, можете ли да ми дадете гръцки торент или линк , откъдето да мога да си сваля филма Нифес. Благодаря предварително.

# 134
voistina voskrese !da ste jivi i zdravi i mnolgo usmixnati iskam da vi popitam kak slagate snimkite na detsata ako nqkoi moje da mi kaje pi6ete mi .predvaritelno blagodarq!

Общи условия

Активация на акаунт