Благовещение и Освобождение - 20 пъти празнично настроение от ЕЛАДА

• 18 749
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
Честит празник и от мен Hug

# 256
Открихме плажния сезон newsm44

# 257
ааа ние го открихме още преди седмица  Grinning
Честит първи юни на всички малки и големи деца Simple Smile

# 258
  • загубено
Момичета ,
Честит празник на всички дечица! Hug

# 259
Честит празник на всички дечица Heart Eyes
Направо сте за завиждане с тези плажове.Ние още нямаме баня,след 20 дена отиваме на поивка,тогава ще се хваля с тен Wink
Лек ден момичета,гушкайте малчовците,много усмивки Hug

# 260
Честит празник на децата!

Завиждам ви за плажовете! Сърцето ми е зажедняло за море!
Но пък за сметка на това юли ще отразим няколко плажа във Варна, а август някъде тук из Гърция така че ще си наваксам!

# 261
  • В подножието на планината
        ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕЦАТА!!!
  При нас пък вали в момента   Simple Smile. Май това е най-студеният ми 1-ви юни в Гърция.Но не се оплаквам,понеже трудно понасям
 горещините.

# 262
Мили майчета в Гърция, помагайте!
Мъж ми ме агитира да ходим за седмица на почивка на о. Тасос, но на мен ми се вижда дълъг пътя (в Ямбол живея). С две хлапета на 3 години и 4 мес. които не искат да стоят в столчетата за кола и постоянно мрънкат за нещо, пътуването не е особено приятно. Та се замислям за нещо по-близо, около Александрополис, Макри, Платанитис или Фанари...но нищо не откривам в нета освен няколко хотела, а на нас ни се иска малко хотелче или вила, студио, да има дворче да играят децата и да е близо до плажа. Сигурно има много такива места, но аз вече седмица търся и на нищо не съм се спряла. Моля помагайте.  Praynig

# 263
За Макри мога да кажа, че е хубаво. Не съм била на хотел там /понеже ходим за през деня на плаж/, но наоколо е пълно с малки хотелчета. Нямам идея обаче как да им намериш координатите. Ако те интересува нещо повече пиши на лични ще гледам да ти намеря координати.

# 264
и ние открихме сезона, но в холандия  Wink
времето е страхотно последните седмици и плажът ни е на 3h път...само дето водата е студеничка за моя вкус. но успях да хвана супер тен въпреки слънцезащитния крем фактор 50  Crazy , а дори изгорях, но  на това място бях забравила да се намажа с крем.

# 265
Момичета, имам нужда от малко помощ ако някой разбира. Не успявам да си преведа резултатите от болницата, а тук след като една бременна почина в болницата е станал някакъв ужас, без записан час не приемат никого, а аз имам час чак за след 10 дни.

Миналата седмица бях в спешното с болки ниско долу. Казаха ми, че може да имам някакво възпаление и ми дадоха да направя Καλλιέργεια ούρων  и κολπικό.

Резултатите от κολπικό са следните:
Μύκητες         : ΑΡΝΗΤΙΚΟ
Τριχομονάδες : ΑΡΝΗΤΙΚΟ
Επιθήλια         : ΠΛΑΚΩΔΗ
Μικροοργανισμοί: ΛΙΓΟΙ
Αποτέλεμα καλλιέργειας : Φυσιολογική χλωρίδα

Резултатите от Καλλιέργεια ούρων:
Αποτέλεμα καλλιέργειας : ΑΡΝΗΤΙΚΗ
2000 CFU/ml Κόκκος

Първо за колпикото, не мога да разбера какво означава     Επιθήλια : ΠΛΑΚΩΔΗ
И после при последното как калиергията ми е отрицателна, хем имам 2000 CFU/ml Κόκκος (това май са вид бактерии)

# 266
Здравейте от мен  Hug
Трябва ми малко информация относно летището в Атина.
Как е най-удобно да се придвижи човек от там до центъра (примерно района на Синтагма или Омония)?
Знам, че има влак, автобус, метро, но те денонощни ли са?
Всмисъл около и след полунощ има ли?
Ориентировъчни цени на билетите знаете ли?
А с такси горе-долу колко е реалната цена до центъра?

Много въпроси, но благодаря на отзовалите се  Hug

# 267
info от сайта на летището.
през нощта не съм кацала, но предполагам, че има редовен транспорт...мен ме чакат на летището.... със сигурност метрото се движи. билетите за автобуса бяха към 3-4?, но инфото ми е от 2003г.. веднъж и такси сме ползвали, излезе към 30- 35?, но зависи как ще те хващат сфетофарите  Wink
сега гледам, че ремонтират нещо, та метрото не се движело... не вярвам през нощта да няма връзка с центъра чрез градския транспорт.

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 00:47 от Azalee

# 268
Azalee, благодаря  Hug
И нас ще ни чакат, но аз предпочитам да имам план Б в случай, че нещо стане и трябва сами да се придвижим до центъра.
Английската версия на сайта на Προαστιακός не работи и не мога да видя има ли разписание на влаковете  Confused
Пък с гръцкия не съм толкова напред, че да чета сайтове ...

# 269
Аз съм вземала такси от летището до пристанището и ми взеха около 50?. До колкото знам в момента линията на метрото до летището е затворена поради ремонт, иначе билета беше около 10?.
На сайта на влака разписанието започва от 5:30 сутринта до 11:30 вечерта, но пак поради ремонт на пътя линията става на части, т-е ще трябва да се прекачваш.
Автобуси доколкото виждам има през цялата нощ. Билета мисля, че е около 5 евро-

Общи условия

Активация на акаунт