Китайски капсули за отслабване -3

• 50 239
  • 437
  •   1
Отговори
# 315
Монда, да те питам нещо - казано на популярен език,  в един момент настъпва "свиване" на стомаха, когато това се случи, според мен, ако отслабналия продължи с по-малките количества храна, има някакъв шанс да запази теглото, като разбира се връща 1-2 кила.

# 316
Жена ми пи/зад гърба ми,без да знам/..и откачих....
..много странични ефекти имат..
..добре че ги спря..още в началото
..Лида е опасна,момичета Peace

# 317

..Лида е опасна,момичета Peace
С какво? За какво?

Няма такова нещо което да го приемаш и да отслабваш..иска се движение,диета,бягане най-добре,фитнес.Ако случайно наистина действа това свалените килограми ще се възвърнат много бързо както при онея уреди дето ги рекламират по тв-то вибрират на местата и отслабваш и след това тея килограми се връщат много бързо.Спорт,здравословен начин на живот му е майката.

Ние това нещо го знаем. А ти имаш ли нещо да кажеш за ЛиДа, защото за това е темата, както и за други китайски капсули за отслабване?

# 318
За какво ли....скапва ти черния дроб,бъбреци,далак,стомах Peace

# 319
Няма такова нещо което да го приемаш и да отслабваш..иска се движение,диета,бягане най-добре,фитнес.Ако случайно наистина действа това свалените килограми ще се възвърнат много бързо както при онея уреди дето ги рекламират по тв-то вибрират на местата и отслабваш и след това тея килограми се връщат много бързо.Спорт,здравословен начин на живот му е майката.
Оох, все ще се намери някой да ни каже колко сме глупави,та се надяваме на хапчетата. Ами може и да е така ,но ние си решаваме !  Crossing Arms Айде стига вече агитации,моля !  Naughty  Има си други теми за тая цел !  smile3513

# 320
За какво ли....скапва ти черния дроб,бъбреци,далак,стомах Peace
А за редуктила какво ще кажеш? -   http://www.bda.bg/bdias/31091s.pdf
http://www.bda.bg/bdias/31091d.pdf

..по-добрия вариант Peace

# 321
Монда, да те питам нещо - казано на популярен език,  в един момент настъпва "свиване" на стомаха, когато това се случи, според мен, ако отслабналия продължи с по-малките количества храна, има някакъв шанс да запази теглото, като разбира се връща 1-2 кила.
свива се стомаха, ок. Но като се спрат хапчетата, апетитът се възвръща необуздаем, а погълнатото се складира моментално, защото клетките са запомнили недостига на храна и сега се запасяват. КАзвам го от опит с няколко вида капсули. Включително и такива, предписани от екар в Китай, както и такива, приготвяни специално за мен в китайска клиника. Вече чак ми е неудобно да обяснявам колко съм била упорита и ...да не казвам друга дума.

# 322
аз подкрепям напълно мнението на Поци поръчах ги имах да свалям малко но реших че с тях ще стане пих ги 5 или 6 дни и ми беше много зле от тях това ми е първия и последен опит с пиенето на лекарства за отслабване а относно Ли Да-та и аз смятам че са много вредни и след това идва ефекта Йо Йо като ги спреш и започнеш да се храниш нормално всичко се връща за съжаление май такова вълшебно хапче с което се слабее и после не се качва няма

# 323
здравей те . аз съм нова в форума , но бих искала да споделя опита си .Преди година и половина пих ЛИДА 18 дни и свалих 6 килца. Единстенствения недостатък беше че до такава степен не ми се ядеше че от половин кофичка Автивия преяждах и ми ставаше лошо. След като ги сприях почнах да се храня нормално , както до преди да ги почна .Йо - йо ефект нямаше . Страничните ефекти почти нямаше а и те бяха само първите дни после всичко отшумя.От днес пак ги почнах. Като този път вече не си ги купих от аптеката(по обясними причини). Успех на всички.

# 324
  • Стара Загора
Само ще ви споделя мнението за Лида на моята лична докторка дали да ги пия и тя ми каза :
Пий ако искаш да полудееш!- защото действали на мозъка. За вас незнам ,но аз предпочитам дебела пред луда. Просто споделям не ангажирам никой с това мнение!

# 325
Само ще ви споделя мнението за Лида на моята лична докторка дали да ги пия и тя ми каза :
Пий ако искаш да полудееш!- защото действали на мозъка. За вас незнам ,но аз предпочитам дебела пред луда. Просто споделям не ангажирам никой с това мнение!

Абе айде бе , луда  Stop Май твоята докторка се прави,че ги разбира,ама явно никак не е в час !
Ти и кажи,че тук няма ни една да е в ред, тъй че не може да се докаже,че е от Лидата  Joy hahaha

# 326

Абе айде бе , луда  Stop Май твоята докторка се прави,че ги разбира,ама явно никак не е в час !
Ти и кажи,че тук няма ни една да е в ред, тъй че не може да се докаже,че е от Лидата  Joy hahaha
..наистина трябва да си луд за да пиеш Лида Peace Laughing
..вижте..аз не искам да споря с вас...на където сте тръгнали...аз от там се връщам..
избора е ваш Peace

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 00:57 от Поци

# 327
Здравейте момичета!  Stop
Изчетох и трите теми. защото една моя приятелка. която си беше взела три кутийки Лида. ми продаде едната тъй като и стана излишна. защото от двете опаковки за двата месеца си е свалила 13 излишни килограма!
Изчетох че опаковки и блистерчетата са различни на цвят. но никъде не упоменавате за цвета на самите капсулки какъв е -във всичките различни опаковки хапчетата са с тъмно и светло зелени ?
На мен ми е днес първи ден  и чесно казано заради тази сухота в устата се движа с едно шише в ръце и толкова много вода не бях пила. на ден я изпия 0.500р.а сега съм надвишила 2литра сигурно!

# 328
Пии пии вода  Peace първо че е много добре за организма в тези жеги...второ обезводниш ли се става вече страшничко  Shocked
Относно капсулките и моите са светло и тъмно зелено   thumbsup
И честно казано аз съм доволна от тях...въпреки че ги спирам,почвам....просто си имам малко здравословни проблеми от преди тях насам и внимавам с всякакви медикаменти  Simple Smile нали и без тва казват, че организма като свикнел с тях и спираш да сваляш, макар че не съм на същото мнение....но ще видим  Hug

# 329
Вчера писах набързо -защото се бях уморила да чета  двата дни трите темички!
И така  моят проблем  са  едни 7 кг. заковани. които имам от второто  раждане. влезнах 85кг.  при ръст 164 да раждам и успях да достигна 62кг. трез трите  години с диети. но тези 7 кг. се заковаха и нищо не помага вече.  Миналата  година се опитах да си махна и останалите 7 кг. със фитнес три пъти в седмицата -три месеца и диета и два пъти по един час народни танци. но успях  да махна само 2кг. е стегнах си добре тялото. но някои казват. че свалените килограми от миналата година не се задържали с хапчета -ами то и аз ония постигнат  резултат на стягане. тази година вече го няма на лице -вече ми е отпуснато тялото и върнати не само тези 2 кг. ами и още 2 отгоре! За всичко се иска време -но между работата. градинатаи училещето и след това домашната работа а и още и домашни за проверка от момата -не ми остава време за фитнес -а диети се почват и вечер като се седне с цялото  семейство -а от отва а от онова се опита и се надуе корема. аз и от водата се надувам! Та затова с моето ежедневие и вече ми омръзна да правя всяка година диети -вече 14 години. се реших по този начин да опитам да махна тези 7кг. -а за догодина че ще се върнат -не се и съмнявам -такъв ни е живота на жените!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт