Китайски капсули за отслабване -3

• 50 218
  • 437
  •   1
Отговори
# 330
Единственото, което мога да те посъветвам е да пробваш, ако искаш, защото на всеки организъм различно се усещат страничните ефекти. Увери се, че нямаш здравословни проблеми и дерзай...без да опиташ неможеш да разбереш конкретно на теб как ще се отразят....пък и така ще си прецениш дали да продължиш с тях....ако не ти понася ги спираш веднага  Naughty

# 331
ами днес ми беше първи ден и нямах никакви странични ефекти и  даже си чувствам глад от време на време. А уж претъпяват глада. Затова мисля че са ментета Sad

# 332
на моите хапчета няма надпис на китайски  в бяло. а на други занм че има. На вашите капсули има ли такъв надпис. Моля който е забелязал да ми каже и ако има дали е имало ефект от капсулите Praynig

# 333
Е това вече ама изобщо не е по темата???
Вмето да се съветваме тези които са пили Лидата и тези които в момента пият -вие страничните все ще се намесите с вашите коментари -всеки тук мисля че е над 18 годишен и сам си решава!
Да споделя и аз от моите Лида -днес ми е четвъртия ден и съм с ужасно главоболие -и си мисля че се дължи на недостига на сън -имам безсъние. лягам си в 23 часа и се въртя до 5 часа сутринта после заспивам и ставам в 8 часа! Първия ден имах сухост в устата. а от там нататък  няма -но наистина ми се прияжда от време на време и се наяждам с две трилъжички от нещо -не е като преди цяла купа! Четох тук за аспирина и сега изпих един -надявам се да се наспя тази вечер. а хапчетата мисля да ги почна през ден!
mari 6 -и аз се чувствах добре първия и даже и втория ден. независимо че имах безсънни нощи -на третия ден малко ме боля главата. но днес направо ме цепи глава!

# 334
neonkaa a твоите капсули имат ли бял надпис отгоре върху самата капсула и от къде си ги поръча ти. Иначе и аз съм с безсънни нощи е не чак толкова колкото теб но все пак Rolling Eyes

# 335
Мила на първата ми опаковка нямаше надпис,А на втората имаше,самите блистерчета са сребриста сиви  а капсулките са в светло и тъмно зелено с бяло  са написани цифри и нещо като драконче. Изпила съм две опаковки и съм свалила точно 1,5.От три дни  започнах трета опаковка- поръчах я от моето тяло и  за тези три дни съм минус 2 кг. Не ти го пиша всичко това да те увещавам ,а просто за информация.Дано поне с тази опаковка да има по голям ефект.Весел и усмихнат ден Laughing

# 336
 newsm78  Не знам защо последното ми мнение беше изтрито...нищо невярно не бях писала. Какато и да е... Значи нека да напомня че бях 78 кг. днес съм 63 ама нещо трудно се менят цифрите на кантара и от днес съм освен хапченцата и на разделно хранене. (не че от както пия хапчетата ям вкусотии ама...) Някои може ли да ме посъветва нещо за тези трудните килограми които останаха. Да добавя че се старая да тренирам по 1 час поне( не всеки ден  Embarassed )

# 337
Нещо напоследък трият без да гледат Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 23:49 от koni1972

# 338
  • Sofia
Напротив!
Просто напоследък много хора бъркат форума с рекламен билборд за продаваните от тях продукти.
Премахвайки техните публикации, логично се премахват и коментарите към тях.

ПС. koni1972 = yangsheng. Админът се самосезира. Имаше една притча за чуруликането...

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 00:49 от Tatti

# 339
neonkaa a твоите капсули имат ли бял надпис отгоре върху самата капсула и от къде си ги поръча ти. Иначе и аз съм с безсънни нощи е не чак толкова колкото теб но все пак Rolling Eyes

Както вече писах -една моя приятелка си беше поръчала три опаковки и едната и остана тъй като постигна резултат от двете -но не съм я питала от къде са. само ми каза. че ако искам може да ми поръча още!
Както тя ми обясни. че при нея също не е имало толкова странични ефекти като при мен -но на всеки организъм сигурно различно се влияе. Аз днес пропуснах хапче и съм по добре -още не ми се яде толкова колкото преди исъм замаяна и немога да се насп. но за три дни съм -1 кг. но при мен това са задържаните вече три години килограми които нито с диета  нито със фитнес неможах да сваля и знам че трудно ще се разделя с тях!
Хапчетата ми са опаковани в сиво -но покрая са зеленикава опаковчица и пише на руски  и е даден и интернет адрес : www.kmdall.com -иначе като адрес е дадено от Пловдив Сарвета
а вътре са светло и тъмно зелени -моята приятелка ми каза че нямало значение какви са опаковките. защото били с различни дати на производство -а само да гледам да са ампулите светло и тъмнозелено! Но като ви чета май всички ампули са такива и не се знае на какво вече да се  вярва. но си имат странични ефекти и сам си преценява за себе си и да не нарани и околните сиблизки -защото мъж ми вчера се беше хванал за главата -бяхбяла като платно и главата неможех да си я нося на раменете. чак като изпих аналгин след 4-5 часакъм 3 часа през ноща заспах и се поуспокоих малко! Затова виждам че има и други хора отказващи се от хапчетата -но нали сме хора и докато не опитаме не мирясваме -аз още се мисля дали ще продължа?

# 340
"Случайността е скрита форма на необходимост".
А дали е случайно  съществуването /скрито или явно/ на постове като горния,в които ясно и точно се прави реклама на една фирма с доста печална слава и с официално забранен за продажба продукт .

# 341
  • Sofia
А дали случайно имате да споделите нещо по същество или ще продължите забавата с борбата за територия?
Форумът няма отношение към локалните ви битки и ще ви помоля да излагате факти или ни спестите както агитациите, така и антиагитациите.

# 342
neonkaa, както бях написала в по-горен пост, и аз имах един ден, в който бях много зле, но пак казвам, убедена съм, че се е повлияло от две неща: недостатъчни течности (обезводняване) и прекомерна активност...ЛиДа не се препоръчва при активна работа и особено при тичане. След като се оправих, започнах да я карам по-спокойно на работа и да пия постоянно води, сокове и всякакви други течности. Кафето също трябва да се избягва...повече от една малка чашка сутрин не е препоръчително...Та след предприетите мерки се чувствах много добре! Не последваха повече подобни проблеми  Peace Надявам се да съм помогнала.  Praynig

П.П. Всички изводи, до които съм стигнала, са от лични наблюдения и много четене по форуми. Sunglasses

# 343
speedka   може и да си права -защото първия ден имах сухота в устата и пих постоянно вода. но втория и третия ден я нямах тази сухота и я съм изпила литър на ден незнам -необичам да се наливам. а за активноста\ бях толкова смачкана и така ме болеше главата. че едвам стъпвах! Днес мисля пак да се пробвам и да ходя навсякъде с шише вода  Grinning

# 344
Цитат
Напротив!
Просто напоследък много хора бъркат форума с рекламен билборд за продаваните от тях продукти.
Премахвайки техните публикации, логично се премахват и коментарите към тях.

ПС. koni1972 = yangsheng. Админът се самосезира. Имаше една притча за чуруликането...

Нищо не разбрахме за тази кони  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт