Китайски капсули за отслабване -3

• 50 208
  • 437
  •   1
Отговори
# 345
koni1972 = yangsheng
един и същ потреботел с две регистрации .

# 346
Благодаря ти много за отговора моите хапчета са същите като тези твоите пише на руски и са сиви по края с зелено а самите капсули светло и тъмно зелени. И значе казваш има ефект

# 347
Моля ви дайте сайт откъдето сте поръчали последно и имат ефект

# 348
Ще дадем, ама ще го изтрият  Grinning

# 349
Ще дадем, ама ще го изтрият  Grinning
Има си ЛС  Peace

# 350
Добре де пишете на лични, какво толкова? Нали уж сме тук за обмяна на опит и информация?

# 351
Добре де пишете на лични, какво толкова? Нали уж сме тук за обмяна на опит и информация?
Писах ЛС

# 352
Здравейте  Stop
Днес ми е третия почивен ден -но няма да е почивка. решила съм днес да пия хапче. защото сутрин ми се гади. но вечер- вчера. пак ми се прияжда по много! Иначе от трите хапчета съм свалила 1.500 кг. и съм доволна че понамалих така храната!

# 353
днес ми е пети ден на хапчетата и съм свалила 2.2кг не е ли малко. четох че има хора дето повече са свалили. но все пак съм свалила Wink

# 354
днес ми е пети ден на хапчетата и съм свалила 2.2кг не е ли малко. четох че има хора дето повече са свалили. но все пак съм свалила Wink
Как ще са малко -супер си!  -момичетата пишат тук че за целия месец са свалили 6 кг.!
А странични ефекти имаш ли?
Аз днес пак пих хапче и похапнах малко и за утре се чудя дали да пия или да направя почивка!

# 355

еййй ти пък малко!недей така, я си сметни че ако продължаваш така за 30 дни ще са -13  Sunglasses   ! А аз пак за пореден път да ви помоля за съвет какво да направя за да започна да свалям отново...кантара зацепи  Cry 

# 356
Ами страничните ефекти които имам са това че много рано се събуждам и не мога да спя по много и сухота в устата но да ви кажа честно си имам и глад не е така както четах тук че нямат никакъв апетит Thinking

# 357
Здравейте на всички захванали се с отслабване!!!! 
Прочетох всички теми за въпросните капсули и се реших да ги пробвам...Близките дни се присъединявам към вас и ще ви информирам за резултати!!!
В началото на пролетта направих един много сериозен курс на отслабване с чая Инхуа и определено имаше ефект  Grinning....Но за жалост претърпях едно боледуване и се наложи да го спра.... Sad
НО сега заредена с нови сили и надежда се залавям да отслабвам ....  newsm78Замислям варианта да комбинирам капсулите Лида с чая Инхуа...Дали ще е разумно...чакам мнения!!!!  Hug

# 358
Ами страничните ефекти които имам са това че много рано се събуждам и не мога да спя по много и сухота в устата но да ви кажа честно си имам и глад не е така както четах тук че нямат никакъв апетит Thinking
Янг-Шенг ли пиеш или Лида?  newsm78

# 359
uliana23, как върви при теб отслабването с янг-шенг?Колко свали досега?Моля да споделиш! PraynigИмаш ли някакви странични ефекти от тях както например се получават при лидата. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт