Китайски капсули за отслабване -3

• 50 206
  • 437
  •   1
Отговори
# 360
uliana23, как върви при теб отслабването с янг-шенг?Колко свали досега?Моля да споделиш! PraynigИмаш ли някакви странични ефекти от тях както например се получават при лидата. Thinking
Днес ми е 17 ден и съм смъкнала до сега 6 кг, чувствам се много добре, странични ефекти имам само сухота в устата и пия много вода. Не съм пила Лида или някакви други до сега хапчета за отслабване и не зная какви странични ефекти има. Мисля да направя още един курс с Янг-Шенг. Вървя много и имам много енергия, не се уморявам както преди и не се чувствам като 'парцал'.

# 361
uliana23, как върви при теб отслабването с янг-шенг?Колко свали досега?Моля да споделиш! PraynigИмаш ли някакви странични ефекти от тях както например се получават при лидата. Thinking
Днес ми е 17 ден и съм смъкнала до сега 6 кг, чувствам се много добре, странични ефекти имам само сухота в устата и пия много вода. Не съм пила Лида или някакви други до сега хапчета за отслабване и не зная какви странични ефекти има. Мисля да направя още един курс с Янг-Шенг. Вървя много и имам много енергия, не се уморявам както преди и не се чувствам като 'парцал'.

А колко кг. искаш да свалиш?
Опитвам се да преценя аз колко бих успяла да сваля с тези таблетки  newsm78
Имам да свалям към 30 кг.  Sick

# 362
Аз имам още 20 кг за сваляне!

# 363
Аз имам още 20 кг за сваляне!

Значи сме горе-долу един калибър
Ще взема да пробвам и аз Simple Smile

# 364
Моля някой на ЛС да ми каже от къде мога да ги взема тези капсули и евентуално кое е по-ефикасно. Благодаря предварително Hug

# 365
А има ли някой от ДОБРИЧ,да знае в коя аптека се продава ЯНГ-ШЕНГ?Засега съм питала само в една и ми казаха да дам поръчка и капаро понеже продукта е скъп, а и може да се откажа!..Моля някой ако знае да ми отговори. Praynig Peace

# 366
А има ли някой от ДОБРИЧ,да знае в коя аптека се продава ЯНГ-ШЕНГ?Засега съм питала само в една и ми казаха да дам поръчка и капаро понеже продукта е скъп, а и може да се откажа!..Моля някой ако знае да ми отговори. Praynig Peace

И аз съм от Добрич,но още не съм събрала сумата ,за да направя поръчка.
Ако не бързаш, след 2 -3 седмици,можем заедно да си поръчаме  Peace

# 367

При мен ефекта от Лидата също много ми харесва -вече нямам онова главоболие. а само безсъние -затова четвъртия ден не пия. правя си почивка и се наспивам. както на обед с мъника така и за през ноща спя като заклана. иначе на третия ден прием се въртя до 5 часа сутринта и в 8часа ставам бодра! Е при мен е вече 12 ден или 8 хапчета -3кг. които миналата година с интруктор -фитнес и диета за два месеца успях да сваля само 2кг.! Надявам се скоро да постигна и другите 4 кг.! Много съм доволна -защото всичко ям даже и кекс -но не с парчета а със хапки и се наяждам!

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 02:57 от Tatti

# 368
Help!!!
Имам нужда от съвет Rolling Eyes Пих Лида и съм доволна от резултата.Спрях ги преди има няма 15 дни,но имам нужда още доста да сваля и сега се чудя дали пак Лида да си поръчам или да пробвам тези Янг шенг  newsm78 Какво ще кажете?Кои имат по-голям ефект  Blush Ако някой знае де  Whistling

# 369
Да ви кажа и за моя опита с Янг Шенг. Пила съм 8 хапчета , т.е  8 дни съм ги приемала. Не съм отслабнала нито грам. Имам сухота в устата, пия много вода, ходя много редовно до вц, защото ме разхлабват, на малила съм осезаемо храната, но кг свалени нямам!!! Четох във форума ,4е се сваляли след 21 ден ве4е осезаемо, затова и не съм се от4аяла още:)

# 370

Здрвей, искам да те питам има ефекти като световъртеж или пролошаване, че ми се налага всекидневно да шофирам и от това се притеснявам.
И още едно въпросче - колко блистера ми трябват пиблизително за сваляне на 10 кг максимум?

# 371
Дали цената на ЛиДа е паднала   Thinking Ако някой е купувал скоро, да сподели  Whistling

# 372
Доби, позволявам си да ти отговоря  Blush
Аз, пък и не съм 4увала някой да има страни4ни ефекти разли4ни от сухота и разтройване  Mr. Green Аз също ежедневно шофирам, няма проблем.
Пита6 Юлияна за килограмите.ами ето аз по нагоре писах 4е ги пия днес е 9и ден и ура имам свалено килце, а тя за 17 дни 6 кг. Много зависи явно от това колко имаш да сваляш.  bouquet

# 373
Доби, позволявам си да ти отговоря  Blush
Аз, пък и не съм 4увала някой да има страни4ни ефекти разли4ни от сухота и разтройване  Mr. Green Аз също ежедневно шофирам, няма проблем.
Пита6 Юлияна за килограмите.ами ето аз по нагоре писах 4е ги пия днес е 9и ден и ура имам свалено килце, а тя за 17 дни 6 кг. Много зависи явно от това колко имаш да сваляш.  bouquet

Мерси много за отговора. Ами да ти кажа 10 кг са ми може би множко за сваляне, но примерно 8 ще ми дойдат добре.Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 02:44 от Tatti

# 374
Аз поръчах от този сайт. В аптеките трудно ще намериш, аз удрях на камък много пъти.
И на мен 10 кг ще са ми множко за сваляне, 5-6 ще е ок....може би затова бавно става:)

Общи условия

Активация на акаунт