Китайски капсули за отслабване -3

• 50 291
  • 437
  •   1
Отговори
# 270
Добре де, ефекта главно от това, че се убива апетита и не ядете ли идва? Или има и друго в тях?

# 271
Аз не знам...иначе липсата на апетит малко ли е? Пък и трябва да има и нещо в тях, щом има странични ефекти...пък и колкото и апетит да нямаш...ще свалиш ли 10/15кг за 30дни? Според мен е абсурдно

# 272
Добре де, ефекта главно от това, че се убива апетита и не ядете ли идва? Или има и друго в тях?
не само, идва от това, че се ускорява метаболизма, питъмът на сърцето също, тялото се държи в напрежение, общо взето. Безсъние, сърцебиене, прилив на енергия са част от симптомите.
Искам да се разпише в темата някой, които миналата година примерно ги е взимал , свалил е и си е задържал кг. Ако на някой му се занимава, да пусне лс на момичетаа, които споделят ,че са свалили по повече килограми. 

# 273
А и друго се чудя- само месец ли с епият, или до желания резултат, и как се спират- изведнъж , или?Четох че може да се пие по 1 на два дни, а може ли половинка на ден?И изобщо- любопитно ми е освен резултати, да опишете и малко подробности(изчетох цялата тема, но все пак)

# 274
Айде старото аптекарско куче да разясни.Принципно в официалната Лида би трябвало да се съдържа не сибутрамин, а синефрин:

Цитат
Synephrine ( Синефрин ) е главното " активно" вещество  в плода на цитрусовото дърво Aurantium. Плодът е известен още като zhi shi (в традиционната китайска медицина). В различните части на света плодовете биват зелени  или оранжеви. Synephrine( Синефрин ) в  химично отношение е много подобен на  Ефедрин и  на Псевдоефедрин, които са генерични съставки в много лекарствени продукти, като лекарства за алергия, за отслабването и увеличаване на енергията, съдържащи Ma Huang.
Препаратът се различава от Ефедрин по това, че Synephrine  (Синефрин ) е  полуселективен симпатомиметик (той въздейства върху определени тъкани, които затлъстяват, а не повлиява други мускулни тъкани като тези на сърцето), докато Ефедра въздейства еднакво на всички тъкани  и по този начин често причинява странични ефекти. Доказано е, че за разлика от медикаментите, съдържащи Ефедра, които причиняват определени сърдечно-съдови странични ефекти като високо кръвно налягане и  сърцебиене,  екстрактът на  Aurantium няма ефект върху хемодинамиката като пулс и кръвно налягане.
Изследователи при университета на Мърсър в Атланта доказаха, че Synephrine  (Синефрин ) е умерен стимулант, подобен по въздействие на кофеин и Ефедра. Той има подобни ефекти: повишава енергията, потиска апетита и увеличавайки скоростта на метаболизма, повишава и  изразходването на енергия. В традиционната китайска медицина zhi shi е използуван, за да стимулира QI (Чи).
Доза от 4 - 20 мг на Synephrine ( Синефрин ) на ден е типичната доза, която е налична в  200 - 600 мг. на стандартизиран цитрусов екстракт на Aurantium (3 - 6 % Synephrine). Изследванията върху животни, използуващи високи дози на изолиран (прочистен) Synephrine, показаха повишаване на кръвно налягане, но по - новите изследвания, проведени върху хора, не показват каквито и да е сърдечно-съдови странични ефекти.
Най- вероятното обяснение за ефектите на отслабване, в резултат на цитрусовите плодове на Aurantium / Synephrine/,  са намаленият  апетит и повишаване на термогенезата. Въпреки че тези ефекти са реални, те са по - малко драматични в сравнение с ефекти, предизвикани от Ma Huang (алкалоиди на Ефедра).
И така, да обобщим информацията за Synephrine ( Синефрин ) :
При употребата му ще можете да тренирате по-тежко или по-интензивно в зависимост от какво имате нужда. Повишената термогенеза ще ви позволи да намалите нивото на мазнините в своя организъм, а тези които не могат да ограничат апетита си, ще намерят верен помощник в тази трудна борба.

Делото на фирмата вносител "Прогнозис" е във Върховния съд.Разполагам с копие на декларация,че в официалната лида няма сибутрамин.В нелегалната нямам идея какво има.

Аз пих миналата година Лида,върнах си килограмите през зимата,но аз не мога за ви бъда показател,тъй като имам хормонални проблеми и пия дебелеещи хапчета.С Хербафаст успях да посваля някое и друго килце,но имам още едно-две за сваляне.
За половин капсула - не зная.Как ще я разделиш?Принципно трябва да си изчислиш индекса на затлъстяване и от него да видиш за какъв прием си.

Сега правя почивка и мисля да подхващам янгшенга.  newsm78

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 22:33 от ASSAMARIS

# 275
Как може да се разбере кои са истински? Съжалявам ако е дискутирано Simple Smile
Аз си купих преди две седмици,ефекта е  Shocked нищо не ти се яде,последните два дни съм хапвала по едно плодово кисело мляко 0,2%<само 1 на ден,размера му е колкото на данониното>,сутринта хапвам половината и вечер ако се сетя другата,ама ако се сетя,защото понякога забравям че съм го взела<апетит нямам никакъв>. Страничен ефект-безсъние,и преди го имах,не заспивах преди 1,но събота и  неделя си наваксвах,вече не е така и 4 часа да спя,стане ли 8-9,а ако съм заспала към 1-стане ли 6-7 и съм по-бодра отколкото ако спя 8-9 часа. Спирах ги за няколко дни и сега се чудя,изпила съм 11 таблетки и има видим ефект макар да нямам много за сваляне,но нещо не ми харесва това не спане и или ще започна да пия през ден още две седмици или на няколко дни по-едно,не знам дали ефекта ще е същия,но ще пробвам. Но не смятам да пия повече от една опаковка<дори не знам и нея дали ще я изпия>.

Аз не знам...иначе липсата на апетит малко ли е? Пък и трябва да има и нещо в тях, щом има странични ефекти...пък и колкото и апетит да нямаш...ще свалиш ли 10/15кг за 30дни? Според мен е абсурдно
Пий ги една седмица и ще повярваш,че ако не 15,то 5-10кг. ще свалиш,апетита е 0,ядеш колкото да не ти стане зле,а и действат и по-някакъв друг начин,освен с намаляване на апетита.

# 276
Здравейте! Аз си поръчах Янг-Шенг и чакам доставката ...
Фактори като прилив на енергия са ми нужни, защото аз съм вечно уморена, но имам да свалям около 30 кг, пробвах с Дюкан, с режима на Огнян Симеонов, с Японско чудо, но за съжаление от миналата година август месец съм си все едни и същи кг  95, на височина 175 см
Ще се включвам с това как вървят нещата при мен! Янг-Шенг го продават и в аптеките вече, значи предполагам са проверили че е само билки и плодове състава му!

# 277
Добре тогава- къде има официална Лида , или от кой сайт да си поръчам, или да заложа на новите янгсенг ли бяха

# 278
аз искам да попитам за тези хапчета само по интернет ли могат да се намерят,някъде не ги ли продават,в някой китайски магазин

# 279
аз искам да попитам за тези хапчета само по интернет ли могат да се намерят,някъде не ги ли продават,в някой китайски магазин
в КИТАЙСКИ магазин ли???  Shocked Shocked Rolling Eyes в аптеките го има!!! Може и по Интернет, ако става въпрос за Янг Шенг, за Лида не съм запозната!

# 280
uliana 23 желая ти успех пиши как си след 1-вото 2-рото хапче че сякаш и аз ще ги почна newsm10,че пих хербафаст и ще направя малко почивка имаше резултат но не като лидата по бавно ми действат ,имам още поне 10кг. Peace

# 281
малка госпожица™  пия ги мила и то стабилно....само дето аз проблеми със съня нямам абсолютно никакви....даже като ги спрях през МЦ ми беше по-зле без тях и постоянно ми беше сънливо...А от тях сутрин съм мнооого по-бодра. Не закусвам, не обядвам...Купувам си едно пакетче солетки и изяждам половината за цял ден, но вечер си имам апетит и си хапвам, доста по-малко, но все пак си хапвам.
По приницип съм много уморена напоследък (от месеци насам), постоянно ми се спи, нямам желание да излизам, сутрин немога да стана за работа, Неделя спя по-цял ден, а сега като пия лида много добре ми се отразява  Hug странно но факт  Simple Smile

# 282
Здравейте   Grinning  От доста време чета този форум. И заради  всички добри отзиви и аз като Вас реших да си поръчам Лида.Пия я от 28март Скоро ще превърша втората опаковка ,Но съм разочарована    свалила съм точно един килограм,а имам доста за сваляне*Моля Ви дайте ми някакъв съвет да пробвам ли нещо друго или да се примирявам newsm78    Благодаря

# 283
Здравейте  и от мен,новичка съм тук ,но реших да си изкажа и моето мнение!Освен,че някои изкавания бяха като реклама и както винаги ние се съмняваме,други не бяха толкова надъхващи,а трети пък толкова омайни!Но ще кажа  нещо,всеки има право ако иска да пие хапчета,ако иска да спортува всеки ден,ако иска да гладува .Методи много ,за различни хора!Аз съм на принципа ако имаш да сваляш до 1-2кг,направи го с диетичка и малко повечко разходки с малчугана,но ако са повече,защо да се затормозяваш а ?Като видиш покрай теб да минава "дебела жена" я сочиш нали,но тук се дават съвети да се спортува!Не всички могат да спортуват.АЗ например съм на 32 години и имам дископатия в следствие на раждането!Да и аз съм против хапчетата,но ако няма човек друг вариант какво правим?Оставаме си дебели,мъжете ни се заглеждат по по-хубавките и ние нерви,нерви,нерви ...
Аз  бях 95 кг след раждането,с много мъки свалях по 1-2 кг после качвах 3-4 и така в продължение на две години не мърдах от килограмите колкото и усилия да полагах,каквото и да правех- фитнеси чайове разни диети историй,накрая видях една приятелка която не бях виждала от ученическите години напълно различна с около 20кг по слаба,попитах я как е отслабнала толкова много тя  ми каза да вляза в сайта на     моетотиало    да прочета за какво става въпрос,когато разгледах сайта много си мислих докато най накрая се реших,въпреки че съм много против хапчетата но реших да опитам поръчах си 1 лида след няколко дни бях много учудена че дънките ми бяха почнали да ми падат след месеца се качих на кантара и се изцъклих бях свалила точно 12килограма бе хора направо не повярвах облякох се и отидох до майка си да се претегля,явно кантара ми беше верен,никога не съм очаквала че едни китаиски хапчета могат да имат толкова голям ефект,определено вече несъм против хапчетата вярно че вредят но както казват много хора какво ли не вреди в този живот важно е да се чустваш добре в кожата си и да имаш самочуствие като жена,а не да се чустваш като някоя разпусната кифла.Това е моята глена точка,не налагам мнение всеки има право да решава какво да прави с тялото и живота си,няма нужда да опрекваме хората какво трябва и какво не всеки има глава на раменете и може да решава сам понякога просто човек има нужда да сподели с някой,който е в неговото положение,а не с хора който са с нормални килограми и да ти казват че имало и друг начин  и че те били пълни преди и как били отслабнали и така нататък!А До колкото за това кой отслабнал и кой не ами пиите ментетата като си мислите че ще спестите от това аз съм изчела над 1000 мнения преди да си ги поръчам!

# 284
Ами и аз да попитам като другата съфорумка -  кои са ментета и кои не? Предното изказване звучеше едва ли не като упрек - искате да спестите пари и купувате ментета. Сигурна съм, че не е въпроса в това, просто никой не е сигурен в кой сайт не са ментета.

Общи условия

Активация на акаунт