Китайски капсули за отслабване -3

• 50 305
  • 437
  •   1
Отговори
# 255
Дано да е от това.Но няма от какво да е.Аз цял ден на работа изпивам 1 кутия сок и вечер като се прибера 1 салата и още 1-2 чаши сок.И при такова ограничение от към храна няма причина да не свалям  Rolling Eyes
П.С. Всъщност май се сещам защо не свалям Embarassed Събота и неделя пих по една бира  Blush Ама няма как почивните дни Sick Плаж,кръчми ......  Crazy Поне с яденето не прекалявам и съгрешавам  Wink

# 256
здравейте и от мен.Много ме заинтригуваха тези капсули янг–шенг някой пие ли ги и има ли резултати?Моля споделете. Praynig

# 257
Мили дами, искам да споделя с вас, че днес реших да се кача на кантара профилактично... "О изненада!" За 6 дневния прием на ЛиДа съм -2кг ... бавно НО славно... и като се има впредвид МЦ... нямам търпение да минат 4/5 дена и да видя реалния резултат  Praynig обаче мисля временно да преустановя приема на ЛиДа... Обаче в Понеделник продължавам  Simple Smile Това е за сега  Peace

# 258
  • София
И аз съм в застой....Наливам се постоянно със сок портокал, но това защото в събота ми падна доста кръвното (обезводних се) и сега наваксвам с течностите. Откак свалих 1 кг не съм и мръднала, но предполагам се дължи на предсоящия мц  Whistling
А това, че твоя Nas е след две седмици, далеч не означава, че не си започнала да задържаш течности и да покачваш лееекичко тегло....точно толкова време преди мц тялото се подготвя...според мен няма място за притеснение, убедена съм че на това се дължи.  Peace
Ако мога да те посъветвам да оставиш портокаловия сок защото има твърде много лесно разградими въглехидрати. Ако се обезводниш по-добре вземи силно разреден айрян със сол  Peace

# 259
Здравейте и от мен.Много ме заинтригуваха тези капсули янг–шенг някой пие ли ги и има ли резултати?Моля споделете. Praynig
Здравейте,тези капсули  янг шенг  са същите капсули супер слим,който се предлагат за 40 лв.но сега са под името янг шенг и са 60лв.сравнете ги за да видите -външен вид ,състав....................и т.н. като писах това във форума им ме изгониха и изтриха   коментарите ми.         

# 260
Здравейте и от мен.Много ме заинтригуваха тези капсули янг–шенг някой пие ли ги и има ли резултати?Моля споделете. Praynig
Здравейте,тези капсули  янг шенг  са същите капсули супер слим,който се предлагат за 40 лв.но сега са под името янг шенг и са 60лв.сравнете ги за да видите -външен вид ,състав....................и т.н. като писах това във форума им ме изгониха и изтриха   коментарите ми.         
в чий форум? Чух,че цената им била 30 и няколко лева

# 261
Здравейте,тези капсули  янг шенг  са същите капсули супер слим,който се предлагат за 40 лв.но сега са под името янг шенг и са 60лв.сравнете ги за да видите -външен вид ,състав....................и т.н. като писах това във форума им ме изгониха и изтриха   коментарите ми.        
Айде идвай при мене ,няма кой да ти трие.Много ме заинтригувахте.
 Ще искам от вносителите  да видя документите им за внос .
http://www.aspirinbg.com/index.php?action=collapse;c=51;sa=expand#c51

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 07:59 от ASSAMARIS

# 262
Аз също се регистрирах във форума им. Поствам отговор на въпроса ми за дистрибуция :
"Тъй като Янг Шенг е нов продукт наистина търсим мотивирани хора, с които заедно да го разпространяваме в България.
Днес излязоха и разрешителните от РИОКОЗ и може да бъде продаван и в аптеките. Това за Ваша информация.
"
Незнам дали е истина  newsm78

# 263
# 264
# 265
снегурочка как си не пишеш нещо. Добре ли ти действат капсулите?

# 266
Аз също се регистрирах във форума им. Поствам отговор на въпроса ми за дистрибуция :
"Тъй като Янг Шенг е нов продукт наистина търсим мотивирани хора, с които заедно да го разпространяваме в България.
Днес излязоха и разрешителните от РИОКОЗ и може да бъде продаван и в аптеките. Това за Ваша информация.
"
Незнам дали е истина  newsm78
Виж отговорът му и при мене.Ако има санитарно разрешително,няма проблем да ги продавам в аптеката.
http://www.aspirinbg.com/index.php

# 267
Така, сега кое да избера- янг шенг, хербафаст или лида?
Нямам никакви здравословни проблеми, искам бърз ефект, но не е за пренебрегване и наличието на странични ефекти...

# 268
Имам вече санитарното разрешително.Няколко софийски аптеки  даже заредихме от янг шенга.Цената му е същата-60 лева.Кутията е много красива-  метална.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 23:04 от ASSAMARIS

# 269
Здравейте!!! Не пиша много редовно ама както обещах на вас и на себе си ще споделям резултати от ЛиДа. Както вече казах пия я от 21.04.09 и когато запчнах бях 78 кг. Сега след месец и десетина дни тежа 66 кг. Няма лъжа няма измама, сама не можех да повярам като видях на кантара първа цифра "6" а не "7". Стискам палци на всички и ви моля стискйте ми и вие, защото мечтата ми е първата ми цифра да бъде "5" ,  нататък няма значение какво ще е продължението дори да е "9" Simple Smile Успех на всички

Общи условия

Активация на акаунт