Китайски капсули за отслабване -3

• 50 306
  • 437
  •   1
Отговори
# 240
  • Burgas, Bulgaria
зна4и не само аз мисля така.То  сестра ми ми ги даде купила ги е миналата година но пробвах и Редуктил -едното при мен нямаше нищо общо с другото.Лида ми влиае много по добре не ми е зле не треперя.Лошото е 4е ако пия днес утре пак трябва да пия защото се 4увствам смазана и изсмукана.

# 241
Момичета, а някоя пила ли е Янг Шенг? Rolling Eyes
Аз го пия  шести ден.Ще се претегля утре и ще съобщя резултата.Само да кажа,че успях да влезя в дънките си.
Снегурочка как е? И аз се замислям дали да си взема от тях newsm78

# 242
Аз съм висока 180 см, и тежах 72 кг на 1 май, сега съм около 69 кг. Пия Лида през ден, два, защото страдам от ужасно безсъние. Така успявам да си отспя. Килограмите спадат бавно, но се надявам че поне ще ги задържа по-лесно така. Къде се прави вега тест и колко струва?

# 243
  • София
Купих си фемимодел и японски чай и незнам от кое от двете, но  устата е страшно суха а и се разтреперих. Явно сиптомите са еднакви при всички такива табелтки ( ако не са и от един производител)

# 244
Близо три килограма съм свалила,но главно коремни тлъстинки,щом ми се закопчаха дънките.Спя си като добро дете.Няма го онова безсъние от лидата.Продължавам напред!!!!!!

# 245
Близо три килограма съм свалила,но главно коремни тлъстинки,щом ми се закопчаха дънките.Спя си като добро дете.Няма го онова безсъние от лидата.Продължавам напред!!!!!!
Браво, това е много добър резултат. И аз вчера си поръчах. Според Вас дали трябва да направя пауза, тъй като в момента пия Лида и имам още 2 хапчета?
Снегурочка, спазваш ли някакъв друг режим или просто не ти се яде?
Хубав ден   bouquet

# 246
Браво, това е много добър резултат. И аз вчера си поръчах. Според Вас дали трябва да направя пауза, тъй като в момента пия Лида и имам още 2 хапчета?
Снегурочка, спазваш ли някакъв друг режим или просто не ти се яде?
Хубав ден   bouquet
А от колко време ги пиеш капсулите? И какъв режим спазваш?

# 247
Ами аз си купих 1 оп. пех ги всеки ден, но преди 2 седмици спрях. Останаха ми обаче 4 хапчета и от вчера реших да си ги изпия. Паралелно с това си спазвам Дюкан 4П/3ПЗ.

# 248
Ами аз си купих 1 оп. пех ги всеки ден, но преди 2 седмици спрях. Останаха ми обаче 4 хапчета и от вчера реших да си ги изпия. Паралелно с това си спазвам Дюкан 4П/3ПЗ.
И какъв е резултата?

# 249
Ами само с Дюкан свалих около 15 кг. за 3м. , обаче след това зациклих яко и затова си взех Лида. От 16.04 до сега съм свалила 6 кг. с Лидата и Дюкан /не знам от кое от двете/

# 250
Момичета, аз нещо зациклих  Sad От 5-6 дни не съм мръднала  Cry Може ли да се дължи на това,че пия много натурални сокове  newsm78

# 251
Момичета, аз нещо зациклих  Sad От 5-6 дни не съм мръднала  Cry Може ли да се дължи на това,че пия много натурални сокове  newsm78
Да не си преди МЦ?

# 252
Ами не съм.След 2 седмици го чакам  Confused

# 253
Аз пробвах Дюкан и режима на Симеонов и японско чудо, но ефекта от една година е все един и същ ту отслабвам ту възстановявам все се въртя в един омагьосан кръг, а имам за сваляне доста - 30 кг!

# 254
И аз съм в застой....Наливам се постоянно със сок портокал, но това защото в събота ми падна доста кръвното (обезводних се) и сега наваксвам с течностите. Откак свалих 1 кг не съм и мръднала, но предполагам се дължи на предсоящия мц  Whistling
А това, че твоя Nas е след две седмици, далеч не означава, че не си започнала да задържаш течности и да покачваш лееекичко тегло....точно толкова време преди мц тялото се подготвя...според мен няма място за притеснение, убедена съм че на това се дължи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт