Китайски капсули за отслабване -3

• 50 308
  • 437
  •   1
Отговори
# 225
Моите са същите  Shocked И пише на листовката на руски  Thinking Да не са от ментетата   newsm78

# 226
Аз си ги поръчах от сайта,който даде nas.
Колко време след като ги поръчате ви ги достсвиха момичета?

# 227
Аз не можах да разбера каква е разликата между старата и новата опаковка. newsm78

# 228
за разликата имам впредвид -холограмният знак, няма малките знаци, които се виждаха на старата опаковка,и пише лида дайдайхуа на руски и англ.  пише различни неща по опаковката.
Искам да кажа дали наистина има нова опаковка или е менте.
Който ги е пил да каже ?

nas при теб има ли ефект от тях ?

# 229
Аз си мисля че туй е някаква шашма....за да има още със старата опаковка и то с дата на производство Април.... newsm78 , но знае ли човек....и все пак в сайта им е дадена старата холограма  Rolling Eyes

# 230
Seika, аз си ги поръчах от "интересни стоки" (сайт) в 17:00 и си ги получих на другия ден в 11:00  Hug

# 231
Хайде момичета,защо не пишете?Пиете ли ЛиДа?
Споделяйте резултати.Аз поръчех Ли Да в четвъртък и още не са ми я доставили. #2gunfire

# 232
4-ти ден свален 1кг  baby_neutral , апетит имах само първия ден, от тогава насам само вечерям и сутрин след хапчето изяждам едни солетки (едвам)... засищам се бързо, а сухотата в устата ми е поносима...даже сравнително малко течности пия, но пък доста пишкам. От безсъние не страдам, но издържам до късно будна и по-трудно се уморявам....това е за сега...ако има някакви други промени в кг ще пиша пак  Wink а Seika не се притеснявай, някои куриерски фирми доставят по-бавно продуктите  Whistling

# 233
  • Бургас
Здравейте момичета, и аз си ги поръчах от този сайт за 35 лв.
бях 82 кг. За десет дена свалих - 6 кг. Резултата е потресаващ. Не ми се яде, вода пия много.
Когато все пак огладнея с 1/2  краставица се наяждам. В събота поръчах на моя приятелка, но цената беше вече 40 лв.
Съмнявам се да са фалшиви, защото ми действат.

# 234
  • София
Момичета, а като действа само на мастните депа, как стои въпроса с гърдите? Те отслабват ли значително, увисват ли и т.н., нали и те са само мазнини.  newsm78

На една приятелка от бързо и рязко отслабване поради стрес от хубави стегнати гърди сега са и като на празни пазарски чанти

# 235
Момичета, а някоя пила ли е Янг Шенг? Rolling Eyes

# 236
Аз го пия  шести ден.Ще се претегля утре и ще съобщя резултата.Само да кажа,че успях да влезя в дънките си.

# 237
Аз го пия  шести ден.Ще се претегля утре и ще съобщя резултата.Само да кажа,че успях да влезя в дънките си.
Браво!!! Поздравления!!!   bouquet А колко имаш да сваляш? Аз около 30 кг, висока съм 176 и тежа 95 кг, искам около 70 кг да стана. Имаш ли някакви здравословни проблеми? Благодаря предварително за отговора!!!  bouquet

# 238
  • Burgas, Bulgaria
ами здравейтв
и аз опитах Лида и искам да споделя нещо-това е все едно вземаш амфетамини .Ако искайте ми вярвайте.
ефект има ама но малко ме плаши действието им

# 239
ами здравейтв
и аз опитах Лида и искам да споделя нещо-това е все едно вземаш амфетамини .Ако искайте ми вярвайте.
ефект има ама но малко ме плаши действието им
Купуваш си тест за амфетамин за 3 лева
и ще видиш.
Аз същото направих миналата година с истинската лида.Отрицателен резултат.Сега не зная каква пиете.

Общи условия

Активация на акаунт