Китайски капсули за отслабване -3

• 50 312
  • 437
  •   1
Отговори
# 210
Момичета искам да кажа,че няма нещо на пазара което да не съм пила и съм безумно доволна от лида.Пиша ви за да ви попитам ИМАТЕ ЛИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЯКАКВИ ХАПЧЕТА ПАК СА ОТ РОДА НА ЛИДАТА,НО СА ЗА ОБИВАНЕ НА АПЕТИТА КЪМ СЛАДКО...

# 211
nas ти от кой саит ги поръча?

# 212
Момичета искам да кажа,че няма нещо на пазара което да не съм пила и съм безумно доволна от лида.Пиша ви за да ви попитам ИМАТЕ ЛИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЯКАКВИ ХАПЧЕТА ПАК СА ОТ РОДА НА ЛИДАТА,НО СА ЗА ОБИВАНЕ НА АПЕТИТА КЪМ СЛАДКО...
Това видя ли го-   http://www.aspirinbg.com/index.php?topic=176.0
не му правя реклама,  не съм го пробвала лично.

# 213
  • София
Запис, до сега не съм пила нищо, но цяла нощ ви чета и съм се почти навила. Имам да сваля 15 кила, дано не ми увиснат циците  Mr. Green
Ще изчакам ASSAMARIS да даде инфо за Янг шенг, че оловото и живака в ЛИДА-та малко ме притесни.
Една приятелка в Румъния пи тези http://www.capsuladeslabit.net/ беше доста слаба но 3-4 килца от коледа искаше да свали и беше супер доволна. Продавали се в аптеките там, предполагам гледат какво продават  newsm78. Някой да знае дали тук ги има или си е тяхна търговска марка? Защото пак са китайски.
Ей тук пише съдържанието, но от химия нищо не разбирам http://www.capsuladeslabit.com/capsula.html

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 09:18 от х_diabet_mama

# 214
И така....за сега съм добре  Simple Smile доста ми е сухо...ама аз и по принцип доста вода пия и малко ми е необичайно....настръхвам от време на време, леко главоболие....но не казвам че 100% е от хапчетата  Simple Smile като цяло съм 6+, остана и да заслабна  Grinning Blush ааа и между другото да кажа вчера ми беше първото хапче и нямах никакви проблеми със съня! Simple Smile

# 215
nas ти от кой саит ги поръча?

От този. Може да са менте щото са по евтини,но важното е че ми убиват апетита  Party Е то незнам колко са по евтини,понеже като ти сложат доставка, еди колко си за наложения платеж и за незнам си още какво,пак идват към 50 и няколко  Laughing

# 216
Запис, до сега не съм пила нищо, но цяла нощ ви чета и съм се почти навила. Имам да сваля 15 кила, дано не ми увиснат циците  Mr. Green
Ще изчакам ASSAMARIS да даде инфо за Янг шенг, че оловото и живака в ЛИДА-та малко ме притесни.
Една приятелка в Румъния пи тези http://www.capsuladeslabit.net/ беше доста слаба но 3-4 килца от коледа искаше да свали и беше супер доволна. Продавали се в аптеките там, предполагам гледат какво продават  newsm78. Някой да знае дали тук ги има или си е тяхна търговска марка? Защото пак са китайски.
Ей тук пише съдържанието, но от химия нищо не разбирам http://www.capsuladeslabit.com/capsula.html
Аз мисля, че са същите като янг шенг.

# 217
nas вчера го гледах този сайт и цената беше 35 лв.сега го отворих и цената е 40лв.което значи ,че търсенето е огромно.

# 218
nas вчера го гледах този сайт и цената беше 35 лв.сега го отворих и цената е 40лв.което значи ,че търсенето е огромно.

Мдам,и моите са от същия сайт.Бяха на 35 лева като си ги поръчвах.
При мен има доста странични ефекти,но и не мисля,че е само от хапчетата.
Имам ужасно главоболие,дори не мога да спя добре нощем.Апетит никакъв,сухота в устата,гади ми се от всякакви храни,дори и водата ми горчи...въобще,на какво съм способна за някакви си 3,4 кг  Rolling Eyes

# 219
 doh Ама верно са променили цената.Явно им е потръгнала търговията  Money Да взема да си поръчам още една опаковка докато не са станали 80 лв ли  newsm78 Laughing

# 220
Здравеите момичета.Преди около месец си купих лидата от този саит за 35лв. и имаше ефект за 6 дни свалих 3 кг..Но вдигнах кравно 160/90 и ги спрях.Имам да свалям 10кг. и незнам какво да правя даите ми савет.  Thinking

# 221
  • София
Здравеите момичета.Преди около месец си купих лидата от този саит за 35лв. и имаше ефект за 6 дни свалих 3 кг..Но вдигнах кравно 160/90 и ги спрях.Имам да свалям 10кг. и незнам какво да правя даите ми савет.  Thinking
И аз точно затова несмея да ги купя, че съм с високо кръвно.

# 222
Нееее! С високо кръвно, със сърдечни проблеми,с проблеми на щитовидната жлеза -в никакъв случай!!!
Съвет от мене -направи си вега тест ,за да видиш от какви храни дебелееш,там ще ти изработят на база резултатите индивидуален балансиран хранителен режим.Без гладуване и лишения.Вероято ще те посъветват и да се движиш повече/всички се плашим като ни кажат да спортуване/.Става въпрос за ходене пеша.Поне 40 минути на ден, като се редува 10 минути бързо ходене с 10 минути още по-бързо ходене/непривично  за тебе/.

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 17:16 от ASSAMARIS

# 223
  • София
Нееее! С високо кръвно, със сърдечни проблеми,с проблеми на щитовидната жлеза -в никакъв случай!!!
Съвет от мене -направи си вега тест ,за да видиш от какви храни дебелееш,там ще ти изработят на база резултатите индивидуален балансиран хранителен режим.Без гладуване и лишения.Вероято ще те посъветват и да се движиш повече/всички се плашим като ни кажат да спортуване/.Става въпрос за ходене пеша.Поне 40 минути на ден, като се редува 10 минути бързо ходене с 10 минути още по-бързо ходене/непривично  за тебе/.

Абсолютно си права, от няколко седмици забелязах че като през деня съм ходила час два и вечерта кръвното ми е почти нормално. Ако не съм ходила, дори и хапчетатат немогат да ми го снижат. Обмислям вариант да кача лап топ на електрическа пътека, че пусто работата неможе без копмютър

# 224
Здравейте момичета !

Нова съм във форума, но от доста време влизам и разглеждам като нерегистриран потребител.
Форумът е страхотен.

Искам да попитам по темата с Лида-пих ги и наистина имаше страхотен резултат, но при поръчка на друга опаковка естествено ми донесоха различна.Отговориха ми, че това е нова опаковка, нова формула и е внос за Русия.
Някой знае ли нещо за това, дали наистина е нова опаковка или е някое менте.
Дали някой е пил от нея и има ли резултат.
Поръчвала съм го от магазин за хранителни добавки Хелт
http://pazar-bg.free.bg/lida.html  -от тук може да видите новата опаковка

Общи условия

Активация на акаунт