Китайски капсули за отслабване -3

• 50 313
  • 437
  •   1
Отговори
# 195
Между другото забравих да попитам дали някой с индекс на телесната мазнина под 25 ги е пил тези хапчета (ЛиДа), че да не ми стане нещо сериозно...  newsm78 в смисъл за мен този индекс не е особено достоверен...като се погледна в огледалото далеч не съм с нормално тегло, струва ми се доста нереално пресмятането на ИТМ  Thinking
И така де....пише че за хора с "нормално тегло" бил повишен риска от здравословни проблеми....е някой да има такива?  Rolling Eyes

Аз съм с индекс 20,95 и съм ги пила. Нищо ми няма, жива съм още Mr. Green, ама и не отслабнах.

# 196
Янг шенг звучат добре.Мои приятелки взеха да го пият,но е много рано още да споделят.На мене ми изглеждат безвредни,съставът им е приличен./поне както е обявен/.То и за Лидата беше така,но макар и забранена си я търсят.
Относно индексът ,колкото по-малко имаш да сваляш,толкова повече ще чувстваш страничните действия.И ще слабееш многоооооо бавно.Дори хич.

# 197
Янг шенг звучат добре.Мои приятелки взеха да го пият,но е много рано още да споделят.На мене ми изглеждат безвредни,съставът им е приличен./поне както е обявен/.То и за Лидата беше така,но макар и забранена си я търсят.

Благодаря!  bouquet Ще изчакам малко някой да сподели мнение от по-продължително пиене.

Относно индексът ,колкото по-малко имаш да сваляш,толкова повече ще чувстваш страничните действия.И ще слабееш многоооооо бавно.Дори хич.
Ужасно си права! Sad #2gunfire

# 198

Благодаря!  bouquet Ще изчакам малко някой да сподели мнение от по-продължително пиене.

Ужасно си права! Sad #2gunfire

и аз съм на това мнение пробвах ги пих 6 дни и ми бе6е ужасно зле от тях и ги спрях,моят ИТМ е 18 имах да свалям 5кг но явно тези хап4ета з=са за хора с повече килограми за сваляне

# 199
Така е maria_q_b, ако си пила от ефтините ментета...  Simple Smile няма резултати и човек се чустав ужасно!

# 200
Е моя ИТМ е 23.42.....поооочти съм подходяща за експеримента  Laughing .... в интерес на истината не очаквам чудо кой знае какво, но се надявам да смъкна някое и друго килце....наистина е много трудно, пък и аз не съм от хората търпящи лишения и подлагащи се на "жестоки диети"  Whistling , а пък и както каза Янгшенг от ментетата ефект няма.... На мен ми е трудно да повярвам, че даден медикамент за едни килограми ще действа за други не - та нали е за отслабване  в крайна сметка....По-скоро всичко е до организъм и разбирасе до факта "истински ли са хапчетата или не"  Wink А пък и хора....замислете се...за 164см момиче над 60кг нормална телесна маса ли е?   Shocked
Майка ми е с 2/3 см по-ниска от мен и тежи 50кг и изглежда чудесно....по принцип не съм комплексарка....ама наистина е недопостимо такава разлика

# 201
Е моя ИТМ е 23.42.....поооочти съм подходяща за експеримента  Laughing .... в интерес на истината не очаквам чудо кой знае какво, но се надявам да смъкна някое и друго килце....наистина е много трудно, пък и аз не съм от хората търпящи лишения и подлагащи се на "жестоки диети"  Whistling , а пък и както каза Янгшенг от ментетата ефект няма.... На мен ми е трудно да повярвам, че даден медикамент за едни килограми ще действа за други не - та нали е за отслабване  в крайна сметка....По-скоро всичко е до организъм и разбирасе до факта "истински ли са хапчетата или не"  Wink А пък и хора....замислете се...за 164см момиче над 60кг нормална телесна маса ли е?   Shocked
Майка ми е с 2/3 см по-ниска от мен и тежи 50кг и изглежда чудесно....по принцип не съм комплексарка....ама наистина е недопостимо такава разлика
По-принцип по-малкото килограми по-трудно се свалят.
 А препаратите имат различен механизъм на действие.Причините за напълняване също са различни.

# 202
А пък и хора....замислете се...за 164см момиче над 60кг нормална телесна маса ли е?   Shocked

Аз пък да ти кажа,си мисля ,че сигурно изглеждаш страхотно ! Аз съм 158 см и много искам пак да си върна ония мечтани 60 кг., изглеждах супер ! Не бях слаба,а нормална !
Въпрос и на структура на тялото ,разбира се Simple Smile

ASSAMARIS ,мерси за инфото !   bouquet

# 203
  • София
Добре де...аз пак не разбрах,кои са тези,дето се продават на Пиротска в Китайския магазин...една приятелка,която не е била дебела(а с малко сланинки на обичайните места)е свалила 9кг.за 1 месец.Но не можа нищо да ми каже за име,каза,че на китайски пишело нещо newsm78

# 204
Вижте наистина никога не съм се подлага на диети и разни други неща...винаги съм се мислила за добре изглеждаща, но сега не е така....Имам натрупвания на определени места не навсякъде и затова се получава кофти картинка.....наистина имам доста голям корем и паласки...и дупето ми е пораснално и това някак се набива на очи, а и ми втръсна всички да казват "оо колко си напълняла"...сега наистина на някои може и 65кг да им отиват, но много е важна структурата на човек...познавам една жена, която е 75кг, малко по-висока от мен и изглежда супер слаба, така че много е относително да се съди само по височина спрямо кг, затова пак казвам, че този индекс неможе да определи точно индекса на човек  Thinking

# 205
Само да поясня-килограмите не са показател за затлъстяване.Като отявлен маняк на тема отслабване,ходя да се тегля на един специален кантар ,който показва съотношението между мазнини,мускулна маса,вода и куп други неща.След като започнах да ходя по един час на ден бързо/защото бавното ходене нямало ефект/,общото тегло не ми помръдна.Ноооооо мазнините бяха намаляли за сметка на мускулната маса.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 11:33 от ASSAMARIS

# 206
Да съгласна съм, че килограмите не са показател  Simple Smile просто човек сам преценява напълнял ли е или не като се погледне и като отиде на въпросния специален кантар  Simple Smile

И така дойде ми ЛиДа-та.... на опаковката имам една холограма , не е шарена ами сребриста с отенаци на различна светлина, под нея има сайт www.kmdali.com. От едната страна кутията е грапава, от другата лъскава и грапава. Опаковките на хапчетата са с цветенца сиви.... Според вас оригинал или менте? newsm78
А и вътре имаше листовка на китайски и англ. как да познаем ментета ли са, ама не ми се отдават много чуждите езици

# 207
здравейте момичета!смятам че не е честно само да следя темата без да се включвам Simple Smile.така значи да обясня на кратко,имам нужда да сваля някой килограм и се зарибих яко от този форум.лидата ми пристигна днес и изглежда точно като на speedka,поръчах си я от http://otslabni.free.bg/1.html,та се чудя дали не от ментетата,моля някой който си я е порачал от този сайт да сподели за ефикасноста на таблетките.

# 208

И така дойде ми ЛиДа-та.... на опаковката имам една холограма , не е шарена ами сребриста с отенаци на различна светлина, под нея има сайт www.kmdali.com. От едната страна кутията е грапава, от другата лъскава и грапава. Опаковките на хапчетата са с цветенца сиви.... Според вас оригинал или менте? newsm78
А и вътре имаше листовка на китайски и англ. как да познаем ментета ли са, ама не ми се отдават много чуждите езици

И моите са такива,разбрах,че с червения знак на кутията са ментета.
Гледам,че говорите за индекса на телесната маса...моят беше около 19.Иначе съм 59-60 кг за 171 см.
Пия Лида от седмица,-1кг съм .Искам още 2,3

# 209
Аз ги пия от  11.05 и съм много доволна  Party Наистина ми подтиснаха апетита до такава  степен, че обядвам към 2 часа някакъв плод и вечерям след работа салата което преди не ми стигаше и за едно ядене  Blush Разбира се не спрях отведнъж да ям.Даже първите дни ядох много, но само плодове и вече от тази седмица съвсем ми секна апетита  Rolling Eyes Резултата ми е -4 кг и се чувствам  newsm44. Чак вчера ми се появи страничен ефект и това е сухота в устата и дори като пия вода ми е странна на вкус  Crazy Много  странно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт