Китайски капсули за отслабване -3

• 50 324
  • 437
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро,при мен нищо необичайно.Вече съм на третото хапче,странични ефекти нямам.Апетит също,но може би се дължи и на топлото време.
Ще се изтегля след два,три дена и ще пиша.Не усещам,че свалям.
Четох някъде тук,че заради опасната субстанция са променили формулата и хапчетата са по-слаби.Мисля си,че е достоверна информация,защото на моята опаковка си пише нова формула и има сребрист стикер за запазена марка.
И все пак оригинал,менте... newsm78 Кой ще ни каже...?

# 181
От днес започнах да ги пия.Ще пиша как се чувствам и дали има резултати.
Момичета,да ви питам...кога започват тези странични ефекти,аз засега се чувствам добре,нямам апетит,но по принцип последните ди съм така...
На кутията ми има сребрист знак за запазена марка и пише на руски и английски.Произведени са миналия месец.Дали са оригинални? newsm78

А кога ги пиете,сутрин,обед,на гладно,след закуска?

Mis Diva, как върви при теб? Интересно ми е защото и моите килограми за сваляне са малко. Все още се чудя дали да ги започна /заради страничните ефекти/ или да заложа на Хербафаст или линдакса, които също хвалят доста.
Принципно активната съставка на линдаксата ,редуктила и лидата е една и съща.Друго важно,колкото по-малко са килограмите за сваляне,толкова по-силно изявени са страничните им действия./Казвам го личен опит и  от споделеното от клиентите ми./
Тоест - да разбирам ли, че препоръчваш хербафаст като най-безвредно? но дали ще има полза при малко килограми? Естествено, храната съм я ограничила, че и спортувам.

# 182
И аз ги започнах. Днес ми беше 5-тото хапче и мога да кажа,че нямам страннични ефекти освен първия и третия ден когато имах вълчи апетит,но може би бе от факта,че бях в МЦ Blush Ефект нямам и върху килограмите още Cry Незнам защо  newsm78 Храня се през деня с плодове вечер салата.Иначе чувствам,че ми е по-леко,но кантара нищо не показва  Rolling Eyes ААА всъщност ми показа +500 г снощи  Crazy Вие какъв режим прилагате?  Thinking

Виж, много е важно да не се теглиш ежедневно. Аз се мъча да се тегля само веднъж седмично, защото когато очаквам нещо повече и ако не е така много гадно ми става и много се разстройвам. За това колкото може по-рядко се тегли и с начина ти на хранене ще видиш след 2 седмици колко ще си щастлива! Wink И между другото по време на цикъл се качват около 2 килограма и се свалят от самосебе си така че търпение му е майката. (странно е че го казвам след като аз самата искам всичко да стане като с вълшебна пръчича newsm78)

Попринцип през ден през два се тегля,но днес не издържах и се метнах на кантара още със ставането и дали щото снощи се оплаках  Wink днес съм 2,500 кг надолу  newsm44 Знаех си аз,че не свалям заради цикъла  newsm03

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 11:44 от nas

# 183
Лично аз съм доволна от Хербафаста.Като образцово опитно зайче на разни щуротии за отслабване, мога да кажа,че  няма странични действия върху мене/как оживях след капсулите Инхуа,не зная/.Съставът /поне както е обявен/ изглежда доста приличен и няма нещо обезпокояващо.Писала съм вече,че хранителните добавки само се регистрират като състав,в смисъл на честна дума.Някой от клиентите ме се оплакаха,че им се повишил апетита от него.
Все пак е индивидуално и решението си е лично ваше.

# 184
ASSAMARIS ,какво ти се случи от капсулите Инхуа?
Аз изпих блистер и половина и нищо не съм усетила като странични реакции.

# 185
 По принцип съм с тежък запек  и  си правя една комбинация от магнезиево мляко и бекунс всяка вечер.Но след инхуато положението стана съвсем "спечено".Странно,защото чаят принципно разхлабва.Бях чела някъде,че и на други хора се е случило същото.

# 186
Вижте какво открих- http://yangsheng.free.bg/index.html.Да ви напомня на нещо?
Дали да не пробвам  newsm78
Позачакай-утре имам разговор с вносителите.
Супер ще почакам   love001
Видях ги тези капсули.Доста обнадеждаващо изглеждат.В една красива металана кутия.Може би си заслужава да се пробват.

# 187
ASSAMARIS Благодаря   bouquet Дали от този сайт да ги поръчам? http://yangsheng.free.bg/index.html
Ама другата седмица, че сега NO Money

# 188
  • София
Здравейте,някой може ли да ми каже кои от всичките капсули се продават в Китайския на Пиротска?

# 189
  • София
Аз оттам си купувам моите,  в розова опаковка  са.

# 190
Първо здравейте  Peace

Цял ден чета и трите ви теми за тези капсули и честно казано реших и аз да пробвам...Поръчах си Лида онлайн от "Интересни стоки"...надявам се да има ефект. Не че имам много килограми в повече, но за моя ръст (165см) приличам на табуретчица  Blush много кофти....та риск печели риск губи...
Дамата от сайта ми се обади преди малко...очаквам си ги утре стискайте ми палци  Praynig ходи ми се на моренце , а с това шкембенце ....  ooooh! да не споменавам, че дрешките от миналата година ги гледам като музейни експонати....иначе казано в нищо немога да се натикам....да не споменавам че пазарувам само широки блузки и потничета  Sad до сега не ми се е случвало за има няма 3 месеца да мина 60кг....даже не съм ги и стигала....варирах м/у 53-55 и определено беше по-добре....един 7 килограма ако мога да смъкна...то чудесно!  Simple Smile хайде чау за сега ... след няколко дни ще ви пиша пак, та и аз да дам някакво мнение дали са ефикасни или не  Sunglasses

# 191
ASSAMARIS , дай мнение за новите Алли  Peace
как им идва продажната цена? newsm78

# 192
ASSAMARIS , дай мнение за новите Алли  Peace
как им идва продажната цена? newsm78
http://www.aspirinbg.com/index.php?topic=121.0
с една дума скъп ксеникал ,но без рецепта

# 193
Момичета някои пробва ли вече тези http://yangsheng.free.bg/index.html.
Чудя се имат ли нещо общо с Лидата.

# 194
Между другото забравих да попитам дали някой с индекс на телесната мазнина под 25 ги е пил тези хапчета (ЛиДа), че да не ми стане нещо сериозно...  newsm78 в смисъл за мен този индекс не е особено достоверен...като се погледна в огледалото далеч не съм с нормално тегло, струва ми се доста нереално пресмятането на ИТМ  Thinking
И така де....пише че за хора с "нормално тегло" бил повишен риска от здравословни проблеми....е някой да има такива?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт