Китайски капсули за отслабване -3

• 50 330
  • 437
  •   1
Отговори
# 165
Mis Diva, имам същия проблем с едни 4-5 кг, но доста съм скептична дали помагат в такива случаи. Така че с интерес ще следя дали имаш резултат.

# 166
От днес започнах да ги пия.Ще пиша как се чувствам и дали има резултати.
Момичета,да ви питам...кога започват тези странични ефекти,аз засега се чувствам добре,нямам апетит,но по принцип последните ди съм така...
На кутията ми има сребрист знак за запазена марка и пише на руски и английски.Произведени са миналия месец.Дали са оригинални? newsm78

А кога ги пиете,сутрин,обед,на гладно,след закуска?

# 167
Първо искам да кажа : Здравейте на всички! Регистрирах се специално за да пусна коментар по темата. Много прочетох за тези хапчета, въпреки че за тях научих от друго място. Обещах си аз също да споделя опита си, защото е нечестно да се подготвям и информирам чрез вашия и да си мълча за собствения.
Пия ЛиДа точно от 21 Април 2009г. Днес стават 24 дни. Ще кажа само ДАНО ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДЕЙСТВАТ!!! За последно се теглих преди 3 дни и бях с 6 килограма по - малко. Сега незнам дали съм мръднала още, защото не съм в къщи и нямам кантар. Чувството да те срещнат познати и да ти кажат "За малко да не те позная - много си отслабнала!" е несравнимо! Подробно ще опиша как се чувствам : Първия ден ми беше лошо и много криво ама това защото всички около мен ядоха вкусотии а аз салата. От ден втори до около 14-я ден нищо не ме блазнеше и кипях от енергия дори без дя спя поради безсънието което имах. Забравих да спомена че в този период изпих вода колкото не съм пила в живота си досега поради сухотата в устата, около 3,5-4 литра на ден. След 14 ден някъде, не кипя чак толкова от енергия ама пак не заспивам преди 4-5 сутринта. Аз малко прекалявам обаче защото почти не ям и много ми причернява като се наведа и ми се повръща като побягам или изкачвам стълби. За сега нямам намерение да ги спирам защото доста килограми трябва да сваля...Ако излезе нещо ново като ефект бил добър, или лош ще пиша. Ps пия ги сутрин веднага след като се събудя

# 168
Вижте какво открих- http://yangsheng.free.bg/index.html.Да ви напомня на нещо?

# 169
аз имам да свалям около 5 кг и се чудя дали си заслужава за 5 кг да се тровя с хапове.при мен проблема е че имам страшно неудържим апетит и ми трябва  нещо с което да го потисна

# 170
аз имам да свалям около 5 кг и се чудя дали си заслужава за 5 кг да се тровя с хапове.при мен проблема е че имам страшно неудържим апетит и ми трябва  нещо с което да го потисна
Пробвай с Хербафаст.Поне няма страничи ефекти.Малкото килограми се свалят много трудно.

# 171
Дали да не пробвам  newsm78

# 172
Позачакай-утре имам разговор с вносителите.

# 173
Позачакай-утре имам разговор с вносителите.
Супер ще почакам   love001

# 174
И аз ги започнах. Днес ми беше 5-тото хапче и мога да кажа,че нямам страннични ефекти освен първия и третия ден когато имах вълчи апетит,но може би бе от факта,че бях в МЦ Blush Ефект нямам и върху килограмите още Cry Незнам защо  newsm78 Храня се през деня с плодове вечер салата.Иначе чувствам,че ми е по-леко,но кантара нищо не показва  Rolling Eyes ААА всъщност ми показа +500 г снощи  Crazy Вие какъв режим прилагате?  Thinking

# 175
  • София
Вече не помня дали писах тук, но аз пих тези хапчета през март, резултатът е, че за един месец свалих 7кг. Страшно доволна съм, загубих апетит  и се насилвах да ям. Предимно салата за вечеря и варено яйце на обяд. Вода пиех около 6-7 л. на ден. Устата ми беше пресъхнала почти непрекъснато, пиех по 6-7л вода на ден. Странични ефекти не съм имала. След като през април ги спрях, се отдадох постепенно на предишното хранене. Но , за мое огромно щастие не наддадох нито грам. Сега пак ги пия и отново започнах да свалям. Мисля да пия по 1 опаковка месечно за поддържане на килограмите.
Желая успех на всички вас и много добри резултати.

# 176
И аз ги започнах. Днес ми беше 5-тото хапче и мога да кажа,че нямам страннични ефекти освен първия и третия ден когато имах вълчи апетит,но може би бе от факта,че бях в МЦ Blush Ефект нямам и върху килограмите още Cry Незнам защо  newsm78 Храня се през деня с плодове вечер салата.Иначе чувствам,че ми е по-леко,но кантара нищо не показва  Rolling Eyes ААА всъщност ми показа +500 г снощи  Crazy Вие какъв режим прилагате?  Thinking

Виж, много е важно да не се теглиш ежедневно. Аз се мъча да се тегля само веднъж седмично, защото когато очаквам нещо повече и ако не е така много гадно ми става и много се разстройвам. За това колкото може по-рядко се тегли и с начина ти на хранене ще видиш след 2 седмици колко ще си щастлива! Wink И между другото по време на цикъл се качват около 2 килограма и се свалят от самосебе си така че търпение му е майката. (странно е че го казвам след като аз самата искам всичко да стане като с вълшебна пръчича newsm78)

# 177
опааа.искам да се извиня че грешно направих цитата и отговора  Embarassed много съм прясна още  Embarassed и така и така нов отговор пускам успех на всички!

# 178
Момичета,да ви питам...кога започват тези странични ефекти,аз засега се чувствам добре,нямам апетит,но по принцип последните ди съм така...
На кутията ми има сребрист знак за запазена марка и пише на руски и английски.Произведени са миналия месец.Дали са оригинални? newsm78

Mis Diva, как върви при теб? Интересно ми е защото и моите килограми за сваляне са малко. Все още се чудя дали да ги започна /заради страничните ефекти/ или да заложа на Хербафаст или линдакса, които също хвалят доста.

# 179

Mis Diva, как върви при теб? Интересно ми е защото и моите килограми за сваляне са малко. Все още се чудя дали да ги започна /заради страничните ефекти/ или да заложа на Хербафаст или линдакса, които също хвалят доста.
Принципно активната съставка на линдаксата ,редуктила и лидата е една и съща.Друго важно,колкото по-малко са килограмите за сваляне,толкова по-силно изявени са страничните им действия./Казвам го личен опит и  от споделеното от клиентите ми./

Общи условия

Активация на акаунт