Китайски капсули за отслабване -3

• 50 329
  • 437
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, а тези от този сайт дали са менте http://buyhealth.eu/lida-nn-.html , че голяма разлика в цената има  newsm78

# 151
  • Sofia
Какво става има ли полза от хапчетата? Отслабвате ли?
Аз преди време бях поръчала 2 опаковки. Изпих еднат ефект никакъв нямаше. И другата въобще не я пих.

# 152
По повод дали има ефект ,аз за месец смъкнах 10 кг.,съчетано с диета но не съм я спазвала стриктно. WinkПоне там откъдето си ги поръчах аз не са ментета .Сега вече пия 2-а опаковка но през ден,че все пак са си хапчета. Thinking

# 153
абе тея хапчета не са ли опасни.и аз съм се навила да ги купувам но може би накрая на месеца ще стане това.с доставката колко ви излиза горе долу общо Thinking

# 154
аз ги взех за 50 лв - в цената беше включена и доставката. дойдоха по еконт за 1 ден. поръчах ги от lida.free.bg. незнам дали са истински, свалила съм два кг, но много съм ограничила храната, имам малко главоболие и отпадналост. как върви при други, които пият лида поръчана от този сайт?

# 155
Здравеите.Купих си ЛИДА в петак и за сега свалям по половин кг. на ден -2.5кг.

# 156
  • sofia
tini99 ot koi sai gi porucha,che az imam ot tezi ot 35lv. i neznam dali ne sa mente

# 157
и моитеса от 35лв.от www.buyhealth.eu/lida-nn-.html

# 158
  • sofia
da sushtite sa ,a stranichni reaktsii imash li?

# 159
сухота в устата и безсание.

# 160
Привет,компания.
И аз си поръчах хапчетата от този сайт,общо платих 42 лева.От утре ги започвам и ще пиша как ми действат.
Имам да свалям 3,4 кг.

# 161
  • sofia
Miss_Diva za 3,4 kila ne si zaslujava da se trovish s tia hapove.Pri men stav vupros za mnogo kila okolo 25 i oshte niamam smelosta da gi pochna ,zaradi stranichnite reaktsii koito se poiaviavali,che sum s dve malki detsa (ednoto e bebe,a drugoto na tri)ta ako mi stane neshto neznam kakvo shte pravia,ako sum sama v tozi moment.

# 162
Sreburna,привет.
Много изчетох за хапчетата,наясно съм със страничните ефекти и съм готова да поема риска.Ако ми се отразява много зле обаче,ще ги спра.
Имам малко за сваляне,вярно,но точно тези кила ме дразнят.Ако бяха повече,щях да си кажа...майната му,пухкавичка съм и така се харесвам.
Твоите пиеш ли ги?Разбирам,че сме ги поръчвали от един сайт...ха дано не са ментеливи,че ще се  гръмна #2gunfire

# 163
  • sofia
Miss_Diva ne sum gi pochnala oshte.

# 164
  • В две мъжки сърца
По повод дали има ефект ,аз за месец смъкнах 10 кг.,съчетано с диета но не съм я спазвала стриктно. WinkПоне там откъдето си ги поръчах аз не са ментета .Сега вече пия 2-а опаковка но през ден,че все пак са си хапчета. Thinking
       А от къде ги поръча ти?Моля те,пусни линк,ако може!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт