Китайски капсули за отслабване -3

• 50 343
  • 437
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, смятам да се разходя до китайския магазин на Пиротска за да си взема капсулите. Тъкмо ще си взема и маска за лице и малко китайски гъби за салата.

# 136
www.lida-bg.free.bg

оттук са мойте хапове.

# 137
здравейте, нова съм във форума, пия Лида от 3 дни. Миналата година ги пих един месец имаха поразителен ефект от първия ден. за близо година килограмите ми се върнаха, като през цялото време спазвах диета и спортувах. Сега отчаяна пак почнах Лида. Поръчах ги от lida.free.bg - истински ли са? някой поръчвал ли е от там има ли ефект? предварително мерси Simple Smile

# 138
eee това не го вярвам,нещо не си пазила диетата май както трябва.
Зависи и за колко кг говориш,ако 5-6 не е болка за умиране ,след проключване на хапчетата може да се върнат 2-3 кг.

# 139
eee това не го вярвам,нещо не си пазила диетата май както трябва.
Зависи и за колко кг говориш,ако 5-6 не е болка за умиране ,след проключване на хапчетата може да се върнат 2-3 кг.
и аз си ги поръчах от там, но засега няма ефект при мен

# 140
jane колко време ги пиеш?

# 141
jane колко време ги пиеш?
11 дни вече

# 142
Аз пих миналата година Лида,която си бях взела от аптеката точно преди да я спрат.Имаше доста добър ефект.След това се уплаших от това,което писаха тук-там и не си взех капсулите ,но зимата твърдо решена да се приведа в прилечен вид си поръчах Лида от www.otslabni.free.bg/ ама ефект нямаше никакъв за съжаление.Или са ми пробутали фалшиви или не знам какво точно е станало....

# 143
Здравейте,
искам да попитам тези,които са пили Ли Да дали получават безсъние?
Миналата година пих Редукти и имаше ефект,но безсънието много ме тормозеше.
Наскоро започнах Линдакса15,но при първите признаци на безсъние ги спрях,защото имам син на 1г и 7мес,който направо ми взима здравето и ако не мога да се наспя е направо ужасно.

# 144
Някой получавал ли е някакъв обрив след започването на Лида? Че аз нещо се обринах и незнам дали е от лидата или от нещо друго. Появата на обрива ми съвпада с започването на хапчетата

# 145
Аз си поръчах хапчетата от http://interesnistoki.com/,и съм много доволна .За един месец съм свалила 8кг.,естествено спазвам и диета но не редовно. Hug

# 146
има ли някой, който е имал положителен резултат от LIDA поръчана от lida.free.bg, за сега само ми се вие много свят. ако някой знае,че са ментета моля ви да сподели.

# 147
Аз си ги поръчах от там. Днес изпих първото. Подейства ми като амфетки, превъзбудих се  и не ми се яде, на обяд изядох само една супа. Сега следобеда почна бавно да отслабва действието. Ще видим по-нататък как ще е.

# 148
Аз си поръчах хапчетата от http://interesnistoki.com/,и съм много доволна .За един месец съм свалила 8кг.,естествено спазвам и диета но не редовно. Hug
[/qu
ote]

и АЗ моите ги поръ4ах от този сайт, аз отслабнах 12 кг но са 45 дни някъде сега малко ще по4ина и мисля да пия още една опаковка но този път през ден ,да не се натоварвам толкова.Имат ефект но са си вредни ,аз са сега съм добре да се надяваме и за в бъдеще Grinning

# 149
Какво става има ли полза от хапчетата? Отслабвате ли?

Общи условия

Активация на акаунт