Китайски капсули за отслабване -3

• 50 346
  • 437
  •   1
Отговори
# 120
Извинявайте но съм объркала цената 45 Е за 90 капсули и 52 Е за 120 капсули.
Крайната пределна цена за 42 капсули е 101.60лв,за 84 -164.12лв .Пределна цена означава,че не може да се продава на по-висока от нея.На по-ниска естествено може.

# 121
Крайната пределна цена за 42 капсули е 101.60лв,за 84 -164.12лв .Пределна цена означава,че не може да се продава на по-висока от нея.На по-ниска естествено може.
ООО  Money Веднага тръгвам  afwitch

# 122
Честно казано,не зная защо е толкова висока цената.Като сравня с ксеникала,все пак едно и също е съдържанието.

# 123
Честно казано,не зная защо е толкова висока цената.Като сравня с ксеникала,все пак едно и също е съдържанието.
Щото сега яко ги рекламират като ефикасни и достъпни без рецепта  според мен  Mr. Green

# 124
привет момичета,
днес изпих първото хапче Лида ,щях да литна по едно време  Mr. Green
Сърцебиене нямам ,но едни тръпки минават по мен,съхне ми устата ,но като пия вода няма проблем....
Сега обаче така ми доспа,че направо едвам седя.Или аз не съм в ред което е твърде възможно или не ми действат толкова страничните ефекти.Главата ме боли малко,но човека ме предупреди за това ако работя с компютър.
Да видим утре как ще е кантара. Grinning
Казвайте който пие какви напредъци има...

# 125
Здрасти!Аз пия Лида вече трета седмица и я съчетавам с една безвъглехидратна диета.За 16 дена съм свалила 6.5кг. HugГледам и да ходя колкото се може повече пеша,без това съм и с бебе така че то е неизбежно baby_neutral LaughingМного съм доволна,при мен единствено като страничен ефект е съхненето на устата и от време на време ме побиват тръпки Rolling Eyes.Успех на всички!  bouquet

# 126
Здравейте!Получих капсулите в розовата опаковка и трети ден ги пия,малко със страх,защото нали уж имали странични ефекти....Държа да отбележа,че наистина убиват апетита-нищо не ми се яде,дори любимата си "овчарска салата"не искам да я вкуся,а странични ефекти няма за сега,може би малко ми се гади след като изпия хапчето,но пък аз и аспирин като пия после ми се гади.Надявам се да имат ефект.Ще пиша пак.

# 127
Чудя се вече кога горе долу се проявява ефекта от Лида, че ги пия от 5 дена, а няма ефект  #2gunfire
Kamence ima li ve4e efekt ot lidata ili ne? Pri men oshte nishto

# 128
Чудя се вече кога горе долу се проявява ефекта от Лида, че ги пия от 5 дена, а няма ефект  #2gunfire
Kamence ima li ve4e efekt ot lidata ili ne? Pri men oshte nishto

Ами аз ги пия от 11 дни, отслабнала съм с 2.5кг., което бих казала, че е нищо, тъй като паралелно спазвам и Дюкан и по принцип от него също свалям горе долу по 2 кг. за десет дни. Хубавото е че не ми се яде толкова. Дано по нататък се появи ефекта.  Rolling Eyes

# 129
аз съм на 3 хапче и съм -2кг .
Това е много добре.Но още по-добре е ,че се усещам отслабнала,в смисъл като се пипам и усещам намаляло...и по дрехите личи,още е малко ,но все пак Simple Smile
Кеф. Mr. Green

# 130
Момичета, да питам от къде ги взимате тези хапчета че и аз имам 5 килца за сваляне?
Продават ли се в аптеките?
Благодаря предварително!

# 131
аз съм на 3 хапче и съм -2кг .
Това е много добре.Но още по-добре е ,че се усещам отслабнала,в смисъл като се пипам и усещам намаляло...и по дрехите личи,още е малко ,но все пак Simple Smile
Кеф. Mr. Green
jujolinka , Ти откъде си ги поръчала , защото имам чувството че моите са фалшиви

# 132
  • Стара Загора
В аптеката питах за Лида ,но ми казаха ,че са спрени от производство и аз си взех Линдакса .Някой пил ли ги е и ако е да каже има ли ефект?  На тях пише същите странични ефекти като на Лида, но аз още от първия ден нямам такива дано няма и занапред и да има ефект ,че да си оправдаят парите.Моля някой ако е доволен от тях да пише.

# 133
jane to ще ти пиша утре адреса

# 134
В аптеката питах за Лида ,но ми казаха ,че са спрени от производство и аз си взех Линдакса .Някой пил ли ги е и ако е да каже има ли ефект?  На тях пише същите странични ефекти като на Лида, но аз още от първия ден нямам такива дано няма и занапред и да има ефект ,че да си оправдаят парите.Моля някой ако е доволен от тях да пише.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368601.0
Това е темата за Редуктил и Линдакса Peace

Общи условия

Активация на акаунт