Китайски капсули за отслабване -3

• 50 349
  • 437
  •   1
Отговори
# 105
Само за инфо -в аптеките вече се появи първото лекарство за отслабване без лекарско предписание.Не зная дали няма да е реклама ,ако му напиша името.Ако искате, намерете информация в АспиринЪ.
Кой знае каква цена ще му праснат  ooooh!
Абсолютно си права.

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 23:34 от ASSAMARIS

# 106
вчера си поръчах капсулите в розовата опаковка от сайта на старлайт плюс,дори там има дадени тел. за контакти и гооворих с някой...обещаха до към вторник-сряда да дойдат до перник Wink,дано не попадна на ментета.-..

# 107
Напишете адреса на този сайт да го разгледам и аз

# 108
напиши на търсачката "магазин старлайт +" и ще ти излезе Hug

# 109
Здравейте момичета!!!Честит празник!!! smile3525
 От вчера започнах да пия хапчетата.Дано и този път да има същия ефект както преди  newsm17

# 110
Hristos Voskrese! Simple Smile

# 111
dendi,здрасти току що разгледах саита,но се чудя дали тия всички неща някой ги е проввал защото гледам,че има адски много неща ти твойте почна ли да ги пиеш виждаш ли дали има ефект от тях да си поръчам и аз аз пих лида до сега ама да видим и тия как са

# 112
dendi,здрасти току що разгледах саита,но се чудя дали тия всички неща някой ги е проввал защото гледам,че има адски много неща ти твойте почна ли да ги пиеш виждаш ли дали има ефект от тях да си поръчам и аз аз пих лида до сега ама да видим и тия как са
Значи,аз още не съм ги получила!Казаха ми към сряда,че ще дойдат.Аз преди няколко дни писах,по-напред във форума,че майка ми  е пила китайски капсули в розова опаковка,които нейна приятелка й е купила от китайския на Пиротска.Тези които е пила тя имат страхотен ефект,наистина,повече от 6-7кг. беше свалила,да не кажа голяма дума,но може икъм 10 да са били.Както и да е-аз не мога да се разходя до Пиротска само за едните капсули,от Перник съм и съм с малко дете и реших да се поразровя малко из интернет и открих,че по същия начин /видях кутийката от капсулите на мама/ изглеждат и тези от сайта на "Старлайт",описанието им е същото и реших да си ги поръчам.А и от други мои познати доста хубави неща чувам за "КАПСУЛИТЕ В РОЗОВАТА ОПАКОВКА",давали страхотен резултат.Дано само не са някакви ментета.Като ги получа ще пиша за ефекта.Майка ми ме предупреди,обаче че си имат и гадни странични ефекти-но нали знаеш,всичко си зависи от това как организма ще ги приеме.Ментете или не,със страничнни ефекти или-да,аз ще ги опитам.

# 113
И аз ги поръчах днеска,но все още не съм получила обратен отговор за това кога ще ми бъдат доставени.Надявам се да е скоро,пиши как се развиват нещата като започнеш да ги пиеш

# 114
Чудя се вече кога горе долу се проявява ефекта от Лида, че ги пия от 5 дена, а няма ефект  #2gunfire

# 115
  • София
Аз пих ЛИДА 1 месец - ефекта се появи към края на 2 седмица и ефекта общо за месеца беше 1-2 кг и се отказах от тях.  Sad Уж ме убеждаваха че са оригинални - ама при мен не работеха тези вълшебни формули за отслабване

# 116
Здравейте сега се поразрових за новото лекарство за отслабване без рецепта, цената му в Европа е 45 Е за 120 капсули и доколкото разбрах от прочетеното е подобно на ксеникала. Ето прочетете и вие
http://www.doozie.com/alli-p-1132.html?gclid=CImdyKqLgpoCFQcSzAod5X_qEw

# 117
Извинявайте но съм объркала цената 45 Е за 90 капсули и 52 Е за 120 капсули.

# 118
Здравейте момичета поръчах си Лида и ги пия цяла седмица но не само че няма ефект няма то за една седмица и не очаквам кой знае какво, верно нямам апетит , но ми става много ло6о от тях пада ми кръвното ужасно направо се чуствам като парцал и ми съхне устата което не е кой знае какво, но това с замааяността  не се трае направо ми се вие свят и се чудя дали изобщо да ги пия повече.
дано на вас ви действат по добре отколкото на мен  Peace
в сайта прочетох че не се препоръчват за хора с ИТМ по малко от 25

# 119
Здравейте сега се поразрових за новото лекарство за отслабване без рецепта, цената му в Европа е 45 Е за 120 капсули и доколкото разбрах от прочетеното е подобно на ксеникала. Ето прочетете и вие
http://www.doozie.com/alli-p-1132.html?gclid=CImdyKqLgpoCFQcSzAod5X_qEw

Ооох, да прочетем,ама като не вдяваме за какво иде реч  newsm78
Основното е ясно, но подробностите ми убягват Sad

Общи условия

Активация на акаунт