Китайски капсули за отслабване -3

• 50 286
  • 437
  •   1
Отговори
# 285
Да, и аз искам да знам кой е сайта с истиснките хапчета- моля споделете  Praynig

# 286
За съжаление хапчета за отслабване няма. Ще си дадете парите напразно.

# 287
Най-после едно нормално мнение!

# 288
Аз не знам...иначе липсата на апетит малко ли е? Пък и трябва да има и нещо в тях, щом има странични ефекти...пък и колкото и апетит да нямаш...ще свалиш ли 10/15кг за 30дни? Според мен е абсурдно

Страничните ефекти си ги обяснявам с това, че гладуваш и е нормално да ти се завие свят, да те боли глава и т.н... Т.е. и с хапчета и без хапчета все тая. Аз ако не съм яла цял ден (както понякога се случва и накрая направо вечерям), главата ме цепи здраво.

# 289
Аз не знам...иначе липсата на апетит малко ли е? Пък и трябва да има и нещо в тях, щом има странични ефекти...пък и колкото и апетит да нямаш...ще свалиш ли 10/15кг за 30дни? Според мен е абсурдно

Страничните ефекти си ги обяснявам с това, че гладуваш и е нормално да ти се завие свят, да те боли глава и т.н... Т.е. и с хапчета и без хапчета все тая. Аз ако не съм яла цял ден (както понякога се случва и накрая направо вечерям), главата ме цепи здраво.
при тези страничните ефекти започват няколко часа след приема и категорично не може да  е от глад. От глад устата не пресъхва, нито пулсът се ускорява.

# 290
Най-после едно нормално мнение!
Благодаря!
Искам да ви кажа за едно много старо хапче, ако изобщо може да се нарече така.
Името му е Воля, пие се със САМОДИСЦИПЛИНА.
Редува се с постоянство.
Никога не забравяйте, че на човек му стига по една шепа храна на всяко ядене.

# 291
Катогорично не съм съгласна с вас.Има  доста случаи  на хормонално или генетично затлъстяване,при които самодисциплината не помага.Не сте ли чували,че някой хора дебелеят дори само като минат покрай сладкарница.Да не стигаме и до крайностите ,проповядвани от Дънов,че на човек му е отредено определено количество храна и когато тя бъде изядена,човек умира.
 Нали знаете приказката за магарето на Хитър Петър,дето докато го науче да не яде,то взело,че умряло.
Има си наука диетология,има си начини за балансирано хранене.Организмът не може да бъде лишаван от необходимите му мазнини,въглехидрити и белтъчини в съответните пропорции отнесени към конкретния човек/съобразно възраст ,пол,години...../.Тук можем дълго да обсъждаме диетата на Дюкан и  доколко е бомба със закъснител.
За спорта и гимнастиката също можем да поспорим.В момента е на мода така наречената статична гимнастика.Натоваврванията не са показани при абсолютно всички.

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 14:54 от ASSAMARIS

# 292
Извинявай, не искам да обидя никой.
Такова животно като хронично затлъстяване и дебелеене минавайки покрай сладкарница няма.
Има неконтолирано плюскане(извинявам се за думата, но се надявам да помогна на колкото се може повече хора).
Когато видите затлъстял човек, трябва да сте сигурни в едно: яде твърде много хляб и сладко.
Не се затлъстява за ден-два, нито за няколко месеца, това е доста продължителен процес.
Освен това броя на клетките в масните депа се оформя до към 18-тата година от чоевшкия живот и остава непромен до края на живота му. Тези клетки само нарастват, респ. намаляват обема си.
А тези клетки се "пълнят" тогава когато има излишък от енергия.
За спорта да не говорим...2 тренировки дневно по 30-40 минути без прекъсване на велоергометър+кростренажор интервално (редува се интензивно и възстановително) имат 3-4 пъти по-малък ефект от правилно хранене. Проверено от мен.
Единственият ефект от такива натоварвания е изчерпване на минерали, желязо, цинк, магнезий и т.н. в организма и ако не ги приемаш допълнително рискуваш контузии и неприятни схващания на мускулите. За психическата умора да не говорим.
Ако искаш да "отслабнеш" трябва да преосмислиш най-вече начина си на хранене.
Най-важното е да го правиш така, че да не чувстваш глад никога.
И се приготви да го правиш толкова дълго, колкото си трупала наднормените килограми.

Ако искаш поши ми на лични ище ти покажа снимки.

# 293
ASSAMARIS
изобщо не мога да се съглася с това.
Темата за тези капсули е от две години. Покажи ми един, който да си е задържал свалените килограми. Който да е доволен , 2 години след като ги е пил. Тук пишат хора по месец -два и се отказват  заради страничните ефекти.
Няма такова затлъстяване от минаване покрай сладкарница. Това е като забременяване от минаване покрай казарма. Смешно е.
Има хора, които пълнеят от хормонални терапии, от други лекарства...но повярвай ми... в тази тема може би са единици.
Споделям на Дънов думите. Много повече хора по света умират от неправилно хранене и затлъстяване, отколкото от глад.
И не виждам как тези  капсули провокират балансирано хранене. Никак! Само подтискат апетита и предизвикват гладуване. Насилствено, провокирано гладуване. След него- заадължително Йо Йо!

# 294
Не искам да споря с никого.Казвам го от личен опит и някакво си фармацевтично образование.
Два пъти в живота си съм сваляла по 25 килограма.
Сега ,когато съм вече на 50 години ,повярвайте ми ,по нормален и здравословен начин -НЕ СТАВА.Не правя реклама на нито един препарат.Те и затова всички тези препарати /изключвам аллито-там е по-особен случая/ се изписват и прилагат ПОД ЛЕКАРСКО НАБЛЮДЕНИЕ.
Даже по-горе съм качила на снимка резултатите ,отчетени  от специалния кантар при диетоложката.
Цитат

Такова животно като хронично затлъстяване и дебелеене минавайки покрай сладкарница няма.

Генетично съм писала.

Цитат
НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО МОЖЕ ДА СЕ НАСЛЕДИ
03 октомври 2006, 04:36

Днес половината българи страдат от манията за отслабване, макар че това е твърде трудна задача

От дълго време наблюдавам хората. Прави ми впечатление, че много често до дебелите майки вървят дебели дъщери и синове. И се питам генетично ли е това затлъстяване, или се дължи на домашните навици при хранене? Ако натрупването на наднормено тегло е генетичен проблем, как могат да се изхвърлят излишните килограми?
Велина Петрова - Павликени

Генетично затлъстелите са тези, на които самата природа е помогнала да бъдат такива. И всичките им отчаяни опити да намалят теглото си дават точно обратните резултати. Генетично затлъстелите не са натрупали своите килограми от преяждане и нерационално хранене. Наднорменото им тегло не е резултат от ендокринни нарушения. Това са килограми, наследени от генетичните особености на родителите. Затова толкова често виждате дебели родители да се разхождат с дебели деца.
Хората, които са наследили от своите родители способността да трупат наднормени килограми, е добре веднъж и завинаги да прекратят войната със собствения си организъм, а енергията, която влагат в тази амбиция, да изразходват за нещо по-полезно.

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 18:06 от ASSAMARIS

# 295
И аз не познавам, а и не вярвам да има трайно отслабнали от такива хапчета.
Единствената причина да се купуват е може би че все пак донякъде засилват първоначалното отслабване, и по този начин човек се чувства обнадежден и продължава с усилията си.
Има и вторичен отрицателен ефект, преставаме да вярваме че без такива хапчета можем да се справим и продължаваме да ги купуваме.
Аз предпочитам да си купувам хран. добавки с доказан здрав. ефект (като ленено масло...), както и спортни уреди, вместо парите да потъват за безсмислени неща като кит. и др. хапчета за отслабване.

# 296
Aз познавам хора свалили и задържали теглото си вече 2-3 години,затова и ги пия.

при тези страничните ефекти започват няколко часа след приема и категорично не може да  е от глад. От глад устата не пресъхва, нито пулсът се ускорява.
Аз пия вече 13 хапче сигурно ,не ги броя и не знам колко съм изпила и нямам съхнете на устата,виенето на свят ми се появи след като два дни не бях яла почти нищо,иначе когато хапвам по малко 3 пъти на ден-нямам никакъв проблем Peace

# 297
виенето на свят ми се появи след като два дни не бях яла почти нищо,иначе когато хапвам по малко 3 пъти на ден-нямам никакъв проблем Peace[/tt][/color]
Добре, не ми се спори, смешно ми е. Още си на 13 хапче... смяташ за нормално неяденето на почти нищо два дни. Мислиш ли, че така можеш да продължиш цял живот? Успех ти желая, много ще се зарадвам ако догодина по това време с ръка на сърцето ми разкажеш какво се е случило.

# 298
Не съм казала,че е нормално,просто споделих че в дните в които ям<понякога насила именно защото не е хубаво да гладувам> нищо ми няма,освен безсъние,което дори не знам дали е от хапчетата<понеже си го имам така или иначе>,а не че е нормално,за мен е нормално ако човек не яде и пие силни хапчета да му става лошо. Не мисля,че това може да продължи цял живот,но пък щом има хора свалили 30кг. и запазили си ги вече 2-3 години,защо и аз да не успея да го направя,при положение че моите кг са 1/4 от техните.Самото отслабване ,което освен на кантар е явно и като се погледна в огледалото е достатъчен стимул да се опитам да си ги задържа.

# 299
Диетите не са за всеки! Сякаш при тях няма Йо-Йо ефект или ще ми кажете, че трябва да не ям нищо вкусно и калорично до края на живота си? яяя....как не  Naughty ще ме извинявате ама всеки сам си избира как да подходи към теглото си и ДЕЙСТВИТЕЛНО има хора, които просто "наследяват" затлъстяването... Такива хора дори с жестоки лишения, никакво сладко или тесто не могат да изглеждат като манекени.
Аз съм избрала лида и независимо от колко дни я пия се чувствам добре и съм доволна от резултатите... Дори и да ми подтиска само апетита ми е достатъчно, защото при мен проблема беше, че имам гастрит и както знае всеки, когато огладнееш трябва да ядеш иначе почва да боли.....а аз с моя непрестанен глад, щях да заприличам на варел (извинете за израза не искам да обидя никой).
Ами хората с "ленив стомах" , на които метаболизма им бил слаб - те какво да правят...
Просто искам да кажа, че избора на всеки е личен и не мисля че трябва да критикувате...тук е мястото да обменим опит и впечатления, а не да натрапваме мнение...
А относно изказването, че хора постигнали добри резултати преди, не пишели повече тук....ами ако са запазили добрите резултати и не изпитват нужда да се ровят повече в теми за отслабване?  Thinking

П.П. Световъртежа и ниското кръвно не са от гладуване, а от ОБЕЗВОДНЯВАНЕ....лида предизвиква сухота в устата и когато не пиеш нищо е съвсем нормално да ти стане така!

Общи условия

Активация на акаунт