Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 053
  • 453
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро на всички  сладурки и сладури
И днес кантара ми показа -0.800 гр newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Страх ме е да повярвам, че е истина да не би магията да свърши. Днес ми е 3/П ДЕН. Няма да си местя лентичката още нека ги задържа за да не разваля нещо. След толкова дни задържане сега старанието и постоянството ми е възнаградено. Благодаря ви момичета че сте до мен.
В дупка съм нещо ми е много кофти мразя такива състояния.  Само ви чета и не ми се пише. Ще ми мине знам ,че това не е присъщо за мен. Искам да благодаря вчера на всички за подкрепата,  благодаря . smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
 mimensita---Благодаря ти за всичко, аз те гоня теб ти си постигнала толкова много .
 TheNMaster --Браво  приятелко с теб сме започнали горе  долу по едно и също време. Страхотен резултат. Благодаря и на теб ,че те има и отговаряш толкова мило на всичките ни въпроси. Ще се радвам да се запознаем и с теб лично . Знам че си човека с  най-голямото сърце.
музичка---Браво страхотна промяна smile3525
Туни--Всичко ще си дойде на мястото пак ще ги свалиш. С теб сме.. newsm51 newsm51 newsm51
Прегръщам ви всички .Лек ден.
spasiok7474, mandarinkata, ВИКИТО, razrushitelq, mmmshushy80, Точица, vani_nik, mzorizaver, maia_at, КорНиШонка, Gardenia, franceska, happysmile, стаси72, azlana, toni.to, miss Marple, niko, Bis, Дяволица, Клер, ЦвеTи, macceeto, veneras, Didka_23, Karelia78, Dorchester, vichi95, celuvkata83, Miles, pink85, ФИЛЮДКА, KIMM, Флучия  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Renka --Браво
Bora82  Hug Hug Hug Hug
mmmshushy80 ---Браво Hug Hug
Мирка  Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 09:51 от mihi69

# 226
mihi69,имаш такъв голям минус. Hug Бравоо,все повече се доближаваш до целта! newsm10 smile3503
Аз днес -100гр. като вчера . newsm78 Пак запецнах.Я ме халосайте да мръдна. smile3515
Renka,стискам палци за утре.А аз като стискам палци ,нещата стават. newsm03 newsm10
музичка, newsm10 smile3501  love001

# 227
TheNMaster, честита месечинка!Бъди все така лъчезарна и отзивчива, човек може да постигне всичко с воля и усмивка!Пък и с тоя намер дънки, още колко кг ще сваляш?  bouquet
П.С. Аз ви снимах,когато се бяхте запътили на една от националните ви срещи,ама бях забравила да пусна снимката.Ама то всички знаят какви сте хубавки  Laughing

mmmshushy80 и Музичка, браво и на вас за постоянството и резултатите! Всички вие давате стимул на нас - другите.  bouquet

celuvkata83 , да знаеш, че те следях досега - и аз свалям в тези граници- като теб.Ама ти напусна и ме остави сама във втора фаза.Ще чета с интерес за опита ти в трета и внимавай,че всичко гледам....да пишеш повече Grinning

Bora82 , и при мен свалянето е много бавно - 100-200гр надолу, после нагоре.Може ли да ми кажеш за колко време свали тези 6 кг и колко си висока,за да направя някакво сравнение.

# 228
Здравейте, милички и честит адреналинчов петък  Laughing
Аз не съм се мерила, че съм в МЦ, а от днес съм и на ПЗ. Така си мечтая да преборя и десетото кило, но чак в понеделник ще се измеря като се приберем от Пловдив.
Renka, според мен изглеждаш много добре и то при положение, че това не са ти най-актуалните снимки! Онова момче с право те е попитало дали не пиеш алкохол, защото си на режим за напълняване.
Дяволица, супер си  Hug
Стелксен, браво на мъжа ти!
Мастерче, честита месечинка!
Музичка, направо ме разби! Ти си се стопила на половина! Браво!  bowuu
Бора, извинявай, но на какви масажи ходиш? На антицелулитни ли и колко струват? И аз искам нещо такова, но все не стигат финансите засега Sad

# 229
Добро утро на всички  Hug

Lucie, много ти благодаря   bouquet

Мастърче, благодаря за подкрепата  Hug И честита месечинка, страхотен резултат  bouquet remybussi

Музичка, че ти направо си се свършила  Shocked Браво!

Renka, стискам палци!    fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

tonnny_bg , побууууутттт    Grinning

Аз днес съм -300гр.  newsm44 С пълна сила вървя към пейката на шестичките  Grinning
Някой беше писал да си споделяме дневното меню. Днес ще съм на следното:
закуска: печено пилешко месо с подправки + няколко парченца кекс
обяд: парче сьомга на скара
след обедна закуска: половин кофичка кисело мляко
вечеря - печено пилешко + фалшиф таратор  Grinning
и цял ден наливане с вода и чай.

Споделям едно протеинче за отслабване  Mr. Green

И за мъжете ни във форума  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 09:51 от Точица

# 230
Taniaa , ти ще държиш фронта- няма да се предаваш Wink  Hug Hug успех ти пожелавам

# 231
Здравейте на всички!!!  Hug  Hug  Hug  Нямам много свободно време за писане, дори и за четене - този малък бандит все иска разходки и естествено има много грижи покрай него  feeding  newsm64  1ironing  wash  1dishes  hang  newsm71....... но така е с малко  дете.
 Иначе съм режимна, но с големи задържания от по две седмици ПМС много съм изнервена, криво ми е УЖАСССССССССС..................
 Прекрасна тема - браво вещи  newsm51  newsm51  newsm51
Това е засега целувки и прегръдки на всички   love001   love001  love001  Hug  Hug  Hug
TheNMaster, честита месечинка!

# 232
Добро утро и от мен!
Мастерче, честита ти втора месечинка, да си здрава и щастлива  newsm51
Музичка, много хубави снимки, особено втората. Браво на теб  Hug
Mihi69, да ти е честит новия минус и всеки ден с такива да се хвалиш  Hug

# 233
  • София
ДЯВОЛИЦА, РЕНКАТА, МУЗИЧКА -  Hug  bouquet  bouquet Прекрасни резултати, снимките ви са страхотни , много сте готини и слабички:love:
Ренка - Стискам палци за утре  Hug
TheNMaster - честита месечинка, успехи в свалянето, бъди все така очарователна и мила с нас Hug
За протокола - аз съм ту нагоре, ту надолу, онзи минус от вчера го няма, но съм на ПЗ и в ПМС, та не ме притеснява много.  Whistling
Хубав и успешен ден. Hug
А за менюто:
закуска: кисело мляко със степче и трици
обяд: - пилешка пържола със зелена гарнитура(задушени гъби,чушки, тиквички и лук);
следобедна закуска: - кисело мляко
вечеря: - 3 яйца на микровълнова със салата домати и краставици Laughing

# 234
Здравейте, елегантни и красиви отслабващи дами  Grinning
Честито на всички с минусчета, браво на вас, с удоволствие се нагледах и на вдъхновяващи снимки Wink
Днес похапвам за обяд варено пиле, разбъркано с малко извара и кимион за повече вкус и сочност. А снощи си правих нещо като фрикасе-фантазе: разбих едно яйце с 4-5 с.лъж. кисело мляко, разредих с малко бульон от варенето на пилето, бърках на котлона, докато се посгъсти и накрая му сложих малко извара. И точно изварата му промени вкуса и го направи много приятен. С това залях пилето. Сосът излезе малко повечко, гледам, че и котката го хареса  Laughing
Сега да ви разправя какви ядове брах тая сутрин с моя кантар. Аз обяснявах отначало, че машинката е с пружинка и е разграфена до 125, плюс още 5 деления до нулата - та 130. След като доста време се ядосвах, че не свалям от разни диети, най-накрая разбрах, че стрелката му просто не можела да иде по-нагоре, а аз съм била по-тежака. Измислих си едни ориентировъчни 134 кг начални, оооообаче. Стъпвам днес и все още упорито той си показва 130, както и в първия ден. Удрям му един рев, а мъжът на живота ми седи до мен и безпомощно ме гали по косата. И изведнъж в прилив на гениалност се сещам да си премеря обиколките. Всичките бяха 4 или 5 см надолу за 11 дни  Joy И получих обещание за нов кантар, то няма да е скоро, но си звучи утешително  Wink Само дето никога няма да знам от колко кг съм почнала, но смятам, когато почна да падам под 130 най-сетне, да определя някаква цифра по преценка ... май няма да е 134, а повече.

# 235
Здравейте банда!  Hug
Аз тази сутрин си имам малък +, но съм пред МЦ, а пък и снощи доста късно вечерях, предполагам е от това. Днес ми е първи ден П и се надявам утре да мога да се похваля.

Мастърче, честита месечинка мила! С лекота да смъкнеш оставащите килограми.  smile3525

Туни, що така бе? Какви са тия цифри от теб?  newsm29 newsm66   Hug

Пожелавам на всички хубав и усмихнат слънчев петък!  Hug Hug Hug

# 236
Здравейте,

Сноучева, благодаря за поздравленията, TheNMaster, честита ти месечинка, продължавай все така. Музичка, страхотен резултат имаш.

Тази сутрин се опитах да си желирам кола лайт и все още не знам какво съм направила. Някой има ли опит с това начинание? Изобщо става ли за желиране?

# 237
здравейте момичета, като новак да се похваля, че "открих" невероятни вкусотийки от сайта с рецепти и вчера направо си беше празник...особено онези кексчета с овесени трици, мм...
от началото съм само на суха храна, месо, мляко...по режима, без да готвя и ми дойде просто супер...
за сега задържам, надявам се не за дълго, но продължавам смело. корегирах си грешката и включих триците, много са вкусни, ама то след толкова месо и риба  Whistling
сори за дългия пост
чета с интерес и благодаря за подкрепата  Hug  Heart Eyes

# 238
happysmile, моля те сподели как правиш яйцата в микровълнова  Praynig

kalinchita , всичко на което сложиш достатъчно желатин ще се желира  Mr. Green

xai, добре дошла  Hug Разнообразявай си менюто, има толкова хубави рецепти  Peace Дълго не можеш да изкараш на "сухоежбина"  Wink

# 239
  • София
Еха! Изчетох ви най-сетне!

Почвам с поздравленията. Ренка, много си сладка! Дяволица - ти също! Музичка - страхотен резултат, не ти ли е време за Трета? Мастърче, честита месечинка!

Луси, поемата е супер!

За проблемна долна част - мисля, че най-добра работа ще свършат масажите, ако можете да си го позволите. То и Дюкан препоръчва точно това  - пише го в книгата. Иначе по принцип и аз съм по-тънка горе от долу, но интересното е, че с тази диета съм смъкнала повече см точно от ханша, не от талията, както би могло да се очаква. За крема на "Дева" не знам. Аз също го ползвам от седмица, но още не виждам ефект. Но съм съгласна с едно изказано мнение, че по принцип Музичка има конструкция с тънки крака, та може и за това при нея да помага. newsm78

Някой, май Флучия, беше питал за мъжа ми. Ами отказа се, защото е лаком Телец, затова. Смъкна 2 кг, май не ги е върнал още, но ще ги върне със сигурност. Абе той не е дебел, обаче има бирен корем. Като не ще да го сваля, негова си работа. Важното е аз да съм първа Убавица, нали така?  bowuu

За мен какво да кажа. От утре съм в Трета - какви планове съм си направила за галата, не е истина! Ама няма да ги споделям, да не дразня. Иначе съм си решила май-юни да си направя един курс от стягащи процедури и масажи, че да съм съвсем във форма за морето. Дано да имам пари!  Rolling Eyes

Някой се беше оплакал, че сваля много в Трета (пусти дюкански мозък, не мога да се сетя кой). Според мен трябва да се качат калориите леко. Не знам. Аз бих увеличила нещо - да речем маслеността на млечните. Thinking

А, да не забравя - честито на минусчетата и ритник на задържащите! Hug

Общи условия

Активация на акаунт