Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 052
  • 453
  •   1
Отговори
# 240
  • София
happysmile, моля те сподели как правиш яйцата в микровълнова  Praynig

В чиния, дето става за микровълнова(малко по - дълбока), чуквам 3 яйца, пукам задължително жълтъците и ги слагам в микровълновата на най - висока степен за 2 мин. Понеже всяка микровълнова е различна по - добре първия път ги наблюдавай, а и не ги слагай на най- високата степен(не знам каква микровълнова имаш, нашата е стара и не много мощна). После ги поръсвам с малко шарена сол. Стават много бързо и вкусно. Можеш да им сложиш и пилешка шунка Hug

# 241
Благодаря на всички за отзивите за снимките  Hug
А Ренито и дяволица са едни сладурки и симпатяжки-страхотни мадами.  Heart Eyes
Боже, дочаках да ми рекат че имам тънки крака. Laughing Никога през живота си никой не ми е казвал това и винаги съм била с пълни дупе и бедра ,на колкото и кг да съм била! Убедена съм ,че страхотно ми помогна процедурата която ви описах,но всеки знае себе си. Факт е ,че успях да стопя тлъстините точно от под кръста(които се свалят много по-трудно от тези над талията) ,за което огромно се радвам. Багодаря ви още веднъж много,много  Hug  Hug
Аз фактически съм си вече в 3-та,макар че не съм отбелязала в подписа си,  и постепенно да въвеждам храните,лакомеех се за още 2кг, но изобщо мога и без тях,добре съм си   bouquet

# 242
  • Благоевград
Това с лакомия телец защо ли ми звучи тоолкова познато  Embarassed - представям ви се - моя милост - винаги преяждам и продължавам да се тъпча  Embarassed

Таня, аз съм на Дюкан от 1 месец и 20 дни. Висока съм 169 см и съм на почти 39 години (още малко ми остана  Wink) Свалих първите 4 кг доста лесно, но после се закучи работата - ама ще я мъдрим някакси...

Флучия, аз сега ходя на процедури с LPG апарат и към него са включени и разни отслабващи и дрениращи маски. Цената е 30 лв на процедура и трябва да се направят поне 15  Whistling Не знам все още за ефект - ще се надявам да споделя такъв. И отделно се опитвам да правя една каланетика, за която Пина пише в една съседна темичка - но я правя малко през пръсти. Сега в модифицираната трета, ще се опитам да наблегна на упражненията. При мен и другия проблем, че от доста време са ми дни такива отпуснати, тресящи се месца... хайде, да не изпадам в много подробности...

Михи, много ти се радвам за упоритостта - ще ги отсвириш тея килца като едното нищо - Браво, продължавай все така...

# 243
happysmile, много ти благодаря   bouquet Съвсем скоро ще пробвам  Hug Иначе и нашата МВ не е от най-мощните, но ще ги следя, да не вземат да стант подметка или да ги овъгля  Laughing

# 244
  • София
Привет, мривет и от мен! Много сладки и отслабнали девойки видях!  smile3521 smile3501 newsm51

Мастерче, честити ти два месеца! Бъди все така всеотдайна и усмихната!  newsm51

Ренка, ще стискаме палци, как иначе! newsm10

Стел, здравей! Честито на мъжа ти за взетите изпити!  smile3501

И аз като Клер, чакам мъж ми да бие отбой от режима! И той с бирено коремче, но както казваха в едно детско: Голяма уста гладен![/
b]

# 245
музичка благодаря ти мила  bouquet ти също си постигнала наистина убийствен резултат и без да бъда скромна ще се похваля че тия дни и аз чувам думите "лелееее много добре изглеждаш" и "много си отслабнала браво" от познати и колеги и това само ме радва и ми вдига самочувствието а човек понякога има крещяща нужда от това особено в по трудните моменти. Затова а аз да кажа ВСИЧКИ СТЕ СТРАХОТНИ И СТЕ ПОСТИГНАЛИ НЕВЕРОЯТНИ РЕЗУЛТАТИ БРАВО САМО ТАКА   bouquet  bouquet  bouquet  Hug Hug Hug

# 246
Яяяяяя, да преброим стадото Simple Smile Май има доста липсващи Simple Smile
Да се отчета и аз днес с едно малко -200, което е супер, защото вчера ми беше луд ден и  почти не успях да хапна.
А днес колежката ми ме пита: Какъ в е тоз виснал панталон....  Е, значи, бавно ама става. Снощи се опитваха пак да ми споделят опит за това колко е вредна диетата, но вече пропускам всичко покрай ушите си. Всеки си има глава на раменете.

Да се включа и аз в протеинораздаването за шерифката тук един младеж трябва да бъде поизчистен от пясъка. Кой ще му помогне??? таз кака ще интервюира Туни - Що така бе, Туни?

Lucie, страхотна поема!

Музичка, за съжаление на работа не ми се отварят снимките ... ще те видя вкъщи.

МИХИ69, бравос за минусчето! Все така да продължаваш! Една гуша за оправяне на настроение! Hug

МАСТЪРЧЕ, честита втора месечинка Hug

СТЕЛКСЕН, липсваше

Umbra, бързо оздравяване!

Клер, моят издържа 2седмици Simple Smile и снощи "заби" една ракия. Иначе и той е само с корем.  ИИИ спорна трета!

До скоро!

# 247
добро утро на всички  Hug
още не са ми клъцнали нетя   Crossing Arms и минавам на бързо да се отчета, щото имам повод  Blush
днес се събудих с предчувствие  Crazy , качих се на кантара и  #Crazy що да видя?!?!?! 89.7
ах... какво щастие... какъв сътрес...
мърдайте там на 8ма пейка и се посгъстете да има място и за моето окьощавяващо, осексяващо четирибуквие  Heart Eyes Flutter Crazy

мименсита - давай тиганя, щот това с непипането нЕма кЪк да стане - а хеле пък ако ми падне на живо  Crazy много  Hug за кафенцето  Laughing

михи, честито - страхотен голям минус!   bouquet актуализирай си лентичката, хей!

музичка, изглеждаш чудесно  Hug

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 11:33 от incendio

# 248
  • Варна
Привет!

Аз пък, що тъй, никога не мога да направя едни проси яйца в МВ.  newsm78
Т.е. аз се опитвам да си направя омлет. Обаче остава отвътре направо течен, отвън - спаружен. Ако искам да избегна това, трябва на два-три пъти да разбърквам, което съответно прави рецептата вече с едно друго име - бъркани яйца, нали.
Единствено когато в рецептата има трици и набухвател ми се получава равномерно изпечено нещото  ooooh! Инак се праскам разбирач по дюкански рецепти, а?  hahaha

Поздрави за минусчетата на всички.
Снимките до една са прекрасни, поздравления - само Викито не видях  newsm78
А за нуждаешите се съм подготвила един елегантен ритник

# 249
Една бърза усмивка от мен за всички ....
и да се похваля "домашния любимец " ...ще ме води на отдих за събота и неделя до Копривщица .... сега събирама багажа ...вземам лаптопа и тръгвам ....
така че следващите дни ..няма да влизам във форума
на всички желая хубави почивни дни ....

# 250
Снимките до една са прекрасни, поздравления - само Викито не видях 
Ами аз ги изтрих Simple Smile
http://snimka.bg/album.php?album_id=357686
password: 2803

# 251
  • Варна
Много, много благодаря  Hug Включвам те в списъка на прекрасните и поздравените веднагически Peace

# 252
Привет!

Аз пък, що тъй, никога не мога да направя едни проси яйца в МВ.  newsm78
Т.е. аз се опитвам да си направя омлет. Обаче остава отвътре направо течен, отвън - спаружен. Ако искам да избегна това, трябва на два-три пъти да разбърквам, което съответно прави рецептата вече с едно друго име - бъркани яйца, нали.
Единствено когато в рецептата има трици и набухвател ми се получава равномерно изпечено нещото  ooooh! Инак се праскам разбирач по дюкански рецепти, а?  hahaha

Dorchester, аз и от преддюкански опит мога да предложа да правиш яйцата в грил-тостер. Нали знаеш, от ония, дето препичат сандвичите отвън, от двете страни. Не само че си става цял омлетът, ами е и пухкав, че и вкусен  Wink Че и с формичка, нали тия тостери са оребрени. И яйца на очи правя така.

# 253
  • Варна
О, не, мила, аз у дома на мойте си уреди и котлони съм си факир   chef bowuu  Joy
Ама става дума за работа с МВ, това е единственият уред на работата ми  Hug

# 254
  • София
Викито,супер си!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт