Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 044
  • 453
  •   1
Отговори
# 255
Мерси! Дорчестър, ИВ  Hug  Flutter Flutter
ВАВА, парите от шоколади и водки сега пренасочих във фонд "Парцалки и обувки" Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 12:00 от ВИКИТО

# 256
ВИКИТО, страхотно изглеждаш! Така е, като поотслабнем и самочувствието ни се вдига и хубави дрешки обличаме!

# 257
  • Пловдив
Хайде добър ден и от мен   bouquet
Да взема да се запиша, нали щракането по клавиатурата помагало за по-бързо сваляне  Crazy
От края на ударната фаза вече 2 седмици съм зациклила на тия 60-60.5 кг и никакво мърдане Banghead Що ли така  newsm78 Сигурно щото и аз съм от групата на лакомите телци, дето хапваме повече от чревоугодничество, не от глад  Blush  Mr. Green Вечер май доста си хапвам, ама пък само режимно  Rolling Eyes
Дали ще има ефект намалянето на млечните - например да хапвам по 1 кисело мляко на ден с триците и на айрянче, а изварата и прясното да ги спра за няколко дни  newsm78
Викито, много си готина, и русото много ти отива  Peace
По-нагоре гледах снимичици на Ренка и Дяволица , поздравления, момичета, определено си личи разликата  smile3501
И Мизичка също  smile3525

# 258
Здравейте!
Искате ли да приемете една нова дюканка към вашата групичка. На режима съм от 01.2.2009.

# 259
  • София
Викито - страхотна сиииии Hug Hug Hug На живо си още по - чаровна Wink
ламаринка  - нищо не пречи да пробваш, но не изключвай млечните съвсем Hug
тутити - добре дошла Simple Smile))) колко искаш да свалиш? Пробвала ли си преди Simple Smile Ама колко съм любопитнааа....

# 260
Благодаря за милите думи за сина ми, който се казва... Яна..  Joy Joy Joy
Ма не сте първите де!  Peace

Преди време даже една бабка ми каза "Толкова големи очи има синчето ви, че чак мяза на момиче.."  hahaha

п.п. После ще ви чета и ще се включа активно!  Hug

# 261
Най накрая ви догоних running.Ама четенето си заслужаваше! Голям смях ,заболя ме корема.И стихове имаше и снимки на красавици .Музичка ,не бях виждала твой снимки от преди.Благодаря ти ,че се престраши за нас да пуснеш първата снимка ,гордей се с нея,постигнала си много .  bouquet
Видях и други хубави снимки Renka много си хубава,ncedndio   симпатяга си ,само търпение и воля ти пожелавам да стигнеш бързо до  целта.
Дяволица и аз съм от хората дето като трупат,го слагат от талията надолу,а като свалям -свалям от шията до талията.Абе "круша" от всякъде .И толкоз години се мъча да си променя ДНК то ,ама то умно бе ,не ще да мутира ...Все съм си круша.За 2 месеца и нещо на режима съм смъкнала обиколки :
гърди -5 см
талия -10 см
ханш -6 см
бердо горе -1.5 см
коляно - почти ,ам не съвсем 1 см
Сега съм без цици , пък още си имам дупе .Забелязах,че мастните клетки са по-прости от ДНК то -количесвтото целулит ,който си бях натрупала и грижовно  отгледала е изчезнал. CrazyИ макар и малко по-мощна в ханша и бедрата ,без гадния целулит изглеждам доста -по-добре.Като умря циганката дето ме хвали -да сЪ поФаля аС Mr. GreenСега съм на режим 2/0 ,нещо като трета,за да сваля тия 2 кг  ,но откакто съм на него ,кантара само нагоре е мърдал и по-често ме измъчват греховни мисли за забранени неща.Така че моя съвет е да не минаваш от сега на 2/7 ,щом имаш още около 10 кг да сваляш.Първо, че ще е по-сваляш мнооого бавно ,а дори и да ги свалиш -пак няма гаранция ,че ще свалиш само от там, където ти искаш .
Внимание,докато пишехте ,в темата бяха публикувани 15 нови отговора Shocked.ХА дано са с протеини  Heart Eyes 

# 262
Добър ден и от мен .Много нещо сте изписали веееееее.минавам само за протокола да направя отчет бях на 5 дни П=1 кг.Днес първи ден ПЗ -ще видим ко ше става.Поздравления на всички показали снимки-изглеждате чудесно.Пожелавам ви лек и многоотслабващ ден

# 263
Здравете и от мен!От доста време не съм се включвала но ви чета редовно.Поздравления за Викито за Ренка за Дяволица и за Музичка - момичета страхотни сте! Аз достигнах кг. по калкулатора на Дюкан 58 но желанието ми е 55 кг.Мисля да карам до Великден и после да мина в трета фаза.Лек и отслабващ ден на всички. Hug

# 264
Здравейте!
Искате ли да приемете една нова дюканка към вашата групичка. На режима съм от 01.2.2009.
Добре си дошла!  Hug Hug Hug Hug
Дай малко информацийка за тебе....Колко си висока,колко тежиш,колко искаш да свалиш и т.н......
Тука сме любопитки да знаеш....Пък и да те контролираме да нямаш забежки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Така най лесно се сваля...И кажи какво ядеш!

# 265
Пропуснала съм снимките на ВИКИТО.Страхотна мацка си и  русото е твоя цвят  bouquet

# 266
Пропуснала съм снимките на ВИКИТО.Страхотна мацка си и  русото е твоя цвят  bouquet
И с тез сини очиииии...'Ептен отива русичко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 267
tutiti, добре дошла, с теб май сме най-новите  Simple Smile
Желая ти успех   bouquet
Как върви засега?

# 268
Хелоу,

Тук съм, но имам проблем, някой да ми обясни как да си сложа логото на стадото в подписа (като за рус представител)

Много хора щях да поздравявам, по различни поводи, и забравих, така че

Честито на всички за всичко   bouquet 

ПП
Благодарение на един горд член на стадото вече си имам лого  Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 13:44 от svetlat

# 269
Ех, че сте ми милички Simple Smile
Струва си човек да надебелее, за да се включи във форума и да се запознае с вас!!! Разтопихте ме  Embarassed Embarassed !!!
Благодаря ви на всички !
А на Хеписмайл да й кажа само, че и тя е кукличка Wink от  русосинеоката порода   bouquet  Heart Eyes
Нямам търпение да се видим!!!

Общи условия

Активация на акаунт