Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 037
  • 453
  •   1
Отговори
# 270
Ето и инфото за мен: 165 висока, стартови килограми  71, цел 57, при последно теглене 67 - знам ужасно е за толкова много време толкова малко килограми, но...съдба ( пък и миналата седмица бяхме на гости и имаше прегрешения, просто нямаше как - и от постигнати 65 пак съм на 67). А го тогава - абсолютно стриктна

# 271
  • София
Едно следобедно протеинче от мен за вас!

Как го правите номера с тия снимки, да напишете нещо и като цъкнеш хоп и протеин! Моля обяснете на тъпчо!

# 272
Ех, че сте ми милички Simple Smile
Струва си човек да надебелее, за да се включи във форума и да се запознае с вас!!! Разтопихте ме  Embarassed Embarassed !!!

Такааааа.....Момичетааааа....днес към менюто имаме разтопено ВИКИ за намазване върху пържолките,та да не ни е сухичко  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

tutiti ,ако искаш бързо да се справиш с килограмите гледай да не се поддаваш на изкушения!!! Иначе ще се въртиш в омагьосан кръг и само ще гледаш как другите свалят,пък при тебе що не се получава.......

# 273
Мастерче,айде честити да са ти новите -9 кг.  Hug
Какво е това ``ВИКИ``  Rolling Eyes

# 274
Мерси!  Hug Hug
Вики е ВИКИТО(никчето на сладко синеоко момиче  Heart Eyes)

# 275
Мерси!  Hug Hug
Еееееее Викиииии --- да ни е жива и здрава.    bouquet
Аз помислих да не съм изтървала някоя нова извара или обезмаслено сирене   Blush  Embarassed

# 276
Мерси!  Hug Hug
Еееееее Викиииии --- да ни е жива и здрава.    bouquet
Аз помислих да не съм изтървала някоя нова извара или обезмаслено сирене   Blush  Embarassed
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 277
Едно следобедно протеинче от мен за вас!

Как го правите номера с тия снимки, да напишете нещо и като цъкнеш хоп и протеин! Моля обяснете на тъпчо!

Значи тагчетата са така [url =http:// тук се слага линка на снимката ] тук се пише ДЪРА БЪРА [/url] А също и като дадеш Цитат на някое мнение с неща за цъкване, може да се ориентираш как става Simple Smile   Дано съм обяснила разбираемо.

# 278
Яжте бе, хора, мажете! Има ВИКИ за всички!!!  Joy Joy Joy

# 279
  • София
Любимият ми артист

Янич, много благодаря!

# 280
Ех, че сте ми милички Simple Smile
Струва си човек да надебелее, за да се включи във форума и да се запознае с вас!!! Разтопихте ме   Embarassed Embarassed !!!

Такааааа.....Момичетааааа....днес към менюто имаме разтопено ВИКИ за намазване върху пържолките,та да не ни е сухичко  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Няма лошо, тъкмо за разнообразие на режима  hahaha

Яжте бе, хора, мажете! Има ВИКИ за всички!!!  Joy Joy Joy

Спирай да слабееш, че няма да има за мазане  Joy

# 281
   ...да знам, че е така, но случило се... какво да се прави. Ама и този смотан кантар за месец и половина само няколко кила минусчета ми отпусна....
И благодаря на всички за топлото посрещане  Simple Smile

# 282
  • Там някъде нейде !!!
А Тути няма да е от кантарчето  Whistling Naughty , не го обиждаи че скоро ще ти го върне. Laughing

# 283
Мили дами, минавам да се отчета! Вече цяла седмица съм 59 кг и летя от щастие! Предполагам, че свалянето ще става вече доста по-бавно, но съм заредена с много търпение и ентусиазъм! Благодаря на всички за подкрепата!  bouquet ... а и да запазите малко Вики и за мен... и аз да намажа!  chef

# 284
Здравейте!
Днес синоптиците обещаха истинска пролет, бива, но чак пък много истинска не е! Може и по-добре!
Аз се включвам набързо да честитя на Мастърчето. Честита месеичинка и успех до края! Бъди все така добричка, духовита и полезна с твоите кулинарни ( и не само) съвети! newsm51
Честито на всички с минусчета!
Браво за резултатите на всички, които ни показват снимчици!

И да ви се похваля - снощи си направихме едно много приятно кафепиене (мини шуменска срещичка - моя милост и vani nik) с гост Дари68. Запознахме се с нея, поприказвахме си доста, изкарахме си много добре.

След вчерашния протеинов четвъртък днес аз пък тежа 55 кг. ( по принцип си подддържам 56). Така, че вярно след срещичка се сваляло. Иначе си карам третата и си свиркам.

Лек и приятен ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт