Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 075
  • 453
  •   1
Отговори
# 375
  • София :(
  milla7, sanny3, Dari68, Сисита, Gardenia, lubashka, Skarlet10, munti, ФИЛЮДКА, рошава, tanyamanya, mihi69, epson, ЦвеTи, mmmshushy80, tuningmania, nush, ВИКИТО, ани1 (+ 4 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
  БалконЯ, стига гледахте сеир. Ако ще ни погват с тиганЯ, поне да сме всичките, то темата наистина вече е ..., ами поне да си попетъчим  Wink
  Грабвайте протеините  Wink
един брой
втори
адреналинка за мъжовете
и един за стадото
  Ей, от заплесия щях да забравя - след почти 5 месеца на режима, се наканих да си купя витамини, а им се каня от първия ден  Embarassed
  Дорде се написателствам и балконЯ тотално се променил  Joy
  ВИКИТО, и маслинки може, че и не само 2, че и свински пържолки, ами и козунак даже, ей го на Великден иде  Laughing

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 21:35 от mimensita

# 376
ТЦ! За диетата е вредно , ако са по - малко от два  smile3506
Дали съм разбрала правилно ? Първият неутрализира действието на втория?  Joy  Joy  Joy
Тогава може ли и 2 маслини?  #Crazy #Crazy #Crazy

# 377
  • София
ТЦ! За диетата е вредно , ако са по - малко от два  smile3506
Дали съм разбрала правилно ? Първият неутрализира действието на втория?  Joy  Joy  Joy
Тогава може ли и 2 маслини?  #Crazy #Crazy #Crazy

Хапсолютно!

а за маслините, пръжките, свинското и семките се разбрахме - може, щото е петък 27-ми!  Wink

Hug Hug

# 378
  • Sofia, BG
Малииии ко сти напрайли бря...  #Crazy #Crazy #Crazy

Туй темата ДюкЯнската диета лий ?  Thinking
Толкоз неща си набелязах за отговаряне, ама ми се зе алкъя от последните десетина страници  Crazy
ЗапиЗ на 26та страница, ама не ща да отслабвам с толко кила, че даже скелета ми не тежи толкова  Mr. Green

Цунки на сички и като се сетя нещо смислено, тугаз щи пишъ  Crossing Arms

# 379
  • София
Хей, альооооооо, стадотоооооооо, съвсем съ опущихти!!! Строй се-преброй се и бързо в кошарата, че да не вадя гегата  newsm66
Ванеса  Hug цяло кило си свалила, а newsm78 6 кила до края, а newsm78 ще ме оставяш сама да си грухтя, 'начи Sad

# 380
         Здравейте , любовииии .... докато четофф феноменалните разсъждения на стадутууу .... стигнаф до слиедноту въпросче в мойта амнезирала овча глъвъ ......
   кои е коча на стадотуууу ???? newsm78

# 381
         АЛОУУУУУУУУУУУУУУ, КРИИИИИИИИИИ, де тий офсътъъъъъъъъъъъъ?????????

# 382
Филюдка  Hug
            СВЕТЛАТ -  чакай СЯ ти само дупето ли гледаш ...
Ам че то друго имаше ли, аз видох дупето и дотам  Joy

Точице, мноу ти убава уфсътъ, ама се е отцепила от колектива, и ся ко следва .....

Маслини,тикви,семки и такива работи -ТЦЪ!!! Naughty
сега се сети да го напишеш  smile3515 аз вече ги омаах  Mr. Green
На ти сега  #2gunfire

Много се извинявам, понеже видях че се разрешават по два шоколада дали може и две големи питиета?

ПП
Шуши, овчото стадо има нужда от овен

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 22:12 от svetlat

# 383
  • София
Чакай да се обзаведа, да се изтипосам, да се изразя или с две думи да заблея

Много работа момичета днес и вие Ко направихте бе  ooooh!

Stop
Сега Вещи освен да пусне вълкът от ....Ну  заец погоди .. newsm78друго не се сещам
 Joy Joy Joy Joy

Отивам да съ примоля да ме ръкоположат за почетен член на ордена на УФСЪТЪ Crazy

Лека нощ !!!

# 384
Айде ще сляза от балкона, ама пък какво ли да кажа като сляза  newsm78
Нямам нови минуси, сигурно сега си стягам паласките.
И заразена от всичкОТО ентусиазъм тук, рекох и аз да си лепна една ваша (наша) сродница, но имам въпрос: Трябва ли да е от същата порода или ще съм приета като равна и с тази?

ПП. По повод овена (да се обадя), имаше един нов, ама нещо се изплаши, като му забляхме в един глас, а титуляра каза, че променил биологичния вид и сега за малко е "шопарче" (всъщност не го каза точно така, Туни, извини ме), но обеща скорошно завръщане с гордо изправени рога  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 22:18 от Gardenia

# 385
  • Sofia, BG
Кри  Heart Eyes ако и другите падат с тая скорост, ще си грухтим (блеем) още дъъълго време  Joy Тъкмо се отчаях, че 3та седмица не мърдам и грам и изведнъж цяло кило се срути  Shocked

Утре може и да го нямам, защото в петък си правя нещо като псевдо-гала  hahaha Купувам си неща, които са режимни, вкусни, но бая соленки - като телешка пастърма, пушен паламуд, телешки специалитет 'одесос' и т.н. Подслаждам си душичката с такива глезотии и събота и неделя ям абсолютно безсолно - скара със зелени зеленчуци и така ..

# 386
  • София :(
        Gardenia, той вида си е баш добър, ама метни едно обяснение на ЛС как го натъкми там, че аз се боря сума ти време като куцо пиле с домат и нищо не правя  Embarassed Embarassed Embarassed
        sanny3, аз нещо нищо не вИдох, линковете стачкуват. А, това е вече друго нещо, взех да се облизвам на ..., както и да е  Joy

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 22:45 от mimensita

# 387
  • Бургас
Леле,много лигоч, много нящо,ама не го умея,та толкоз от мен.Но пък протеинчетата са ми слабост човешка,ма много младички,зеленички,друго си е по-опитния и шармантния!
Ма и аз съм си о стадото,ма май,май наистина съм си ...

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 22:46 от sanny3

# 388
  • Нюрнберг, под високото небе!
Лелее, сълзи ми потекоха от смях!!!  Laughing
Сигурно от това "обезводняване" ще смъкна половин кило....ахахахахахха......

# 389
  • Благоевград
Лигли с лигли  Joy
А аз се чудя как сваляте по 50 килца  hahaha

Хей ви на още една новоизлюпена уфсъ  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт