Вече не сме дюканки-дебеланки, пролетта посрещаме слаби кат' фиданки - 168

• 26 095
  • 453
  •   1
Отговори
# 330

кОМЕТЧЕ.....Натисни цитат и копирай това дето съм написала(ЛИНКА С ОЗНАЧЕНИЯТА)
Прехвърли си го в подписа и натисни бутона "ПРОМЕНИ ПРОФИЛА"

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 18:46 от TheNMaster

# 331
Е  приемЪти ли мЪ или да сЪ фризирам ощИ?

# 332
            ЧИ ТЪЙ, напоследък просто ми е приятно да влизам тук, някак си успяхме а се сработим стари и нови и наистина си станахме едно СТАДО ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ! Браво на нас - ОВЧИЦИ С ОВЧИЦИ такиви! ТУНИ - ОВЕН такъв - като асансьор си станал - нагоре - надолу, нагоре - надолу - я да се стаБИЛИЗИРВАШ чИ ШЪ ИМА ЧУК В ГЛАВЪТЪ, умната малкия, кви ги забъркваш!
             ИНСЕНДИО - аде бре честито място на пейката на осмичката - само така миличка!
             МИХИ - честито ти минусче;
             МИС МАРПЛЕ - добре дошла землячке - радвам се да видя още някой от региона - нищо, че съм много далече от Русе, така или иначе, мислите ми са винаги там;
             ВИКИ - мацка - мечта- незная дали си женена, но ако си - съпруга да си отваря очите не на четири, а на двадесет и четири;
             СКО - да ти е жива и здрава малката принцеска - хаха всички ни подведе а, голяма е сладурана малката Яна и наистина може да излъже окото;
              ТУТИТИ - добре дошла;
             ШАЙН ГЪРЛ  - честита втора месечинка;
             ПИНК 85 - стискам палци за успех;
             СВЕТЛАТ -  чакай СЯ ти само дупето ли гледаш ...
             МУЗИЧКА - моите поздравления за влизането ти в трета, единстлено за което съжелявам е, че не мога да видя снимките ти, но аз съм те виждала и знам каква сладурана си;
             МАСТЕРЧЕ - оФСЪ такава - честита ти месечинка и влизане в стадото;
             ЛУСИ - а тъй, пускай я от време на време поемата на БИБОРАНКА;
             КЛЕР - успех в трета;
             САНИ З -   миличка, ти поне си близичко до ВЕСИТО, само тя може да те посъветва как да спреш да смъкваш в трета, знаеш, че тя имаше същият проблем, поговори си с нея.
              ЯНИЧ - стадото -  хуууууууубаво - овчаря малко дъртичък; обаче тоя дето си се подмазала с него на шерифката - малей много ми ареса ( между другото за първи път - ВЕЩИ СОРИ - НЯМА ДА ПОСЕГНА) изглежда много секси;
              СТЕЛХЕН - браво на твоето момче, хайде и все така да ги изтиквате изпитите.
               СТАДООООООООООООО да знаете там съм ама овчицата много шава на ляво на дясно и не ще да застане на едно място, та затова не я виждате в подписа  Joy Joy Joy Joy

# 333
имам питанка може ли в ПЗ дните да се ядат маслини newsm78

# 334

това е майтап, нали ? newsm78

# 335
  • Пловдив
Не може, много са мазни  Naughty

# 336
жалкооооооо.мислех си да си ги комбинирам с варени свински ушета и крачета  smile3534

# 337
  • Там някъде нейде !!!
жалкооооооо.мислех си да си ги комбинирам с варени свински ушета и крачета  smile3534
С олио и оцет по ги бива, с тея маслини ще им развалиш вкуса.

# 338
  • Пловдив
Лигла  smile3533
Аз само копитцата ползвам като по-диетични  smile3534

# 339
мАЙКОООУ......Тамън щях да вадя тиганя.....Пък то майтап било  Joy Joy Joy Joy

# 340
  • софия
Оххххххх, rotfImbo,как не ви е срам бе,не цвиля...направо преритвам пред компа.
Ейййй,всичкуту уфсъ мноооого ви обичааааааам!!!!И оная заблудената, овцопеперудестата.Къде ходиш бре,хаймана,толкова ревах по теб и накрая се отказах. Hug
Филюдиииииич,твоята овца в подписа,направо изби рибата. hahaha
И като сме едно стадо,за мен ОВЧ оставихте ли? Crossing ArmsЧе само оглозгани кокали се търкалят май? newsm78
Татитко,четеш ми единствената мисъл въртяла се из кратуната ми.Точно теб щях да врънкам да млящиш и прегръщаш. Heart Eyes
Кометке,глей ся,нЕма нужда от фризура,онли бръмбари в главата и си в джаза. Joy Joy Joy
Маслини,тикви,семки и такива работи -ТЦЪ!!! Naughty

П.П.Е сега кажете не съм ли УФСЪ,убий ме ,незнам как стана тоя номер с шрифта....... Mr. Green

# 341
АйдИ и ЯзЕ дЪ рекЪ Добра вечер на режимнУтУ стадУ!
Бе, дЪ земЪ дЪ вЪ нахраня с нЕкой прУтеин, стига стИ рупали тЪз трИвЪ...Ей ви нЪ занимавкЪ:

Ха ся спетИ спокойнУ smile3534!

Стел Hug, Добре си си дошла миличка! Браво на момчето ти и все така успешно да му върви студентството!

Мастърче Hug, Честита 2-ра месечинка мила  bouquet, аааа и честито ти членство у стадУтУ Laughing!

Ренка Hug, стискам, стискам палцииии!

Скор Hug, миличка, ама много ти е сладка момата Яна, пфууу много нережимна бре Laughing....Извинявай Embarassed, че и сменихме пола Joy!

Михи69 Hug, силни прегръдки от мен  Hug Hug Hug!

Музичка Hug, излеждаш прекрасно, страхотен резултат!

Туниии, получаваш забележкаааа smile3534 -

За протокола-тази вечер съм на пилешка супичка с варена застройка, печено в плик със сухи подправки пилешко бутче и за десерт-желирано кремче от кисело мялко с вкус на малина(разкооошшш)!

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 19:41 от Tumba_lumba

# 342
Стадоооооо...завърнах се от Шуменско.....запознах се с две сладурки.......Vani_nik и gulbelnur  bouquet
Връщам се да ви чета, какво сте сътворили за два дни... пристрастена съм към форума Hug

# 343
  • Там някъде нейде !!!
Лигла  smile3533
Аз само копитцата ползвам като по-диетични  smile3534
Диетично ама другия път. Това дето е покрай кокълчето е най-диетично. Едно такова желиранко мммммммм. Аз също така когато съм на П дни най-обичам бузките на прасенцето да ям и една такава клатеща се порциика от дърта офца. Crossing Arms Whistling

# 344
                СЛАБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ти що съ подиграваш МЪ  - глей ся тя бегаше нагоре, надоле, налево, надесно, аз даже си рекох нема да я видите - па тя се изтипосала даже в рамка хихихибря кога щъ съ изуча и аз низнам  hahaha hahaha hahaha hahaha
                Все пак и това си е напредък - БРАВО НА ФИЛИЛИЛИЛИЛЮДКАТА - ОФЧИЦЪ!!!

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 20:52 от ФИЛЮДКА

Общи условия

Активация на акаунт