В НОЕМВРИйска пупа вече сърчицето тупа

• 15 960
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
elvireste Пиша ти тук защото ти е пълна кутията Simple Smile
А каде си решила да раждаш? Аз още незнам, трябва да пообиколя болниците, то и на мен не ми се дават 2000 лв Simple Smile
Тази фетална морфология във фемина ли е най-добре да се прави?
Мисля че други лекари не водят Женска консултация. Ама то ако се ходи веднаж в месеца за 1 ехограф от 30лв кво ти дреме, тя ЗК покрива само 2-3 ехографа, пък аз като си се знам ще искам всеки месец да ме гледат.
За токуда знам за Кирякова и Илиев че са много добри:)
Ти да не си от лозенец?

# 211
Мария, впечатлена съм, супер сте си празнували там  Heart Eyes
Може ли да ми дадеш по-подробна информация къде е това и кое заведение е? Може и на лични.
Не се знае, може да решим да правим първия рожден ден на дъщера ни там  Heart Eyes
Много ми харесаха снимките и вие сте страхотни!
Извинявам се за спама

# 212
Във всяка нотариална кантора  знаят за тези декларации и ги изготвят за 5 минути.
Като ви я изготвят таткото отива с нея в родилното за да запишат детето с неговите имена.
Но тази информация ще ви я кажат и в родилното така че не се притеснявайте Hug   

# 213
  • София/Кюстендил
Здравейте майчета  Hug

Не се сърдете, че ви "шпионирам". Все пак за кратко бях част от Вашата група. Сега се включвам, само за да ви обясня как се процедира при липса на брак между родителите. В деня след раждането най-късно таткото трябва  донесе нотариално заверена декларация, че признава детето. Иначе съответната лелка в болницата ще откаже да запише детето с неговите имена.

Късмет на всички. Лека бременност и пухкави бебоци през ноември.

едва сега видях, че Хита е отговорила. Моля те, Хита, извини ме, че дублирах твоя отговор

# 214
Здравей те и от искам да се присъединя към вас . Heart Eyes  на мен Първият ден на последният ми цикъл беше на 20 февруари  и сега би трябвало да сам в 5 седмица ..но още не сам ходила на лекар ..какво ще ме посъветвате..да ли ако отида вече ще се чува сърчицето..мн.ме е страх ..тъй като миналата година направих спонтанен аборт

# 215
ined1981 Hug при мен беше на 24.02. и горе долу сме по едно време.
Днес говорих с моята гинеколожка и тя ми каза другата седмица да се изстрелям при нея.  За сърдечен ритъм е още рано, но отиди на преглед.

Иначе съответната лелка в болницата ще откаже да запише детето с неговите имена.
Още не съм наясно с всичко, но как така ще откаже? Чии име ще запишат?

# 216
  • София/Кюстендил
Cantariny, ако няма декларация от таткото, с която да признава детето за свое, ще го запишат с твоите имена. Напр. Ако ти си Иванка Петрова, детето ти ще е с презиме Иванков/а и фамиля Петров/а. Все едно че бащата е неизвестен.
Гадно, но такива са законите в държавата.

# 217
elvireste Пиша ти тук защото ти е пълна кутията Simple Smile
А каде си решила да раждаш? Аз още незнам, трябва да пообиколя болниците, то и на мен не ми се дават 2000 лв Simple Smile
Тази фетална морфология във фемина ли е най-добре да се прави?
Мисля че други лекари не водят Женска консултация. Ама то ако се ходи веднаж в месеца за 1 ехограф от 30лв кво ти дреме, тя ЗК покрива само 2-3 ехографа, пък аз като си се знам ще искам всеки месец да ме гледат.
За токуда знам за Кирякова и Илиев че са много добри:)
Ти да не си от лозенец?
имаш ли представа дали в токуда водят ЖК? защото ми е най-удобно там да ходя.
иначе на 25,03 видях точка, а чак на 8,04 ще ходя за пулс.
добре дошли на новите момичета! леки 9 месеца Simple Smile

# 218
Здравейте, момичета, бих искала и аз да се присъединия към вашата прекрасна група.От съвсем скоро знам че ще си имаме бебче.Изчетох почти всички постове в тази тема и понеже съм съвсем нова,надявам се да не досаждам с излишни въпроси и грешки...Та за мен това е втора бременност, но първата си беше преди доста време,имаме си батко на 9 години, и   от тогава доста вода изтече и доста неща съм забравила и ще ми бъдете страшно полезни. Искам да пожелая на всички лека бременност и живот и здраве прекрасни бебенца newsm51
 P.S. И моя последен цикъл беше на 20.02. ,но все мисля че термина ми би трябвало да е в началото на декември,нищо че по калкулатора излиза да на е 27.11

# 219
Привет на новите момичета, с каквото можем ще си помагаме  Hug
Аз ставам вече, ама наистина  Mr. Green вероятно да се включим чак в понеделник. Приятен уикенд от нас  Hug

# 220
  • Пловдив
Момичета, простете за въпроса, но има ли разлика между Женска Консултация и посещение при гинеколог? Трябва ли да се картотекираме някъде?   Embarassed Embarassed Embarassed

# 221
nedalinchi  добре дошла в отбора. Ще помагаме кой с каквото може.
miraluba  мисля че има значение, до колкото си обяснявам на Ж.К те води един лекар и ти прави карто като ти записва на всеки преглед състоянието и т.н. , а самият гинеколог той си върши неговата работа. Незнам може и да бъркам. Аз съм се записала при личния веднъж и вече бременността ми я водят в Щерев при един док съм, понеже тя ме гледа вече цяла година. Но там си плащаш пакет за проследяване на бременността. Дано съм ти помогнала.
Днес цял ден затъпях от скука направо незнам нямаме почти никаква работа и е много неприятно. М/у другото аз се занимавам с дограми и щори. Фирмата в която работя е фабрика за щори.

# 222
  • Пловдив
Мерси Биляна,
Ще питам допълнително личния и гинеколога ми.

# 223
Миралюба, ЖК не е като да ходиш при АГто си.

В ЖК те картотекират, водят ти бремеността, кила, обиколки, изследвания и т.н. мисля, че те дават обменната карта...

# 224
Ей ,много пишете  Grinning...
Като стана дума за социален статус и ние не сме женени,ама си живеем заедно от 9г и април започваме 10г. То си е един брак..През цялото време знаехме ,че ще се оженим,иначе сме противници на брака,ама с положението ми в момента няма как ще трябва подпис  Wink

p.s. Ама много хубави мадами сме се събрали тук . Прекрасни булки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт