ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 78 543
  • 1 512
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Сега на профила на детето ми се отварят само предварителните кандидатствания за ЦДГ, а ОДЗ-та не. Защо  newsm78
И при мен е така. Но пък ни има в списъка и на ОДЗ-тата.

# 676
  • софия
Сега на профила на детето ми се отварят само предварителните кандидатствания за ЦДГ, а ОДЗ-та не. Защо  newsm78
И при мен е така. Да не би да е, защото в ОДЗ има 0 свободни места за 1ва група?

# 677
колко интерсно,

този форум не се посещава от нито една мама-журналист Thinking

иска ми се цялата тази неразбория и информираност, довечера да я видя в централните новини
и ако може Фандъкова да излезе и да се похвали:как са открили нови ДГ, а местата за прием са намалели Cry

Няма неразбория. Обявените свободни места за септември са толкова, колкото и миналата година.
Очакват се още 600-1000 допълнителни места чрез уплътняване на групите.

Що се отнася до строеж на нови градини, подробна информация има тук: http://kg.sofia.bg/?page=news&id=125  и тук: http://kg.sofia.bg/?page=news&id=121.

Екип ИСОДГ

е, точно так де,
новоуплътнените групи и места за 2008 са по-малко от обявените за прием през 2009

извън регламента... защото такае било регламентирано-извън системата
... чакам да отворите профила и да видим като и къде ще се наредим...

ама можеше да ни поуспокоите с малко статистика...примерно по райони, по набори.. брой места, брой кандидатури.. да знаем.. да тръгваме ли да си сменяме квартала (района) или да се надяваме

испех и честито на късметлиите!

# 678
  • In the jungle out there..
На мен пък ми казва с-мата "До момента не сте кандидатствали за нито една детска градина."  newsm78 Кандидатствала съм и още как!

# 679
 Thinking колко странно
виждам името на едно дете в списъците а то от месец посещава градина
това как ще ми го обясните...............

# 680
Аз пък виждам едно дете, което ходи на детска градина в Унгария, но е във всички списъци, понеже е кандидатствало миналата година. Със сигурност не е единственото...

# 681
списъците са  като отворите желаното одз в азбучен ред подредени

# 682
  • София
Аз пък виждам едно дете, което ходи на детска градина в Унгария, но е във всички списъци, понеже е кандидатствало миналата година. Със сигурност не е единственото...
Е стига де, вие пък сега и в Унгария ли да внедрят софийската система за кандидатстване, от кг.софия как да знаят за такива случаи? Ако по нататък на профила не се въведат данни, детето ще отпадне от списъците.

# 683
Да де, давам обяснение на предишния потребител....

# 684
Искам да си повторя питането- не може ли формата за обратна връзка ПО ТЕХНИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ И ВЪПРОСИ  да се обслужва от екипа на Явор Джонев, а останалите въпроси- от представители на общината или директорките. Не може ли да се предоставят поне мейли на служители на общината и на директорките на всяка градина, на които да се задават въпроси!

# 685
  • София
колко интерсно,

този форум не се посещава от нито една мама-журналист Thinking

иска ми се цялата тази неразбория и информираност, довечера да я видя в централните новини
и ако може Фандъкова да излезе и да се похвали:как са открили нови ДГ, а местата за прием са намалели Cry

Няма неразбория. Обявените свободни места за септември са толкова, колкото и миналата година.
Очакват се още 600-1000 допълнителни места чрез уплътняване на групите.

Що се отнася до строеж на нови градини, подробна информация има тук: http://kg.sofia.bg/?page=news&id=125  и тук: http://kg.sofia.bg/?page=news&id=121.

Екип ИСОДГ

е, точно так де,
новоуплътнените групи и места за 2008 са по-малко от обявените за прием през 2009

извън регламента... защото такае било регламентирано-извън системата
... чакам да отворите профила и да видим като и къде ще се наредим...

ама можеше да ни поуспокоите с малко статистика...примерно по райони, по набори.. брой места, брой кандидатури.. да знаем.. да тръгваме ли да си сменяме квартала (района) или да се надяваме

испех и честито на късметлиите!
Сменяй, сменяй според линка се строят нови градини в Световрачене, Челопечене, Илинден, Долни Лозен, Казичене и т.н места. Но разбира се в райони като Младост, където 16 детски градини обявяват общо 169 свободни места преди да са приели децата със специални потребности, а само за 76то ОДЗ чакащите са повече от 190, категорично няма нужда да се възстановяват и строят градини. И моля ви не ми навирайте в очите новата градина в Младост 1, която обявява О места за септември, просто е подигравка!

# 686
ИЗГРАЖДАНЕ  НА  ЦДГ 80-филиал, с.ДОЛНИ ЛОЗЕН, Р-Н "ПАНЧАРЕВО"     2008 - 2009     яслена група 1           20

ИСОДГ,  това значи ли, че във филиала ще има яслени групи?И дали мога да кандидатствам при положение, че е ЦДГ все пак, а дъщеря ми няма 3 години?И кога ще е възможно, предполагам, че местата сега не са обявени, а чак като го завършат?

А това как ви изглежда?
http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&id=23&k=69
ЦДГ първа група НУЛА свободни места...е как функционира тая градина не мога да разбера?Нещо много взеха да стават съмнителни списъците със свободните места  ooooh!

# 687
  • София
Запис

# 688
  • София
И при мен е така. Да не би да е, защото в ОДЗ има 0 свободни места за 1ва група?

И при мен положението е идентично, но има обявени свободни места за 1ва група от септември, така че едва ли това е проблема  Rolling Eyes

П.П. Когато са обявени например 20 свободни места за 1-ва група от септември, това значи ли че въпросната бройка е извън тази на ясленчетата, които автоматично ще преминат в градинската група?

# 689
  • софия
П.П. Когато са обявени например 20 свободни места за 1-ва група от септември, това значи ли че въпросната бройка е извън тази на ясленчетата, които автоматично ще преминат в градинската група?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт