Пак отдавна не съм се появявала.
Алекс е вече трета седмица болна в нас и не може да се оправи. Какво е това чудо не знам. Такова боледуване не ни се беше случвало много отдавна като имахме проблеми със третата сливица. Та си мисля дали не се е възпали пак тя. За капак успяхме да заразим и Явор, та и той преболедува. Да чукам на дърво вече е здрав.
На Александра в четвъртък и спряхме антибиотика, в петък другите лекарства и от вчера отново кашля. Само се притеснявам да не зарази пак малкият. След обяд ще ходи на лекар с баща си да видим какво е положението , че вече нерви не ми останаха и може да я пратя за една седмица при баба и в Разград. Мъчно ще ми е , но се притеснявам да не зарази Явката.
Другото , което ме притеснява е че май взе да ми намалява кърмата. Нещо взе да става раздразнителен и да иска да яде по начесто.
Майче, в нашата градина е имало и скарлатина и варицела в горните групи , но никъде нямаше обявена и госпожите не са ни предупредили. Имам приятелка, на която детето и е в големите групи и тя ми каза. А като питах госпожите ни защо не са ни казали , отговорът беше : Ами то е в другите групи, те нашите деца контакти с тях нямат.Защо да ви тревожим?
Е, как да нямат на вън играят всички заедно.А и госпожите се размотават напред -назад. Ама както и да е ...
Никики много гадно , че пак така е станало при вас. Стискам ви палци и ви

Бубе, честита ти радост!
Лека и безпроблемна ти пожелавам! И на финала едно много послушно бебче.А как е с две деца , Олга и Майчето са ти обяснили много добре. Ще свикнеш и ще се справяш , няма страшно. По трудно е в началото.
Сега изчезвам, че вече съм в очакване двата дзвера да нададат вой , че са будни и гладни.
Ето малко по - нови снимки от нас, че от раждането май не съм ви показвала.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362053&pid=11468297
Паролата е 170109.
,ехолалия или по-скоро начин да се прави на интересен?Артистите играят само пред публика все пак.
................Два пъти го четох и се пулех, как пък няма боксерки мъжа ти, а то......

), да знаеш! Много добре си е знаел какво учи!