Милейди, Ерик е просто прекрасен!!!
По този повод снощи гледахме много свежо филмче - http://www.programata.bg/?p=30&l=1&c=3&id=52374 Успех с детегледачката, за съжаление не мога да помогна.тити, как са твоите юнаци?
Dominika, и вие сте преболедували, дано вече сте напълно добре!
В понеделник направиха последни изследвания и снимка на Юлиана, вече е добре, не трябва да пие нищо, плодове и зеленчуци и трябва да я пазим около месец, затова няма да я пращаме на детска градина. Мен пък някаква пролетна умора ли ме е хванала, кръвното ли е не знам, но от няколко ди съм като парцал и затова пратихме Юлиана в Казанлък малко на по-чист въздух, а и разнообразие, после може и на вилата да отидем, само ще проучим кога точно цъфтят боровете, че точно тогава е много благоприятен период да подиша.
и аз все се моля и вярвам силно, че всичко е наред, че не е нещо сериозно и нямам намерение да се отчайвам.
, а аз се мъча от сутринта да се свържа с невроложката, но за сега не мога.То и не е сигурно дали ще ни вземат де, вярно, че не пие АБ, но с тази Т нещата се усложняват. Дано бързо й мине!Снощи не спа изобщо, въртя се , за първи път се оплаква, че я боли гърлото
, утре ще я заведа на частно при нашата УНГ! 
.Ужасно е положението, вчера дори имаше организиран пред общината протест от родители с изсъхнали цветя и играчки!
Криста е със Скарлатина и от днес на АБ
........... мама им тъпа дето ме излъгаха от градината, че Скарлатина вече нямало, ето колко няма!

Мда на медицинския преглед се доказа, че лесно се разконцентрира, много е мечтателен и нещо, което ме притесни - еколалия.